در PS4 نیازی به Power Brick نیست

A.R.A.$.H

کاربر سایت
PlayStation-4_official1.jpg

رئیس استدیوی جهانی سونی آقای Shuhei Yoshida در توئیتر تایید کرده اند که کنسول PS4 به Power Brick خارجی نیاز نخواهد داشت و همه چیز آن در داخل جعبه کنسول در نظر گرفته شده.این خبر خوبی است چرا که دیگر نیازی به سخت افزار و فضای اضافه نیست.
این خبر آقای یوشیدا که به طور رسمی اعلام شد : " “The power is inside, so no brick outside.”
کنسول PlayStation 4 کوچکتر ، ارزانتر و بسیار قدرتمند می باشد و دیگر به power brick جداگانه نیازی ندارد.این خبر را نیز بایستی به دیگر خبرهای خوشحال کننده پیرامون این کنسول قرار داد
Gamingbolt
-------
آن دسته از افرادی که نمی دانند
Power Brick چیست به تصویر زیر نگاهی بیندازید :

8030605_orig.jpg

فردا که سوخت ميفهمی چه جوری جا دادن:d
چرا بسوزه آرش ؟ :d
هنوز مشخص نشده apu چند نانو هست ولی فکر میکنم 28 هست و جای نگرانی نیست ، پشت کنسول دو ردیف ورودی هوا هست ،
احتمالا" یه کانالی درست کردن که هوا از یکطرف وارد و از طرف دیگه خارج بشه .
تصور رو میشه اینجا آپلود کنی آپلود عکس.
چیزی باز نمیشه برای من.
آپلودش کردم .

خوشگل بودن PB دیگه چه صیغه ایه؟:دی

فاصله میز تلویزیون من با دیوار کمتر از پهنای Power Brick بود واسه همین جا نمیشد اون پشت.
من هم مجبور شدم بزارمش کنار میز رو زمین.
هر کی میومد میدیدش میگفت این چیه ؟ چقده خوشگله....
از اون روز به بعد مهرش به دلم نشست.:">
الانم بیشتر از کنسول دوسش دارم.:x:d

این خبر واسه ما PS3 دارها خوشحال کننده نیست چون چیز جدیدی نیست.:)
ولی بیچاره یکی از رفقام میخواست ایکس باکسشو ببره یه جایی با هزار بدبختی یه کیف جور کرد تا ایکس باکسشو بذاره توش بعد از کلی خوشحالی......=;
فهمیدیم به یه کیف دیگه برای حمل آداپتورش نیازمندیم=))

آخرین ویرایش:
چرا مسئولین سونی همیشه با کنایه حرف میزنن؟به نظرم اصلا کار درستی نیست ارزش خودشونو میارن پایین یا حداقل این حرفا رو بدن به یه مقام پایین بگه.

چرا مسئولین سونی همیشه با کنایه حرف میزنن؟به نظرم اصلا کار درستی نیست ارزش خودشونو میارن پایین یا حداقل این حرفا رو بدن به یه مقام پایین بگه.

نحوه ی اطلاع رسانی سونی مورد حمله ی ترول قرار نگرفته بود که اون هم اتفاق افتاد:bighug:
خیلی ممنون:">

میشه شما استاد ادب بگید کجای این حرفهای استاد کنایه آمیز بوده؟دوس دارید همینطوری یه چیزی بگید....

منتظر سخنان گوهر بار دوست و رفیق عزیزمون جناب Terova هستیم که اندکی بر دانش نا چیزه ما بیافزایند.

اونوقت خود شما فک نمیکنی با این حرفات زمینه رو برای ترولینگ فراهم میکنی ؟؟؟؟ با این پست ها جو تاپیک و بهم نریز

يعني مهندسين ايكس باكس وان هنوز نتونستن يه منبع تغذيه سوئيچينگ طراحي كنن همچنان از منبع تغذيه خطي استفاده ميكنن:))
خوب شد اولين بار رشته مهندسي منبع تغذيه سوئيچينگ اونجا بوجود اومد و اولين بار اونجا تاسيس شد
اونجا=امريكا

بنظرمن بحث اصلی سره اینکه اون کیت پرعظمت که Power Supply هم داخلشه و در یک باکس به اون کوچکی جا شده رو چطور خنک میکنن اینا !! :دی.
اینهمه زحمت رو خود سونی کشیده همرو تو این قوطی جا داده ، زحمت فوت کردنش هم با ما :d
ولی اصلا در مورد مشکل گرمایی کنسول نگران نیستم و مطمئنم وقتی همچین چیزی طراحی کرده به فکر سیستم خنک کنندگی هم بوده.ضمن اینکه فکر کنم تراشه های 28nm یا 32 به کار رفته که گرمای کمتری تولید میکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or