در دسترس بودن تا 5.5 گیگابایت از 8 گیگابایت رم موجود در PS4 برای سازندگان بازی

• Thread starter Thread starter Evil007
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    ps4
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Evil007

کاربر سایت
در دسترس بودن تا 5 گیگابایت از 8 گیگابایت رم موجود در PS4 برای سازندگان بازی

[h=1]PlayStation 4 gives up to 5GB of RAM to game developers[/h]​

طبق خبر جدیدی که در سایت یوروگیمر قرار گرفته سازندگان بازی به 4.5 گیگ از 8 گیگ رم قرار داده شده در PS4 برای ساخت بازی دسترسی دارند و مابقی برای OS در نظر گرفته شده البته گفته شده که در صورت نیاز سازنده می تواند از 1 گیگابایت اضافه رم برای ارتقای بازی خود استفاده کند
همچنین گفته شده که سونی سعی بر آن دارد تا مثل آنچه روی PS3 انجام داد مقدار رم نیاز برای OS رو کاهش دهد تا دست سازندگان بیشتر باز باشد
با احتساب وجود CPU های مشابه و این خبر بیش از پیش به نزدیکی قدرت دو کنسوا نسل بعد پی میبریم

Update
Eurogamer یک بروز رسانی روسی سایتش قرار داده به ایصورت که اون یک گیگ رم Flexible Memory (حافظه منعطف) رو به این صورت شرح داده که منظورشون این بوده که فقط 512 مگ از یک گیگ که شامل حافظه واقعی و مجازی!!! میشه در دسترس بازی سازها هست و مابقی رو مشخص نکرده چی میشه؟؟؟
طبق نوشته این سایت به واسطه منابع خبریش : دسترسی به فقط 4.5 گیگ از رم توسط بازیسازها گارانتی شده

UPDATE: A new source familiar with the matter has provided additional information to Digital Foundry that confirms only 4.5GB of the PS4's 8GB GDDR5 memory pool is guaranteed to game developers right now, while also clarifying how the PS4's "flexible memory" works in practice.

In real terms, an additional 512MB of physical RAM may be available in addition to the 4.5GB mentioned in the SDK. Flexible memory consists of physical and virtual spaces, and the latter introduces paging issues which impact performance. In our original story we combined them together.

For practical game applications, the correct figures for this story, as we understand it now, are a guaranteed 4.5GB for development and a further 512MB from the flexible pool. We have updated the headline accordingly.

و در آخر گفته شده که باز آپدیت های خبری دیگه در راهه
منبع
سایت یویروگیمر
PlayStation 4 gives up to 5.5GB of RAM to game developers • News • Eurogamer.net

آخرین ویرایش:
بارها گفته شده از کلماتی مثل "فشار" و "عقده" و امثالهم تو محیط فروم استفاده نکنید. کسایی که با همین لحن بخوان تو تاپیک ها جولون بدن همچنان اخطار خواهند گرفت.

با ادبیات بهتری بحث کنید جای دوری نمیره.

یه حرفایی آدم تو این فروم میخونه به صورت ریل تایم رو کلش چنار سبز میشه!
حتما اونایی که الان فن پلی استیشن هستن 18 سال پیش که رفتن PS خریدن میخواستن برن Sega Saturn بخرن دیدن بازیاش گرونتره رفتن فن PS شدن!
داداش منطقی باش از خیلی ها سوال کند بگو شما اصلا میدونستید کنسولی به نام xboxوجود داره خودم چند بار دیدم اومده بود ps3بخره وقتی قیمت بازی هاش رو دید منصرف شدکه بره ولی مغازه دار بهش 360 رو معرفی کرد اون شخص هم برا اینکه از وسیله ای که حریده بود طرفداری کنه خودش رو فن مایکرو میکنه و میگه من از نوزادی با اکس باکس حال میکردم

خوب خوب قضیه با آپدیت خبر یوروگیمر جالب تر شد. و معلومه که حرفاش کاملا درسته. فقط مونده تاییدیه ی سونی.

