در نسل بعد ps4 وx720 کدام را خریداری میکنید

کدام ps4 یا x720

• مجموع رای دهنده‌ها
    115
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خدا کنه هر چی هستش اول سخت افزار خفن بعد هک بشه
منم با خرید ps4 موافقم

با این وضع دلار و بازار مسخره ای که ایران داره بهترین گزینه کنسولی که از همه زودتر هک بشه.من که خودم هر کدوم اول و زودتر هک بشه میخرم چون سر ps3 کلاه گشادی سرم رفت خیلی هم زجر کشیدم...!!خیلی هم پول از دست دادم..!!کلا برای من تجربه ی خیلی خوبی شد..!!!که اول وضع رو بسنجم بعد کنسول بخرم..!!

من که فعلا قید ماکروسافت رو زدم

به احتمال زیاد ps4 اما سریع نمیخرم صبر میکن یه 6 یا 7 ماهی بگذره بعد میخرم

هرکدوم که با جیبم راه بیاد :d
خدا بخیر بیاره تا اون موقع،قیمت ها سرسام آور نشه فقط!

اگه تا اون موقع یه اینترنت خوب گیرم بی افته که پینگ خوبی داشته باشه صد در صد ps4 هک نشده میخرم{حتی اگه هک شده باشه}اما الان که ps3 دارم هم راحت هستم اما توی انلاین کمی اذیت میکنه.....در کل ادم اگه میخواد کنسولی رو بگیره که هک نشده{توی ایران}باید ببینه میتونه هر 2 یا 3 ماه یه بازی انجام بده یا نه/:)......اگرچه با وضع یارانه تقریبا هر 2 ماه ثابت هستش و میشه بازی گرفت....اگر هم ادم به اینترنت پر سرعت دسترسی نداشته باشه بنظر بنده بهتره سمت کنسول هک نشده نره چون وقتی کنسول هک نشده هستش ادم خیالش راحته که بالاخره یه روزی میتونه طعم لذیذ انلاین رو بچشه:x

میشه یه کم توضیح بدی که چه ارتباطی بین هک شدن کنسول و پردازنده وجود داره ؟

ارتباطشو یکی از بچه ها تو صفحه 115 تاپیک جیلبریک ps3 نوشته.
البته این روشی که ایشون شرح دادن انحصارا برای سل نیست و میتونه روی هیچیز دیگه ای هم باشه.
البته راه برای هک زیاد هست فقط کسی نمیتونه پیداشون کنه.

من فکر کنم نصل بعد رو شاید حتی شروع نکنم. ولی اگه خواستم شروع کنم اول میبینم اوضاعشون چجوری هست و از قبل تصمیم گیری نمیکنم.

تا اون موقع باید ببینیم اصلا جنسی وارد ایران میشه یا نه
بعد بگیم اینو میخرو اونو نمیخرم

نمیشه پیش بینی کرد

ولی پولم برسه هر 2 هر کدوم کپی شه مولتی ها رو با اون میزنم با اونیکی انحصاری ها رو اوریجینال میگیرم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or