در دسترس بودن تا 5.5 گیگابایت از 8 گیگابایت رم موجود در PS4 برای سازندگان بازی

• Thread starter Thread starter Evil007
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    ps4
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Evil007

کاربر سایت
در دسترس بودن تا 5 گیگابایت از 8 گیگابایت رم موجود در PS4 برای سازندگان بازی

[h=1]PlayStation 4 gives up to 5GB of RAM to game developers[/h]​

طبق خبر جدیدی که در سایت یوروگیمر قرار گرفته سازندگان بازی به 4.5 گیگ از 8 گیگ رم قرار داده شده در PS4 برای ساخت بازی دسترسی دارند و مابقی برای OS در نظر گرفته شده البته گفته شده که در صورت نیاز سازنده می تواند از 1 گیگابایت اضافه رم برای ارتقای بازی خود استفاده کند
همچنین گفته شده که سونی سعی بر آن دارد تا مثل آنچه روی PS3 انجام داد مقدار رم نیاز برای OS رو کاهش دهد تا دست سازندگان بیشتر باز باشد
با احتساب وجود CPU های مشابه و این خبر بیش از پیش به نزدیکی قدرت دو کنسوا نسل بعد پی میبریم

Update
Eurogamer یک بروز رسانی روسی سایتش قرار داده به ایصورت که اون یک گیگ رم Flexible Memory (حافظه منعطف) رو به این صورت شرح داده که منظورشون این بوده که فقط 512 مگ از یک گیگ که شامل حافظه واقعی و مجازی!!! میشه در دسترس بازی سازها هست و مابقی رو مشخص نکرده چی میشه؟؟؟
طبق نوشته این سایت به واسطه منابع خبریش : دسترسی به فقط 4.5 گیگ از رم توسط بازیسازها گارانتی شده

UPDATE: A new source familiar with the matter has provided additional information to Digital Foundry that confirms only 4.5GB of the PS4's 8GB GDDR5 memory pool is guaranteed to game developers right now, while also clarifying how the PS4's "flexible memory" works in practice.

In real terms, an additional 512MB of physical RAM may be available in addition to the 4.5GB mentioned in the SDK. Flexible memory consists of physical and virtual spaces, and the latter introduces paging issues which impact performance. In our original story we combined them together.

For practical game applications, the correct figures for this story, as we understand it now, are a guaranteed 4.5GB for development and a further 512MB from the flexible pool. We have updated the headline accordingly.

و در آخر گفته شده که باز آپدیت های خبری دیگه در راهه
منبع
سایت یویروگیمر
PlayStation 4 gives up to 5.5GB of RAM to game developers • News • Eurogamer.net

آخرین ویرایش:
حاجی میدونی شایعه یعنی چی؟ به چند تا زبون داخلی و خارجی واست بنویسم؟میگم خبر تایید شده تو چَنتت داری با منبع نشونم بده.
یوروگیمر رو هم قبول ندارید پس. . . #:-s
عزیزم اگه شایعه بود یوروگیمر توی تیترش می نوشت "شایعه" l-)

البته این مقادیر زیادی بستگی به چلوندن OS داره !!
فک کنم جای چلوندن برای PS 4 خیلی بیشتر از Xbox One باشه ، که خب خیلی طبیعیه
:biggrin1:
البته one دوتا Os داره یکی برای گیم یکی هم win8 که دومی رو میشه حسابی چلوند.
ـosـه x360 رو با ps3 مقایسه کنیم به نتایج جالبی میرسیم:-"

حالا دیگه وقتشه خودم یه نظر بدم:

به نظر من این مقدار رم از گوشت سگ حرومتره که پایه OS و app های مسخره و جنگولک بازی و مولتی درپیتینگو این آشغالا حروم بشه.... باس این رمو بدن تو دله لودینگ و خرج این کنن که دیگه آبجکت ها یدفه تو حلقه کاراکتر بازی لود نشن

یه OS با قابلیت لود Theme و آواتار و چند تا آیکون خوشگل موشگل بسه بقیش باس بره برا افکت ذره و افکت صدا و نورپردازی فک برانداز