داداش منطقی باش از خیلی ها سوال کند بگو شما اصلا میدونستید کنسولی به نام xboxوجود داره خودم چند بار دیدم اومده بود ps3بخره وقتی قیمت بازی هاش رو دید منصرف شدکه بره ولی مغازه دار بهش 360 رو معرفی کرد اون شخص هم برا اینکه از وسیله ای که حریده بود طرفداری کنه خودش رو فن مایکرو میکنه و میگه من از نوزادی با اکس باکس حال میکردم
حالا به شما چه ربطی داره کی به چه دلیلی فن چی شده ؟ :|
اصلا این بحث چه ربطی به این تاپیک داره نمی دونم !

حتما اونایی که الان فن پلی استیشن هستن 18 سال پیش که رفتن PS خریدن میخواستن برن Sega Saturn بخرن دیدن بازیاش گرونتره رفتن فن PS شدن!

=))
دمت گرم جواب خوبی دادی
=======================================
واقعا اریج بازی کردن دلیل بر فن بودنه
اینو کجای دنیا نوشتن ؟ یعنی الان دوستان من که منتظرن 3DS هک بشه بیان بخرن فن نیستن و من که اریج خریدم فن هستم
بی خیال اینجور حرفا شوخی جالبی نیستش
فعلا اطلاعات رسمی و دقیقی از هر دو شرکت بیرون نیومده تا زمانی که کنسول ها بیرون نیومدن همه این حرفا اعتباری نداره
اشاره به E3 2005 :d

اون زمان سونی نگفته بود که برای OS باید3.5 گیگ نگه دارن !
شما خوبی؟ سونی کی اومد گفت برای استفاده از OS باید 3.5 گیگ رک نگه داشت؟!!! ایین تعداد فقط برای بخش اولیه PS4 هست و بعد مثل PS3 در بازی ها قابل افزایش هست. خبر از Ng4 و neogaft هم برداشته شده.
قبلا هم گفته بود سونی برای سیستم عامل دستگاه یشاز از 1.5 گیگ نیاز نیست. در PSP سرعت پردازنده از 222mhz به 33mhz ارتقا یافت تو اسلیم ها هم Ram 32MB به 64MB تغغیر کرد. اگر هم این خبر درست باشه مشکلی نخواهد بود و در آینده باز میشه 2GB به سازندگان یشتر داد. "smart move" Sony

باید حرف های این ماکرو فن هارو آدم بوکمارک کنه بعداً بیاد بچپونه تو چشاشون بفهمن کی چی گفتن.

اون زمان سونی نگفته بود که برای OS باید3.5 گیگ نگه دارن !

حاجی میدونی شایعه یعنی چی ، حالا که از خودت در آوردی 3.5 گیگ برای OS ؟ اصلا شما از کدوم منبع اینو درآوردی؟

بهتره شما حرفه ما پلی فن هارو برای خودمون خرج نکنی.

این همه تاپیک جلو رفت ولی من یک چیز رو نفهمیدم.
الان یک دستگاه که قیمت پایین تری داره ، قدرت بیشتری داشته باشه ، بده؟!
خوب این در کل به نفع مشتری هستش که کنسول ها قوی باشن ، چرا یک عده خوشحالن؟

