در کاور بعدی Game Informer یک بازی با گرافیک بالا معرفی خواهد شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
هر ماه Game Informer قبل از رونمایی از کاور مجله توضیحاتی درباره ان می دهد و حالا نوبت این ماه رسیده
Andrew Reiner یکی از اعضای Game Informer در توییتر نوشته:
"کاور این ماه مجله ما بسیار باشکوه و زیباست... فکم از تعجب به زمین چسبیده!!! و راه رفتن برایم مشکله
تا 5 شنبه باید صبر کرد و دید کاور ماه می این مجله چیست؟ایا Crysis 3

آخرین ویرایش:
11.jpg
مدلينگ و Shader ها در حد CGـه!

من کماکان تو کف کورتانا هستم :x :دی قیافه ـش کاملا انسانی شده، یعنی احساسات تو صورتش موج میزنه :دی به نظر میاد داستان این شماره خیلی بار احساسی داشته باشه، شدیدا منتظر اولین تریلر از بخش داستانی هستم >:d<

در مورد Campaign گفته شده بازی قبل از اینکه شروع بشه یه Prolouge داره که برای کسایی ساخته شده که هیلوهای قبلی رو اصلا بازی نکردند.

مرحله اول از همون سفینه Forward Unto Dawn (که توی تیزر دیدیم) شروع میشه و زمانی که چیف بلند میشه. ظاهرا اولین صحنه از کورتانا شروع میشه:دی بعد از اون GI به شدت (خیلی به شدت:دی) از جلوه های بصری و گرافیک تعریف کرده، مثلا گفته هر چقدر هم زوم کنید تو در و دیوار، بازم کیفیتشون به شکل عجیبی بالاست. البته شروع بازی رو کاملا اسپویل کرده:| پیشنهاد میکنم اسکن های بخش Campaign رو اصلا نخونید. فقط گفتن Rampancy کورتانا یکی از مهمترین twist های داستانیه. همچنین گفته بعضی از چیزهای پیش زمینه داستان (مثلا اینکه فوررانرها قبلا با انسان ها جنگ داشتند و توی اون جنگ شکستشون دادن و بعد از اون دوباره انسان ها رو به دوره stone age برگردوندند) هم یه جاهایی تو داستان نقش داره.

دشمن های اولیه بازی دوباره همون کاوننت ها هستند، بعد از اون چیف و کورتانا طی یه اتفاقاتی سقوط میکنن توی اون سیاره که یه Shield Worldـه به نام Requiem. (تا اینجاش دقیقا شبیه Halo: CEـه:دی). ولی یه دشمن دیگه در ادامه مشخص میشه که هیچی نگفتن دربارش و قراره سورپرایز داستانی باشه. دشمن های جدید هم گفته شده اینطوری نیست که عین کاوننت ها باشن و فقط ظاهرا فرق کنن، گفته شده گیم پلی و نبرد باهاشون هم کاملا متفاوت با کاوننت هاست.

بابک قبول کن تو هیلوهای قبلی بازی دست اونهایی هست که جای اسلحه خفن می دونند ...
من که ناشی هستم هر موقع سورد دستم می یاد 20 نفر کم کم می کشم ! این یعنی بساط نوب بازی شماها !

دوستان محض اشنايي ما ps باز ها با اين عنوان ميشه بگيد كورتانا و اين دشمن ها كه هي نام ميبريد چي هستند ؟؟ :d

من يه Halo Reach و Halo 2 بازي كردم كه بخاطر گيم پلي اي كه من نميپسنديدم ديگه تا اخر بازي نكردم . !!

یه زمان تکسچرهای 3 برای بعضی ها قابل قبول نبود حالا فرض کنید اون تکسچر های غول با یه گرافیک کلی خوف همراه بشه !!! :دی یعنی هیلو فقط از گرافیک نمی تونست فشار وارد کنه که اونم فراهم شد :دی

اطلاعات جالبی دادن از Campaign و Multi.

دوستان من اطلاعات زیادی ندارم میشه لطفا بگید فوررانر ها چی هستن؟

دوستان محض اشنايي ما ps باز ها با اين عنوان ميشه بگيد كورتانا و اين دشمن ها كه هي نام ميبريد چي هستند ؟؟ :d

من يه Halo Reach و Halo 2 بازي كردم كه بخاطر گيم پلي اي كه من نميپسنديدم ديگه تا اخر بازي نكردم . !!