من نمیدونم این اساتید سونی فن چطور میتونن PS3 رو چیزی به جز Epic Fail ببینن! بابا PS2 رو یادتون بیارین, اون موقع سونی برنده بود. کل بازار دست سونی بود اون موقع جوری که مایکروسافت کلا کنار کشید! اما PS3 یه فاجعه بیش نبود. همه میدونن انحصاریای سونی خوب بود شکی نیست ولی خود کنسول یه شکست کامل بود. مایکروسافت شکست خورده اومد با نسل جدید از کنسول شکست خوردش بیشتر از 50% از بازار سونی رو ازش گرفت! دیگه شکست از این بدتر چی میتونه باشه؟! PS3 کنسولی بود که فقط به خاطر 4-5 تا IP سر پا موند وگرنه با PSN ضعیفش و فاجعه هایی به اسم MOVE و PS Eye کلا هیچ قدرتی نداشت. قدرت سخت افزاری فیکی هم که راجع بهش صحبت میکردن دیدیم که بازیا روی PS3 اگه کیفیت پایینتری نداشتن تو مقایسه با X360 بهترم نبودن! هرقدر میخواین خودتونو گول بزنید ولی PS3 هیچی جز یه بازنده برای سونی نبود. مثل این میمونه که الان سونی بیاد یه سیستم عامل بسازه و بیاد نصف بازار ویندوز مایکروسافت رو بگیره! بعد من ویندوز فن بیام بگم نه ویندوز فیل نشد هنوز 50% از بازارو داره! PS3 به کنسولی باخت که از صفر شروع کرد و نسل قبلش شکست خورده بود. پس خواهشا اینقدر نیاین بگین که سونی انحصاری داد و ... اینا شکست سونی رو جبران نمیکنه. اینم از نسل جدید. راجع به سخت افزارشون که ظاهرا دروغ گفتن و مثل PS3 میخوان سر مردم رو کلاه بذارن. کنفرانسشونم که بازی توش نبود. از وقتیم دیدیم فقط دارن میگن ما خوبیم و ما قوی هستیم اما تو عمل هیچی نشون نمیدن! میخواین بوکمارک کنین, شک نکنین اگه این شایعه درست باشه شکست سونی تو این نسل از نسل قبل هم بدتر میشه. یه چیزو باور کنین. اگه مایکروسافت وارد یه عرصه بشه بعد 10 سال تمام رقیباش رو کنار میزنه جوری که حتی نزدیکش هم نمیشن. کافیه یه نگاه به دور و برتون بکنید...

اقا تکبیر به انضمام عربده همراه با کوبیده شدن به در و دیوار و در صورت امکان پنجره...
من که انچنان تحت تاثیر این پست قرار گرفتم که دل و دین از کفم رفت و دیگه از سونی متنفر شدم
به به چقدر اطلاعات چقدر کلام شیوا چقدر مضمون پخته از سر و روی این پست مثل ابشار سرازیره...
البته در مورد خط اخر که حجت رو تموم میکنه باید بگم قشنگ که به دور و برم نیگا میکنم میبنم xbox که 2001 منتشر شد و الان 12 سال از حضور با برکت و سرشار از افتخار مایکروسافت تو عرصه تولید کنسول میگذره من با کمال شرمساری تو خونم ps1 و ps2 و ps3 دارم و شرمنده ترم که میخوام ps4 بخرم:"> تو دستمم که هر جا میرم psvita هست روی گوشیمم که اندروید نصبه من نمیدونم واقعا چرا مایکروسافت همه رو از دور خارج کرده بالاخره یه رقیبی چیزی هم میزاشت واسه خودش بد نبود, یعنی زندگیم تو یه کلام شده مایکروسافت:d

البته این مقادیر زیادی بستگی به چلوندن OS داره !!
فک کنم جای چلوندن برای PS 4 خیلی بیشتر از Xbox One باشه ، که خب خیلی طبیعیه
از چه لحاظ طبیعیه ؟:دی
دیگه مایکروسافت رو همه با OS ـش میشناسن :دی
do you know what It mean:d
[h=3][/h]

حاجی میدونی شایعه یعنی چی؟ به چند تا زبون داخلی و خارجی واست بنویسم؟میگم خبر تایید شده تو چَنتت داری با منبع نشونم بده.