من نمیدونم این اساتید سونی فن چطور میتونن PS3 رو چیزی به جز Epic Fail ببینن! بابا PS2 رو یادتون بیارین, اون موقع سونی برنده بود. کل بازار دست سونی بود اون موقع جوری که مایکروسافت کلا کنار کشید! اما PS3 یه فاجعه بیش نبود. همه میدونن انحصاریای سونی خوب بود شکی نیست ولی خود کنسول یه شکست کامل بود. مایکروسافت شکست خورده اومد با نسل جدید از کنسول شکست خوردش بیشتر از 50% از بازار سونی رو ازش گرفت! دیگه شکست از این بدتر چی میتونه باشه؟! PS3 کنسولی بود که فقط به خاطر 4-5 تا IP سر پا موند وگرنه با PSN ضعیفش و فاجعه هایی به اسم MOVE و PS Eye کلا هیچ قدرتی نداشت. قدرت سخت افزاری فیکی هم که راجع بهش صحبت میکردن دیدیم که بازیا روی PS3 اگه کیفیت پایینتری نداشتن تو مقایسه با X360 بهترم نبودن! هرقدر میخواین خودتونو گول بزنید ولی PS3 هیچی جز یه بازنده برای سونی نبود. مثل این میمونه که الان سونی بیاد یه سیستم عامل بسازه و بیاد نصف بازار ویندوز مایکروسافت رو بگیره! بعد من ویندوز فن بیام بگم نه ویندوز فیل نشد هنوز 50% از بازارو داره! PS3 به کنسولی باخت که از صفر شروع کرد و نسل قبلش شکست خورده بود. پس خواهشا اینقدر نیاین بگین که سونی انحصاری داد و ... اینا شکست سونی رو جبران نمیکنه. اینم از نسل جدید. راجع به سخت افزارشون که ظاهرا دروغ گفتن و مثل PS3 میخوان سر مردم رو کلاه بذارن. کنفرانسشونم که بازی توش نبود. از وقتیم دیدیم فقط دارن میگن ما خوبیم و ما قوی هستیم اما تو عمل هیچی نشون نمیدن! میخواین بوکمارک کنین, شک نکنین اگه این شایعه درست باشه شکست سونی تو این نسل از نسل قبل هم بدتر میشه. یه چیزو باور کنین. اگه مایکروسافت وارد یه عرصه بشه بعد 10 سال تمام رقیباش رو کنار میزنه جوری که حتی نزدیکش هم نمیشن. کافیه یه نگاه به دور و برتون بکنید...

آقایون مایکرو فن اصن شما بگید رمش256mbهست بازم سونی شمارو می خوره پس لطفا هییییییییییییییییییییییییییییییییییییس:bighug:
بهش بگو بیاد بوخووووورهb-)
===================================
چرا فنای سونی میگن فنای مایکرو خوشحالن الان؟!
خب دلیلش رفتار و کارایه خودتونه زمانی که گفتن OS ps4 فقط و فقط 1 گیگ رو اشغال میکنه و فوقالعادست برا همچین سیستمی و OS Xbox One هم که خیلی اشغاله و کارایه بی مصرف انجام میده(سویچ کردن سریع و...)3 GIG اشغال میکنه و فقط و فقط 5GIG ناقابل میده به بازی ها!!!اون موقع اینقدر تو سر Xbox One زدید و گفتید چه سیستمه مسخره و به درد نخوری که برا سفارش پیتزا(!)فقط 3 GIG رم میخواد...و ps4 که فقط ماله گیمه و هیچ کار دیگه ای نمیکنه بهترین OS داره که 1GIG اشغال میکنه و هی کوبوندید تو سر فنای One...
بعد میاین میگین چرا اینقدر فشار آورده نه؟
=======================================
صبر کنید تا کنسول ها عرضه بشن مورد تست قرار بگیرن بعد به هم بتوپین...
(اشاره ای کوتاه به 2005)

شما خوبی؟ سونی کی اومد گفت برای استفاده از OS باید 3.5 گیگ رک نگه داشت؟!!! ایین تعداد فقط برای بخش اولیه PS4 هست و بعد مثل PS3 در بازی ها قابل افزایش هست. خبر از Ng4 و neogaft هم برداشته شده.
قبلا هم گفته بود سونی برای سیستم عامل دستگاه یشاز از 1.5 گیگ نیاز نیست. در PSP سرعت پردازنده از 222mhz به 33mhz ارتقا یافت تو اسلیم ها هم Ram 32MB به 64MB تغغیر کرد. اگر هم این خبر درست باشه مشکلی نخواهد بود و در آینده باز میشه 2GB به سازندگان یشتر داد. "smart move" Sony
شما بهتری ؟
برای بخش اولیه ثانیه و ... در حال حاضر منابع میگن 4.5 گیگ +512 برای بازی سازا هست باقی برای موارد دیگه از جمله OS و اون 15 دقیقه که هفته پیش داشتید براش پای کوبی میکردید !!
وان هم 8 گیگ حافظه داره ولی در حل حاضر 5 گیگ ـش برای بازی سازار هست !
قطعا اگر قرار افزایش داشته باشه میزارن رم فابل دسترس در آینده برای جفت کنسول ها خواهد بود !
حاجی میدونی شایعه یعنی چی ، حالا که از خودت در آوردی 3.5 گیگ برای OS ؟ اصلا شما از کدوم منبع اینو درآوردی؟
میخونی خبر رو یا فقط تیتر رو میخونی یه علی مدد میگی نارنجک مینبدی به خودتُ میای تو تاپیک؟

