.price کاربر سایت Aug 14, 2012 #123 Only on PlayStation،همین یک جمله دربالای بازی های ps4هم باشه حتماps4میخرم.
Ardi360 کاربر سایت Aug 15, 2012 #125 امیدوارم تا اوایل سال 2014 بیان که به شدت جای خالی کنسولهای جدید حس میشه با این پیشرفت گجت های دیگه
Seser.pesar کاربر سایت Aug 22, 2012 #126 فقط Ps4 خودم ایکس دارم ... ولی محدودیت های ماکروسافت دیوونه میکنه ادم رو !!! یه Dlc بخوای دان کنی باس وی پی انننن شیر کنی "*"!!"!*" Send from HtC One X using tapatalk 2
فقط Ps4 خودم ایکس دارم ... ولی محدودیت های ماکروسافت دیوونه میکنه ادم رو !!! یه Dlc بخوای دان کنی باس وی پی انننن شیر کنی "*"!!"!*" Send from HtC One X using tapatalk 2
mamad street کاربر سایت Sep 27, 2012 #134 هر کدوم که زودتر هک شد چون با این وضع دلار فکر کنم بازیاش حداقل 200 تومن باشه حالا پول خود کنسول که ...
هر کدوم که زودتر هک شد چون با این وضع دلار فکر کنم بازیاش حداقل 200 تومن باشه حالا پول خود کنسول که ...
ortegoli کاربر سایت Sep 28, 2012 #135 نوشته شده توسط mamad street: هر کدوم که زودتر هک شد چون با این وضع دلار فکر کنم بازیاش حداقل 200 تومن باشه حالا پول خود کنسول که ... بیشتر... داداش دلت خوشه ها بازی های ارجینال الان 200 تومنه
نوشته شده توسط mamad street: هر کدوم که زودتر هک شد چون با این وضع دلار فکر کنم بازیاش حداقل 200 تومن باشه حالا پول خود کنسول که ... بیشتر... داداش دلت خوشه ها بازی های ارجینال الان 200 تومنه