در خواست کمک در بازی DEUS EX

اره پیداش کردم اون مرحله رو هم رد کردم اما خدایش ما نفهمیدیم چطوری شارژ باطریهام رو نگه دارم هیچ وقت باطریهام کامل شارژ نمیشه

---------- نوشته در 07:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:31 PM ارسال شده بود ----------

ببین اون مرحله که میری بمب میذاری واون اتاقه رو منفجر میکنی بعدش باید چیکار کنم کجا برم

بعدش همون نزدیکی ها یه کانتینر هست برو توش یه دمو نشون میده و میره مرحله بعد.باطری ها هم گفتم بجز اولیش بقیه خود به خود پر نمیشن باید از یه ماده استفاده کنی.(اسمش دقیق یادم نیست.)

بعدش همون نزدیکی ها یه کانتینر هست برو توش یه دمو نشون میده و میره مرحله بعد.باطری ها هم گفتم بجز اولیش بقیه خود به خود پر نمیشن باید از یه ماده استفاده کنی.(اسمش دقیق یادم نیست.)
من اول سوال میکنم بعدش روش فکر میکنم
دونه دونه مرحلها رو رد میکنم بعضی از این غولهاش خیلی سخته الان تو اون مرحله هستم که ادمهایی هستن که مثل رباط هستن بدنشون فقط ماهیچه هستش پوست ندارن تو دموش نشون میده که بایه زن چینی حرف مینم وبعدش یکی از این ادمها میاد که بدنش اینطوریه

اهان اینجا یه کار جالب میتونی بکنی. از اول مرحله وقتی بازی شروع میشه بعد از کشتن همه تقریبا اخرا(هنوز به غوله نرسیده) یه رباط هست که وقتی تو رو میبینه بهت شلیک میکنه.من این کارو کردم اول رباط رو هک کردم که دشمن ها رو بزنه بعد از رو زمین ورش داشتم(باید آپگرید قدرت دستت زیاد باشه و بتونی وسایل سنگین رو برداری)بعد همین طور که جلو رفتم هر کی میومد رباطه تو 2 ثانیه میکشتش.باهاش رفتم تو آسانسور و بعد از دمو گذاشتمش یه گوشه غوله که میومد من رو بزنه رباط بهش شلیک میکرد.تقریبا تو 3 دقیقه غوله رو کشتم:d
البته همون اسلحه الکتریکی و نارنجک های EMP هم زیاد به درد میخوره.

هاااااااااا خدایش خیلی باهال بود اابته قدرت دستم زیاد هست اما این کار نکرد عقلم نرسید ولی بازم بگم من این مرحله رو هم رد کردم اون تفنگ شوکر رو دیدی من با اون کارهام راحتر میشه اما بی انصافیه گلوله کم میده

---------- نوشته در 12:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:51 AM ارسال شده بود ----------

خوب بازی هم تموم شد تمومش کردم
اقا بازی معرفی کنید تو سبک
کال اف
مدال
بتل فیلد
حوصلم سر میره تو عید

چونه مشود
آپگرید CLOCKING SYSTEM راخرید؟

---------- نوشته در 10:01 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:48 AM ارسال شده بود ----------

سلام راستش رابخواید من تازه بازی خریدم وجواب سوال شما را نمیدانم شرمنده.اما یک سوال از شما دارم وآن این است که
دراین بازی به صورت روان نیست یعنی وقتی که من شلیک میکنم 5 ثانیه بعد شلیک میشود چگونه میشود بازی روان ساخت؟

---------- نوشته در 10:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:01 AM ارسال شده بود ----------

شرمنده مشکل دیگری نیز دارم و آن این است که وقتی که من موس را به سمت بالا میکشم تفنگی در دستم است به سمت پایین میرود و برعکس.

چونه مشود
آپگرید CLOCKING SYSTEM راخرید؟

---------- نوشته در 10:01 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:48 AM ارسال شده بود ----------

سلام راستش رابخواید من تازه بازی خریدم وجواب سوال شما را نمیدانم شرمنده.اما یک سوال از شما دارم وآن این است که
دراین بازی به صورت روان نیست یعنی وقتی که من شلیک میکنم 5 ثانیه بعد شلیک میشود چگونه میشود بازی روان ساخت؟

---------- نوشته در 10:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:01 AM ارسال شده بود ----------

شرمنده مشکل دیگری نیز دارم و آن این است که وقتی که من موس را به سمت بالا میکشم تفنگی در دستم است به سمت پایین میرود و برعکس.

آپگرید clocking رو که میشه از همون صفحه آپگریدها گرفت(البته باید از اون پیکسال یا پیکس نمیدونم چی چی ها بگیری pixal).
در مورد کندی بازی هم فک کنم شاید سیستمتون تنظیمات بازی رو در حالت بالا نمیتونه تحمل کنه.میتونی بری توی تنظیمات بازی(settings ) و اونا رو بیاری پایین از جمله رزولوشن و بقیه...
در مورد موس هم بازم توی تنظیمات قسمت controls برو و اونجا تیک هایه مربوط به محور های Y رو بردار یا اگه تیک نداره تیک بزن درست میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or