تا فردا فکر کنم مقدار رم PS4 منفی بشه :دی
قطعا اگر قرار افزایش داشته باشه میزارن رم فابل دسترس در آینده برای جفت کنسول ها خواهد بود !
البته این مقادیر زیادی بستگی به چلوندن OS داره !!
فک کنم جای چلوندن برای PS 4 خیلی بیشتر از Xbox One باشه ، که خب خیلی طبیعیه :دی

آخرین ویرایش:
من نمیدونم این اساتید سونی فن چطور میتونن PS3 رو چیزی به جز Epic Fail ببینن! بابا PS2 رو یادتون بیارین, اون موقع سونی برنده بود. کل بازار دست سونی بود اون موقع جوری که مایکروسافت کلا کنار کشید! اما PS3 یه فاجعه بیش نبود. همه میدونن انحصاریای سونی خوب بود شکی نیست ولی خود کنسول یه شکست کامل بود. مایکروسافت شکست خورده اومد با نسل جدید از کنسول شکست خوردش بیشتر از 50% از بازار سونی رو ازش گرفت! دیگه شکست از این بدتر چی میتونه باشه؟! PS3 کنسولی بود که فقط به خاطر 4-5 تا IP سر پا موند وگرنه با PSN ضعیفش و فاجعه هایی به اسم MOVE و PS Eye کلا هیچ قدرتی نداشت. قدرت سخت افزاری فیکی هم که راجع بهش صحبت میکردن دیدیم که بازیا روی PS3 اگه کیفیت پایینتری نداشتن تو مقایسه با X360 بهترم نبودن! هرقدر میخواین خودتونو گول بزنید ولی PS3 هیچی جز یه بازنده برای سونی نبود. مثل این میمونه که الان سونی بیاد یه سیستم عامل بسازه و بیاد نصف بازار ویندوز مایکروسافت رو بگیره! بعد من ویندوز فن بیام بگم نه ویندوز فیل نشد هنوز 50% از بازارو داره! PS3 به کنسولی باخت که از صفر شروع کرد و نسل قبلش شکست خورده بود. پس خواهشا اینقدر نیاین بگین که سونی انحصاری داد و ... اینا شکست سونی رو جبران نمیکنه. اینم از نسل جدید. راجع به سخت افزارشون که ظاهرا دروغ گفتن و مثل PS3 میخوان سر مردم رو کلاه بذارن. کنفرانسشونم که بازی توش نبود. از وقتیم دیدیم فقط دارن میگن ما خوبیم و ما قوی هستیم اما تو عمل هیچی نشون نمیدن! میخواین بوکمارک کنین, شک نکنین اگه این شایعه درست باشه شکست سونی تو این نسل از نسل قبل هم بدتر میشه. یه چیزو باور کنین. اگه مایکروسافت وارد یه عرصه بشه بعد 10 سال تمام رقیباش رو کنار میزنه جوری که حتی نزدیکش هم نمیشن. کافیه یه نگاه به دور و برتون بکنید...
رفیق من واقعا برات نگران شدم!:d
اینا فقط یه کنسول گیم هستندواین فروم هم فضایی برای خوش گذرونی و بحث با بقیه.
نکنید عزیزان.زندگی رو اینجوری برای خودتون تلخ نکنید!

میخونی خبر رو یا فقط تیتر رو میخونی یه علی مدد میگی نارنجک مینبدی به خودتُ میای تو تاپیک؟

حاجی میدونی شایعه یعنی چی؟ به چند تا زبون داخلی و خارجی واست بنویسم؟میگم خبر تایید شده تو چَنتت داری با منبع نشونم بده.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or