شما سونی فن ها اگه چیز تایید شده ای از گرافیک x 1 دارید رو کنید که این قدر روی ترافلاپ x مانور میدادید که 30% کمتر از ps در صورتیکه همش شایعه بود و مایکرو هیچوقت تاییدش نکرد!

یوروگیمر رو هم قبول ندارید پس. . . #:-s
عزیزم اگه شایعه بود یوروگیمر توی تیترش می نوشت "شایعه" l-)

از کی تا حالا یوروگیمر از سونی معتبر تر شده؟

شما سونی فن ها اگه چیز تایید شده ای از گرافیک x 1 دارید رو کنید که این قدر روی ترافلاپ x مانور میدادید که 30% کمتر از ps در صورتیکه همش شایعه بود و مایکرو هیچوقت تاییدش نکرد!

شما این حرفارو از من شنیدی؟
دوما من خودمم Micro فن هستم و فقط از چیزی که درسته پشتیبانی میکنم.

چه عجب یه خبر بد هم از سونی بالاخره زد بیرون :d

در کل دو شرکت به نظرم زیاده روی کردن :| یادمه چند روز پیش یکی از دوستان مایکروفن گفت هر چیزی رو واسه کاری ساختن "اشاره به اینکه PC برای بازی نیست" خب به همون استدلال کنسول هم واسه بازی ساختن یعنی چی 3 گیگ رم و دو هسته رو بزارن واسه OS ؟!

یه چیزو باور کنین. اگه مایکروسافت وارد یه عرصه بشه بعد 10 سال تمام رقیباش رو کنار میزنه جوری که حتی نزدیکش هم نمیشن. کافیه یه نگاه به دور و برتون بکنید...

میشه یه مثال بزنی ؟! دور و برم رو نگاه کردم اما چیزی پیدا نکردم ...

پ.ن: نابودی نینتندو ، نابودی مایکروسافت ، نابودی سونی ، نابودی اپل ، نابودی سامسونگ و ... کلا مردم چه دقدقه هایی دارن ...

خوب اگر شایعه است و قوی تره ، چرا مشخصاتش رو رو نمی کنه؟

به شخصه دوست دارم شایعه باشه.
تازه سونی بیاد بگه 10 گیگ رم کردیم 8 تا برای بازی 2 تا برای سیستم.ماکرو هم بیاد بکنه 12 تا.
دوستان توجه کنید من همیشه به دوستانم هم میگم پیشرفت کنیم گروهی بهتر از اینه که تک تک پیشرفت کمی کنیم.مثلا میگفتم من دوست دارم آخرین نفر بین دوستام باشم با 10 تا از دوستام کنکور فوق شرکت کردیم همه اونا به ترتیب اول تا 9 بشن من رتبه 10 این بهتر از اینه که من از همه اونا بهتر بشم ولی رتبم بشه 10000
الآن هم جریان همینه هرچقدر کنسول ps4 قوی تر باشه xbox one هم قوی تر خواهد بود و برعکس.حتی اگه نیاز باشه سخت افزار رو تغییر بدن و تو عرضه جفتشون تاخییر ایجاد شه

220px-Honor%C3%A9_Daumier_003.jpg

شایعه چیست ؟

شایعه
عبارت است، از یک گزاره ویژه و گمانی که ملاکهای اطمینان بخش رسیدگی در وجود، وجود نداشته باشدکه معمولاً به صورت شفاهی از فردی به فرد دیگر انتقال می‌یابد.
به نظر می‌رسد که دو شرط «اهمیت» و «ابهام» در انتقال شایعه، قانون اصلی شایعه را توضیح دهد. بدین معنا که فرمول حدت و شدت شایعه را می‌توان به این صورت تعریف کرد: میزان رواج شایعه تقریباً برابر است با حاصلضرب اهمیت در ابهام موضوع مطروحه در آن شایعه.

