در PS4 نیازی به Power Brick نیست

A.R.A.$.H

کاربر سایت
PlayStation-4_official1.jpg

رئیس استدیوی جهانی سونی آقای Shuhei Yoshida در توئیتر تایید کرده اند که کنسول PS4 به Power Brick خارجی نیاز نخواهد داشت و همه چیز آن در داخل جعبه کنسول در نظر گرفته شده.این خبر خوبی است چرا که دیگر نیازی به سخت افزار و فضای اضافه نیست.
این خبر آقای یوشیدا که به طور رسمی اعلام شد : " “The power is inside, so no brick outside.”
کنسول PlayStation 4 کوچکتر ، ارزانتر و بسیار قدرتمند می باشد و دیگر به power brick جداگانه نیازی ندارد.این خبر را نیز بایستی به دیگر خبرهای خوشحال کننده پیرامون این کنسول قرار داد
Gamingbolt
-------
آن دسته از افرادی که نمی دانند
Power Brick چیست به تصویر زیر نگاهی بیندازید :

8030605_orig.jpg

علتش همون 2 طبقه بودنش هست ! البته ما که توش را ندیدیم به شرطی که اینها برد کنسول را تو دو طبقه طراحی کرده باشند کوچک بودنش منطقی هست تو کنسول x1 برد همون یه تیکه هست و باعث پهن شدنش شده قشنگ از عرض و طول بزرگترش کرده و فضای بالاش هم کلا بی استفاده شده .
خیر علتش دو طبقه بودنش نیست
81513954796025046903.jpg

همون ظور که مشخصه پلی4 ارتفاع کمری داره نسبت به ایکس1
و این تمام ماجرا نیست
از نظر عرضی پلی چهار "6.8" سانتی متر کوچیکتره
ولی در طول پلی چهار "4.2" سانتی متر بزرگ تره
با این حال وزن پلی چهار 5.3 کیلو و ایکس یک 8 کیلو هست!
پلی 4 حتی از پلی3 اسلیم هم کوچیک تره! و وزن کمتری هم داره(حدود 1.2 کیلو)
اما ایکس1 از 360 اسلیم بزرگتر و سنگین تره!
و این یعنی طراحی و اهمیت دادن به ظاهر کنسول....

واقعا توقعی کمتر از این دارید sony بعد از apple بهترین طراحهای صنعتی دنیا رو داره و یک شرکت سخت افزاری هست که از لوازم صوتی تا لپ تاب و موبایل و ... رو طراحی و تولید میکنه بعد با micro$oft که یک کمپانی نرم افزاریه مقایسه می کنید کلا ماکرو تو طراحی سخت افزار مثل اینکه تو دهه ۸۰ مونده به طراحی xbox و xbox one و xbox 360 و zune و surface و... دقت کنید می فهمید​

هرچی سیم و سیم کاری خارجی کمتر باشه بهتره! الان هرکی یه نگاه به پشت میز pc من می ندازه خوفش می گیره! :d

واقعا ناراحت کنندست که بعضیا سر این خبر هم جدل می کنند...!

یه عکس چند وقت پیش لیک شده بود از محتوای پکیج که کابل برق معمولی روش داشت. نیاز به تایید رسمی نداشت! :دی.

- - -ویرایش - - -

Troll میکنه لامذهب درحده CEO :دی.

- - -ویرایش - - -

100% داره. شما عکسها پشت کنسول رو ببینی مشخصه که کابل برق معمولی بهش نمیخوره یه چیزی مثل همین درگاه 360 هست.
مطمئنی؟
xbox_one_8.jpg

آخرین ویرایش:
وقتی شما کنسول بازی رو با لب تاب مقایسه میکنی انتظار بیشتری ازتون نمیشه داشت ! :|

وقتی شما حتی زحمت به خودن نمی دی روی لینکش کلیک کنی خوندن که هیچ، حداقل عکس رو نگاه کنی انتظاری بیشتر نمی شه داشت

Mac Pro لپتاپ نیست، اون Macbook Pro اه

علی جان در این مورد من هیچ نظری ندارم اما فقط به خاطر اینکه چند جا دیدم در موردش صحبت کردن میزارم برای خودم فرقی نداره باشه نباشه انقدر پشت کیس و TV م ریخه سیم و کابل اینم روش .;)

19177433636839565240.png
فرق که داره عزیزم من هیچوقت اون کنسولای 110 ولتی مایکروسافت رو یادم نمیره که چه تبدیل گنده ای باید وصل میکردم نبودن آداپتور که خیلی خوبه فضای اون پشتم آزادتر و شیکتره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or