در PS4 نیازی به Power Brick نیست

A.R.A.$.H

کاربر سایت
PlayStation-4_official1.jpg

رئیس استدیوی جهانی سونی آقای Shuhei Yoshida در توئیتر تایید کرده اند که کنسول PS4 به Power Brick خارجی نیاز نخواهد داشت و همه چیز آن در داخل جعبه کنسول در نظر گرفته شده.این خبر خوبی است چرا که دیگر نیازی به سخت افزار و فضای اضافه نیست.
این خبر آقای یوشیدا که به طور رسمی اعلام شد : " “The power is inside, so no brick outside.”
کنسول PlayStation 4 کوچکتر ، ارزانتر و بسیار قدرتمند می باشد و دیگر به power brick جداگانه نیازی ندارد.این خبر را نیز بایستی به دیگر خبرهای خوشحال کننده پیرامون این کنسول قرار داد
Gamingbolt
-------
آن دسته از افرادی که نمی دانند
Power Brick چیست به تصویر زیر نگاهی بیندازید :

8030605_orig.jpg

اونوقت خود شما فک نمیکنی با این حرفات زمینه رو برای ترولینگ فراهم میکنی ؟؟؟؟ با این پست ها جو تاپیک و بهم نریز

نه عزیزم
ایشون چون در تمام زمینه ها اوستای اساتید سایت هستن بنده دست به دامن ایشون شدم که بیان در مورد Power Brick هم نظرشون و بگن .
از اونجایی که ایشون گویا تشریف ندارن لطفا یکی از بچه های دیگه توضیح بده این Power Brick چی هست و بین بودن و نبودنش چه فرقی هست؟

آخرین ویرایش:
اینهمه زحمت رو خود سونی کشیده همرو تو این قوطی جا داده ، زحمت فوت کردنش هم با ما :d
ولی اصلا در مورد مشکل گرمایی کنسول نگران نیستم و مطمئنم وقتی همچین چیزی طراحی کرده به فکر سیستم خنک کنندگی هم بوده.ضمن اینکه فکر کنم تراشه های 28nm یا 32 به کار رفته که گرمای کمتری تولید میکنن.
یه سری تراشه ی های 28nm که اصلا سیستم خنک کننده احتیاج ندارن. ولی چیزی که هست چون روی سخت افزار بازی اجرا میشه و شدیدا سخت افزار رو تحت فشار میزاره گرما خود به خود بالا میره که فکر کنم با یه فن درست و حسابی که 100% خود سونی به فکرش بوده مشکل برطرف میشه.

سونی از ps1 fat منبع تغذیه یا پاور رو داخل کنسول میذاشت ولی ps وان کوچیک و ps2 اسلیم اداپتور داشتن.این نشان از قدرت طراحی یک تیم مهندسی قویه.
سونی در طراحی مدارات الکترونیک استاده .چون خودش تو بخشهای دیگه هم تولید کنندست از تیم طراحی بسیار حرفه ایی بهره منده.
کنسولهای سری لانچش{ps3} که خودمم یکیش دارم هنوز داره کار میکنه عین روز اول فقط بخاطر مدت زیاد کار کرد یه دفعه خمیر سیلیکونش عوض شده و گرد و خاک داخلش گرفته شده.

يعني مهندسين ايكس باكس وان هنوز نتونستن يه منبع تغذيه سوئيچينگ طراحي كنن همچنان از منبع تغذيه خطي استفاده ميكنن
yahoo_21.gif

خوب شد اولين بار رشته مهندسي منبع تغذيه سوئيچينگ اونجا بوجود اومد و اولين بار اونجا تاسيس شد
نه .
پاورها که دیگه اکثرا سوئچینگ شدن .برای سخت افزار و بردهای الکترونیکی پیشرفته دیگه کسی از ترانس و دیود که استفاده نمیکنه.
مسئله سر اینه که همون پاور سوئیچینگ رو شما باید توی کنسول جا کنی1 و2 حرارت زیادی تولید نکنه و سیستم کوولینگ طوری باشه که مشکلی پیش نیاد.
کار هر کسی نیست این کار{یعنی جا دادن پاور تو خود دستگاه با اون اندازه:d}

خدایی فکر میکنی چند درصد حجم فضای این کنسول الان اشغال شده؟
xbox-360-motherboard.jpg

یاد سه چراغه افتادم با دیدن این عکس.