در علم ارتباطات، شایعه را گفتمان‌های غیر رسمی و نامعتبر و در نتیجه نهایی اطلاعات وارسی نشده می‌دانند که در چند مرحله در چارچوب نظام ارتباطی پرورانده شده‌است و از آنجایی که اطلاعات در هر مرحله دست به دست شده‌است، اغلب تحریفاتی در آنها صورت می‌گیرد. ممکن است بعد از چندین بار تحریف، محصول نهایی به کلی با آنچه در ابتدای کار منتقل شده متفاوت باشد. «هنگامی که افراد به شدت مشتاق کسب خبر درباره چیزی هستند، اما نمی‌توانند اطلاعات موثقی بدست آورند، مستعد پذیرش شایعه‌ها می‌شوند.

رواج شایعه‌ها نشان‌دهندهٔ زودباوری مردم و ظرفیت آنها برای تن دادن به تلقین و همچنین همراهی با جمع است.
یکی از دلایل اهمیت بررسی شایعه‌ها این است که «چه کسی از رواج این شایعه سود می‌برد.» این امر برای درک منشاء این شایعه‌ها سودمند است. البته ممکن است یک شایعه، ناشی از شوخی سادهٔ فرد یا افرادی باشد که شایعه پراکنیِ آنها به طور اتفاقی فراگیر می‌شود.

دیگر اهمیت شایعه‌ها در این است که، رواج یک شایعه می‌تواند اطلاعاتی از میزان زودباوری مردم آن جامعه نسبت به خبری که شک‌برانگیز و اثبات‌نشده‌است، در اختیار کارشناسان و همچنین دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی یک کشور گذاشته و در زمان بحران و یا در چهارچوب جنگ‌های روانی و رسانه‌ای برایشان مفید باشد.
شایعه‌های سیاسی می‌توانند گاه برای یک حکومت خطرناک باشند، گاهی مفید و گاهی هم بی آزار. نمونه‌هایی از هر سه مورد در ایران وجود داشته‌است. از شایعه مرگ سید علی خامنه‌ای رهبر ایران، تا شایعه مرگ احمد جنتی که موجب پیدایش لطیفه‌هایی دربارهٔ سن او شد.
به گفتهٔ بازتاب، زودباوری مردم ایران و علاقه به شنبدن اخبار باورنکردنی، مسئله‌ای‌ست که از دیرباز در ایرانیان دیده می‌شده و پس از ظهور فن‌آوری، جدی‌تر شده‌است. مهدی خرم دل «شایعهٔ لوگوی پپسی روی ماه» را فرصتی برای سنجش میزان تغییر اگاهی و زودباوری ایرانیان دانسته و با ذکر اینکه ده‌ها هزار نفر ایرانی شهرنشین (چون خبر به شکل وسیع به شهرهای کوچک و روستاها نرسید) و حتی طبقه اِلیت (نخبه) جامعه به سادگی فریب خوردند، نتیجه می‌گیرد در ایران همچنان راه برای عوام فریبی و سیاست‌های عوامانه (grassroots politics) باز است.

پ.ن : تعریف شایعه رو هم گذاشتم تا مشکلی نباشه ، اگه احساس می کنید باز هم جا نیفتاد ، بگید به چند زبان زنده دنیا هم ترجمش کنم ;)

جالبیش اینه هیچ جا توی eurogamer ننوشته شایعه توی بازیسنتر شایعش کردن، زمانی که DF از Xone حرف می زد البته نیازی به تایید از طرف مایکروسافت نبود، "جدیدا اینطوری شده" god damn you tv

نیازی به رو کردن نیست ...همه چی برمیگرده به اون 5 میلیارد ترانزیستور ... موقع ریلیز همه چی مشخص میشه!
یعنی چی ! وقتی یکنفر یک محصول رو می خواد پیشخرید کنه باید مشخصاتش رو بدونه ، تازه می خواد موقع ریلیز اعلام کنه؟
اون ترانزیستور هم بیخیالش شید چون نشون دهنده سطح سوادتون هست.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or