تو این پست الآن زدم همه موارد مورد نیاز برای قبل Halo 4 تقریبا هست :d :

http://forum.bazicenter.com/thread43316/page42/#post1939349

در مورد Forrunner ها هم تا حدودی اینجا کامل تر میشه فهمید چین:
http://forum.bazicenter.com/thread50347/#post1648458

یه زمان تکسچرهای 3 برای بعضی ها قابل قبول نبود حالا فرض کنید اون تکسچر های غول با یه گرافیک کلی خوف همراه بشه !!! :دی یعنی هیلو فقط از گرافیک نمی تونست فشار وارد کنه که اونم فراهم شد :دی
تکسچرهای بازی وحشتناک عالی کار شده ، حتی رو کاکتر های جانبی !
53971186300938099048.jpg
@ یاکوزا :
اینم اون اسلحه ایی که به نظرت جزییاتش کم و پلاستیکی بود :d
13.jpg

ببین احسان من هی میخوام سکوت اختیار کنم خودت داری هی جو رو متشنج میکنی :دی

مرد حسابی خب 3 غیر از تکسچر چیز دیگه هم مگه داشت؟ (گرافیکش) :دی شخصا اولین بار که هیلو 3 رو دیدم ناخودآگاه دنبال تنظیمات گرافیکی میگشتم :| :دی!

کلا سری هیلو همیشه از نظر تکسچر و مدلینگ (به خصوص شخصیت های اصلی) در سطح بالایی بوده. حتی همون Halo CE که همین الان رو سیستمم نصبه هم نسبت به زمان خودش تکسچر ها و مدلینگش (به خصوص مستر چیف و کاوننت ها) خیلی خوب بوده.

ضعف گرافیک هیلو تو قسمت های دیگست.

نظر کاملا شخصی : این نسخه هم به نظرم مثل نسخه های قبل میشه از نظر گرافیک.
بترس از خشم فرمانده ی بزرگ
biggrin1.gif
این هیلو شماره داره ها !
biggrin1.gif
قبلی ها عالی بودن فقط کافی بود یه کم زوم بزنی روی اشیا و محیط تا به عظمت کار پی ببری یه کم مخلفات جزئی کم داشت تا خودش رو نشون بده که الان اونم جور شده
biggrin1.gif
پسرم تصاویر با CG برابری میکنه اونوقت میگی اینم مثل قبلیاس
biggrin1.gif
خب منم که همین رو گفتم! همون هیلو 1 و 3 و ریچ و... هم زوم بزنی باز تکسچر ها و مدلینگ عالیه ولی خب گرافیک که فقط تکسچر و مدلینگ نیست :دی
خب این تصاویر که نشون دادن هم که همه به رخ کشیدن تکسچر و مدلینگ بوده دیگه :دی فعلا چیز دیگه ای از گرافیکش در دسترس نیست که :دی

آخرین ویرایش:
تکسچرهای بازی وحشتناک عالی کار شده ، حتی رو کاکتر های جانبی !
53971186300938099048.jpg
@ یاکوزا :
اینم اون اسلحه ایی که به نظرت جزییاتش کم و پلاستیکی بود :d
13.jpg

تکسچرها که از همون 3 عالی بود الان به لطف نورپردازی و کلی مخلفات دیگه هیولا شده :دی عاشق گیم پلی ـش بودم از لحاظ بصری هم غوغا کرد لامصب :دی
@ بهنام یاکوزا :
بترس از خشم فرمانده ی بزرگ :دی این هیلو شماره داره ها ! :دی قبلی ها عالی بودن فقط کافی بود یه کم زوم بزنی روی اشیا و محیط تا به عظمت کار پی ببری یه کم مخلفات جزئی کم داشت تا خودش رو نشون بده که الان اونم جور شده :دی پسرم تصاویر با CG برابری میکنه اونوقت میگی اینم مثل قبلیاس :دی
خب منم که همین رو گفتم! همون هیلو 1 و 3 و ریچ و... هم زوم بزنی باز تکسچر ها و مدلینگ عالیه ولی خب گرافیک که فقط تکسچر و مدلینگ نیست
biggrin1.gif

خب این تصاویر که نشون دادن هم که همه به رخ کشیدن تکسچر و مدلینگ بوده دیگه
biggrin1.gif
فعلا چیز دیگه ای از گرافیکش در دسترس نیست که
biggrin1.gif
از این همه عکس (که تازه کیفیت خوبی هم ندارن) دیگه چه چیزی از گرافیک میخوای برات معلوم بشه که نشده ؟ :دی

آخرین ویرایش:
با اینکه اسکن هستند ولی میشه براحتی بعضی چیزها را تشخیص داد .

!!!! Lighting and Environmental Details and Modeling and polygon
21953129732966400131.jpg

80023907383650425063.jpg

69021958165557240838.jpg

!!!depth of field

10767520059390858312.jpg

draw distance!!!