آخرین ویرایش:
اوخ اوخ اجره 360 خدا بیامرزم لامصب وزنش از خود کنسول بیشتر بود
مال رفیقمم خدا رو شکر یبار سوخت 25 تا رفت تو استینش

آخرین ویرایش:
سونی از ps1 fat منبع تغذیه یا پاور رو داخل کنسول میذاشت ولی ps وان کوچیک و ps2 اسلیم اداپتور داشتن.این نشان از قدرت طراحی یک تیم مهندسی قویه.
سونی در طراحی مدارات الکترونیک استاده .چون خودش تو بخشهای دیگه هم تولید کنندست از تیم طراحی بسیار حرفه ایی بهره منده.
کنسولهای سری لانچش{ps3} که خودمم یکیش دارم هنوز داره کار میکنه عین روز اول فقط بخاطر مدت زیاد کار کرد یه دفعه خمیر سیلیکونش عوض شده و گرد و خاک داخلش گرفته شده.

نه .
پاورها که دیگه اکثرا سوئچینگ شدن .برای سخت افزار و بردهای الکترونیکی پیشرفته دیگه کسی از ترانس و دیود که استفاده نمیکنه.
مسئله سر اینه که همون پاور سوئیچینگ رو شما باید توی کنسول جا کنی1 و2 حرارت زیادی تولید نکنه و سیستم کوولینگ طوری باشه که مشکلی پیش نیاد.
کار هر کسی نیست این کار{یعنی جا دادن پاور تو خود دستگاه با اون اندازه:d}

خدایی فکر میکنی چند درصد حجم فضای این کنسول الان اشغال شده؟
xbox-360-motherboard.jpg

یاد سه چراغه افتادم با دیدن این عکس.

:|

computer-power-supply-circuit.jpg

100% داره. شما عکسها پشت کنسول رو ببینی مشخصه که کابل برق معمولی بهش نمیخوره یه چیزی مثل همین درگاه 360 هست.​

آخه فری چرا رو هوا حرف میزنی قربون شکلت؟
x1 جای برقش دقیقا مثل ps4 هست! یعنی احتمال بالا آجر نمیخواد! :دی
back.jpg

بچه ها میگم مگه ماله ایکس وان داخلش نیست به این عکس نیگا کنید:

uqnvbs8tz3t3b4k38652.jpg

گوشه چپ ورودیش میشه گفت برق عادیه

بعد این سوکتو نیگا کنید سمت چپ بالا

sp2nu65zs6rxm8uag9ca.jpg

همه چی که وصله پس فکر کنم برا پاور باشه.حالا دقیق نمیدونم باشه یا نه

----------------------------------------------------------------------------------------

آقایون الان فهمیدم نداره ببخشید:دی
ولی عکسا رو میذارم برا بررسی بیشتر نظر بمونه.اون سوکتم اگه دقت کنید یه طرح مخصوصی داره و برا اینکه مثبت منفی اشتب نشه یه جوری طراحی کردن که فقط از یه حالت بخوره .بازم اگه اشتبا ه میکنم ببخشید.

آخرین ویرایش:
طراحی سیستم خنک کنندگی کنسول پلی استیشن 3رو شرکت ASUS که در طراحی سیستم های خنک کنندگی برد ها که در جهان پیشتاز هستش رو برای سونی 3 انجام داده بود .........

رسما دیگه شورشو در آوردین با این فن بازیاتون.خبر مربوط به سونیه بعد طرف اومده پاور Xbox 360 رو گذاشته.زیرپوستی ترول میکنند هیچ کسی هم چیزی نمیگه.

می خوای عکسش را با Power Break پی اس 3 یا پی اس 2 یا پی اس 1 ....نه نه ! اصلا با Power Break همین PS4 عوض کنه! :)
8-|
پ.ن : فک کنم اولین پست من تو این مباحث Sony VS Micro باشه!

آخرین ویرایش:
خدای PB داشتن یا نداشتن یه کنسول اهمیتی داره این همه دارید روش بحث میکنید و سند و مدرک واسه هم رو میکنید؟ داره یا نه، چه فرقی میکنه؟ اصلا که چی؟

360 ابعادش کوچیک تر بود اجرش بیرون بود ps3 اندازه ی تانکر بود اجرش داخلش بود وزنشم اگه اشتباه نکنم 1.5 کیلو از 360 بیشتر بود. نسخه های ابتدایی جفتشونم مشکل حرارتی داشته اما ps3 صدای فنش تا حد مرگ زیاد می شد بعدشم دستگاه خاموش می شد 360 همین طور اروم کار می کرد تا می مرد. نتیجه گیری با خودتون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or