10عنوان دارای بهترین Texture های این نسل

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

LiviNG D3AD

کاربر سایت
سایت gamingbolt که سابقه مقایسه های گرافیکی زیادی از بازیها را دارد، این بار به معرفی 10 تا از برترین بازیهای این نسل از نظر بافت پرداخته است. در سایت اشاره شده است که لیستی که بازیها در آن قرار گرفته اند بصورت رندوم میباشد.

منبع

ویرایش : خب به در خواست دوستان یسری عکس تامبینال گذاتم پست اول ! ;)

آخرین ویرایش:
mirror's edge زیادم تکسچر های خوفی نداشتا ؟! البته شاید روی pc قضیه ـش فرق میکرده چون روی کنسول چیز خاصی ندیدیم :دی
لامصب اون 2009 ـیه چیه که تا الانم جزو شاخ ترین هاست :دی کنسول منظوره نه pc :دی اگه لیست به ترتیبه که یه lol اون وسط میخواد :دی

منم احساس میکنم انتخابهاش درسته ولی بنظرم باید کنسول و PC رو باهم در نظر نمیگرفت . منم با توجه به تصاویر گیرز و یه 1 ساعتی که بازی کردم گیرز رو بهترین بازی از نظر تکسچر تو کنسولها میدونم
البته وجود HALO3 هم تو اون رتبه عجیبه :دی
با اینکه فن این سری هستم ولی نمیتونم اون بالا تصورش کنم در صورتی که REACH پایینش هست :دی

خوشم میاد بازیای کنسولی ترکوندن و حرف اولو میزنن البته اینکه از این قوطی حلبیا چنین گرافیکایی در اومده عجیبه واقعا چطور ممکنه

به نظر منم انتخاباش منطقیِ فقط بشخصه تکسچر های killzone 2 به 3 ترجیح میدم.

برادران رزمنده( :دی ) لیست طبق حروف الفبای انگلیسی ردیف شده:دی
اون آخری رو Witcher در نظر بگیرین:دی

WTF ؟؟؟؟؟
halo 3 ؟؟؟؟
halo : reach ؟؟؟؟
یعنی واقعا تو این همه سال تکسچر بهتر از اینا نبود؟؟؟ ما که تکسچر خیلی خاصی ندیدیم تو این 2 تا بازی در مقابل بازی های با گرافیک....
عکس العمل فن های 360 واقعا جالبه.3 تا از بازی های انحصاریشون تو لیسته بعد میان میگن لیست خوبیه :)) پـــ نه پــــ میخواستین بد باشه :))
پ.ن:واقعا تکسچر های GOW III و Castlevania :LoS در مقابل halo حرفی برا گفتن ندارن :x

گاو 3 تکسچرش کجا بوده ؟!:دی
یه نورپردازی خیره کننده داشت با یه کریتوس مشتی :دی ! من یبار گفتم گاو 3 گرافیکش از آنچارتد 2 بهتره که حرفم رو پس میگیرم ... با اختلاف اندک آنچارتد 2 گرافیک بهتری داره :دی !

یه نکته ای رو هم من اشاره کنم ! :دی mass effect 2 هم چیز گولاخی بودا ؟! :دی
گاو 3 تکسچرش کجا بوده ؟!:biggrin1:
یه نورپردازی خیره کننده داشت با یه کریتوس مشتی :biggrin1: ! من یبار گفتم گاو 3 گرافیکش از آنچارتد 2 بهتره که حرفم رو پس میگیرم ... با اختلاف اندک آنچارتد 2 گرافیک بهتری داره :biggrin1: !
کریتوس بیشترین پلیگان و جزییات رو بین کرکتر های سوم شخص داره :دی تکسچر بماند :دی مثلاً همون کتاب ها که با R1 می خوندیشون می تونستی تابلو یا محیط یا هر چی که جلوش بود رو با جلو دادن R3 روش زوم کنی تا از تکسچرش حال بیای :دی شما اول دقت کن که GOW III (یه کوفتی برای فاصله انداختن :دی) 60 فریم در ثانیه ـست و اولین بازی موتور سانتا بعد بگو آنچارتد بهتره :دی
اگر چه خودمم دلم با آنچارتد ـه :دی

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or