در PS4 نیازی به Power Brick نیست

A.R.A.$.H

کاربر سایت
PlayStation-4_official1.jpg

رئیس استدیوی جهانی سونی آقای Shuhei Yoshida در توئیتر تایید کرده اند که کنسول PS4 به Power Brick خارجی نیاز نخواهد داشت و همه چیز آن در داخل جعبه کنسول در نظر گرفته شده.این خبر خوبی است چرا که دیگر نیازی به سخت افزار و فضای اضافه نیست.
این خبر آقای یوشیدا که به طور رسمی اعلام شد : " “The power is inside, so no brick outside.”
کنسول PlayStation 4 کوچکتر ، ارزانتر و بسیار قدرتمند می باشد و دیگر به power brick جداگانه نیازی ندارد.این خبر را نیز بایستی به دیگر خبرهای خوشحال کننده پیرامون این کنسول قرار داد
Gamingbolt
-------
آن دسته از افرادی که نمی دانند
Power Brick چیست به تصویر زیر نگاهی بیندازید :

8030605_orig.jpg

رسما دیگه شورشو در آوردین با این فن بازیاتون.خبر مربوط به سونیه بعد طرف اومده پاور Xbox 360 رو گذاشته.زیرپوستی ترول میکنند هیچ کسی هم چیزی نمیگه.

خبر مربوط به سونیه بعد طرف اومده پاور Xbox 360 رو گذاشت
شما جنبه خبر نداری عزیز ;)
بخون چی نوشتم.یک نمونه عکس گذاشتم همینجوری به دلیل اینکه Power Brick رو ترجمه نکردم گفتم شاید کسی ندونه.
شما یک عکس Brick PS3 بده اگه انقدر ناراحت شدید

رئیس استدیوی جهانی سونی آقای Shuhei Yoshida در توئیتر تایید کرده اند که کنسول PS4 به Power Brick خارجی نیاز نخواهد داشت

روی PS3 که نبود!،،،،، جالب میشد اگه رو PS4 میذاشتن!!! نسل جدید با پسرفت شروع میشد :d

من هنوز در حیرت هستم که چرا PS4 انقدر کوچیکه !! :دی انتظار چیز بزرگ تری رو داشتم و الآن که میگن خبری از Power Brick خارجی هم نیست ، دیگه تعجبم بیشتر شد !
بچه های IGN هم که کنسول رو از نزدیک دیده بودن ، میگفتن از چیزی که فکر میکردن کوچیک تره. حتی یکی ـشون گفت احتمالاً Power Brick خارج از کنسول داره ! :دی
به نظرم یه جوری از همین اول نسخه ی اسلیم کنسول رو داره میده بیرون.

بحث سر اینکه Brick داشته باشه یا نه نیست که بازم مثل بچه ها پریدید وسط ! موضوع اینه که چجوری همه ی قطعات تو این جعبه به این کوچکی جا شده اند؟!
بنظرمن بحث اصلی سره اینکه اون کیت پرعظمت که Power Supply هم داخلشه و در یک باکس به اون کوچکی جا شده رو چطور خنک میکنن اینا !! :دی.

اینجوری جاش دادن و تهویه هواش هم فکر کنم مثل ps3 اسلیمه :)
PS4 - PS3 Development Wiki

البته این از اول هم مشخص بود که one پاور خارجی داره
چون از بردش معلوم بود و همه سایتهای تحلیل سخت افزاری هم بهش اشاره کرده بودن.
Spec Analysis: Xbox One • Articles • Eurogamer.net
خوب به نظر من ماکرو برای اینکه کنسولش زیاد داغ نکنه دوباره از کیس خارجش کرده ، چون میتونست تو اون فضای خالی سمت چپ کیس
جاش ده ، یکی دیگه از دلایلی که پاور خارج شده اینه که فن فقط برای خنک کردن apu و رمها در نظر گرفته شده ولی سونی همیشه از فن
برای خنک کردن پاور هم استفاده میکنه مثلا" تو ps3 اسلیم یه نمونش ، یا ps3 فت که پاور بالا بود و هوای ورودی از جلو هم برای کیس
در نظر گرفته شده بود که پاور هم خنک بشه.

آخرین ویرایش:
اوج مهندسی معماری قطعات رو تو طراحی PS4 شاهد هستیم. اصلا انتظار همچین چیز کوچکی رو نداشتم اصلا !
بحث سر اینکه Brick داشته باشه یا نه نیست که بازم مثل بچه ها پریدید وسط ! موضوع اینه که چجوری همه ی قطعات تو این جعبه به این کوچکی جا شده اند؟!
فردا که سوخت ميفهمی چه جوری جا دادن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or