25285844275700259534.jpg

آخرین ویرایش:
بهنام تاپیک 10عنوان دارای بهترین Texture های این نسل یادته ؟
تو همین تاپیک شخص شما این پست رو نداد؟
WTF ؟؟؟؟؟
halo 3 ؟؟؟؟
halo : reach ؟؟؟؟
یعنی واقعا تو این همه سال تکسچر بهتر از اینا نبود؟؟؟ ما که تکسچر خیلی خاصی ندیدیم تو این 2 تا بازی در مقابل بازی های با گرافیک....
عکس العمل فن های 360 واقعا جالبه.3 تا از بازی های انحصاریشون تو لیسته بعد میان میگن لیست خوبیه :)) پـــ نه پــــ میخواستین بد باشه :))
پ.ن:واقعا تکسچر های GOW III و Castlevania :LoS در مقابل halo حرفی برا گفتن ندارن :x
بعد میای این پست میدی :
کلا سری هیلو همیشه از نظر تکسچر و مدلینگ (به خصوص شخصیت های اصلی) در سطح بالایی بوده. حتی همون Halo CE که همین الان رو سیستمم نصبه هم نسبت به زمان خودش تکسچر ها و مدلینگش (به خصوص مستر چیف و کاوننت ها) خیلی خوب بوده.
خب منم که همین رو گفتم! همون هیلو 1 و 3 و ریچ و... هم زوم بزنی باز تکسچر ها و مدلینگ عالیه ولی خب گرافیک که فقط تکسچر و مدلینگ نیست
biggrin1.gif
الان انتظار داری ما چه واکنشی نشون بدیم؟
پ.ن : من کلاً اهل بوک مارک کردن نیستم هیچ وقتم نبودم ، فقط یادم مونده بود که خیلی از ps فن ها تو این تاپیک بهترین تکسچر کنسولی ، halo سوژه خنده کردن که چرا تو لیست قرار گرفته هست ! برام جالب بود وقتی دیدم تو هم جزو همون آدمایی ، جالب بود وقتی دیدم به خاطر یه اشتباه سهوی تو و باقی دوستانت چه اهانت هایی که به شخص من نکردین و جالب تر اینکه چند صفحه قبل تو همین تاپیک (پست 86 ) اومدی پست من و سهیل نقل قول کردی و میگی جواب دادن هر کس بستگی سطحِ شعورش داره ! گرچه مهم نیست ولی برادرانه نصحیت میکنم یه تغییر رویه تو پست دادنات بدی

بهنام تاپیک 10عنوان دارای بهترین Texture های این نسل یادته ؟
تو همین تاپیک شخص شما این پست رو نداد؟

بعد میای این پست میدی :

الان انتظار داری ما چه واکنشی نشون بدیم؟
پ.ن : من کلاً اهل بوک مارک کردن نیستم هیچ وقتم نبودم ، فقط یادم مونده بود که خیلی از ps فن ها تو این تاپیک بهترین تکسچر کنسولی ، halo سوژه خنده کردن که چرا تو لیست قرار گرفته هست ! برام جالب بود وقتی دیدم تو هم جزو همون آدمایی ، جالب بود وقتی دیدم به خاطر یه اشتباه سهوی تو و باقی دوستانت چه اهانت هایی که به شخص من نکردین و جالب تر اینکه چند صفحه قبل تو همین تاپیک (پست 86 ) اومدی پست من و سهیل نقل قول کردی و میگی جواب دادن هر کس بستگی سطحِ شعورش داره ! گرچه مهم نیست ولی برادرانه نصحیت میکنم یه تغییر رویه تو پست دادنات بدی
نمیدونم باورت میشه یا نه ولی وقتی داشتم اون پست رو میدادم یه حسی بهم گفت یه نفر پستی که تو اون تاپیک دادم رو اینجا در مقابل این پستم میذاره.

به هرحال من تو همون تاپیک هم اشتباهات زیادی کردم از جمله همین که با شخص شما بد برخورد کردم. (که همونجا هم اولین و آخرین اخطارم رو گرفتم). در هر صورت گذشت زمان آدم رو تغییر میده...

اما چیزی که تغییر نکرده اینه که همین الان هم به من بگی 10 تا عنوان برتر از نظر تکسچر رو بگو باز هم هیچ کدوم از هیلو ها رو داخلش نمیذارم! چون به نظرم باز هم عناوین با تکسچر بهتر هستن ولی خب فرقش اینه که الان حداقل قبول دارم که تکسچر های سری هیلو خیلی خوب هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or