koorosh sh کاربر سایت May 30, 2012 #106 در حالت عادی پی اس 4 اما انتخابم بستگی به عملکرد ماکرو توی انحصاری های نسل بعدش داره :laughing:
bayern_vahid کاربر سایت Jun 3, 2012 #110 اول تا اخر باید هر دوش رو بگیریم ولی اونی که عناوین لانچش بهتر باشه اول خواهد بود
rewabian کاربر سایت Jun 3, 2012 #111 نوشته شده توسط pssx: کی قراره بیاد اینا بابا ما تازه ps3 گرفتیم یعنی به فکر فروشش باشم؟ بیشتر... حالا فعلا معلوم نیست خیالت راحت با همون ps3 حال کن تا بعد
نوشته شده توسط pssx: کی قراره بیاد اینا بابا ما تازه ps3 گرفتیم یعنی به فکر فروشش باشم؟ بیشتر... حالا فعلا معلوم نیست خیالت راحت با همون ps3 حال کن تا بعد
S Soap McTavish کاربر سایت Jun 15, 2012 #113 هركدوم هك كامل سخت افزاري بشه:دي مثله همين جيتگ خودمون منظورمه!
gear of war کاربر سایت Jun 16, 2012 #114 اگه xbox 720 مثل xbox 360 بازی هاش زود به بازار بیاد و کپی بشه ارزشش از ps4 بیشتر میشه
leonardoatt کاربر سایت Jul 7, 2012 #115 هردوتاش خوبن ولی تو ایران اونی که وضعیت کپی خورش بهتره اولویت داره!
MiL4D.CoYG کاربر سایت Jul 13, 2012 #116 ایشالا تا اون موقع از مدرسه خلاص شدم و حتما دوتاشو می خرم ولی اول ایکس باکس
RealMadrid C.F. Hala Madrid ...y nada más کاربر فعال Aug 13, 2012 #119 هیچکدوم من فقط PC خودمو آپ می کنم من بازی رو اول با گرافیکش می سنجم گیم پلی هم نداشته باشه بزور میرم :d ولی اگر Xbox 720 خوب باشه شاید اونو بگیرم
هیچکدوم من فقط PC خودمو آپ می کنم من بازی رو اول با گرافیکش می سنجم گیم پلی هم نداشته باشه بزور میرم :d ولی اگر Xbox 720 خوب باشه شاید اونو بگیرم
Danteppc کاربر سایت Aug 13, 2012 #120 PS4 به دو دلیل قطعا عناوین انحصاری در Launch فوق العاده باید باشه! تصور کنید the last of us توی آخر این نسل چه غوغایی کرده حالا کنسول بعدش که بماند. دلیل دو هم اینه که بدون شک تا چند سال هیچکدوم کپی خور نمیشن پس PS4 :ی
PS4 به دو دلیل قطعا عناوین انحصاری در Launch فوق العاده باید باشه! تصور کنید the last of us توی آخر این نسل چه غوغایی کرده حالا کنسول بعدش که بماند. دلیل دو هم اینه که بدون شک تا چند سال هیچکدوم کپی خور نمیشن پس PS4 :ی