اگر اپدیتهای لازم رو نداشته باشی اره سخت میشه مخصوصا اگر اپدیت مخفی کاری رو نداشته باشی بیچاره میشی نمی تونی تا یه جای جلوتر بری من تا الان فکر کنم 10 یا 15 بار هستش که از اول بازی کردم تا بتونم اپدیت مخفی کاری رو بگیرم اما نتونستم برای همین فقط میتونم تا اون انبار که توش غوله هستش جلوتر برم اپدیت مخفی کار حتما لازم برای این بازی تو نتم گشتم تا بتونم حداقل بتونم یه سیو کامل از این بازی پیدا کنم که مخفی کاری توش باشه اما نبوده
من تازه دیروز فهمیدم که چطوری میشه اپدیت مخفی کاری رو زد
رفتم تو اداره پلیس یه باطری هم توی یکی از کشوهایی که طبقه اول هستش وپر از پلسه گیر اوردم باطریم رو تا 2 تا شارژ کردم همینطور اپدیت مخفی کاریم رو هم گرفتم اما وقتی میخوام مخفی بشم مدتش کمه نمی تونم باطری رو کامل شارژ کنم تا اون حالت برگشت انرژی رو داشته باشه
مثلا اگر من تا 3 درجه شارژ کرده باشم واپدیت مخفی رو بزنم ومدت مخفی کاریم تموم شه دیگه باطری تا همون 3 درجه شارژ نمیشه اینجا رو نمیدونم چیکار کنم یعنی دوباره باید برم بازی رو از اول شروع کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی هم اینجا درست وحسابی اجواب ادم رو نمیده که چیکار کرده ایا همه این کار هارو تو همین مرحله ادره پلیس انجام داده یا این که بقیه اش توی مرحله دیگه هستش
یه سوال
من اپدیت مخفی کاری رو پیدا کردم همینطور باطریها رو اما وقتی مخفی میشم بعدش از مرئی میشم دیگه باطریهام شارژ نمیشه دلیلش چیه ؟؟؟؟
مشکل از کجاس
جون مادرتون جواب بدید من هر کاری لازم بوده کردم
واقعا این بازی خسته کنندس مرده شورش رو ببرن با این بازیشون تقلبها هم روش کار نمی کنه
خسته ام کرده تو نت هم سیو کاملی از این بازی نیست هر چی هست فقط از مرحله اخرشه همین سیوی نیست که از اول باشه من هر چی دیدم از مرحله 15 به بعد هستش
عزیز من آپدیتها مرحله به مرحله هست یعنی اگه از یه جای بازی جلوتر نری آپدیت نمیده.در مورد باطریها هم فقط باطری اول خودش پر میشه برای بقیش باید از یه آیتم استفاده کنی.در مورد اون غوله هم قبلا گفتم میتونی یه نارنجک EMP بندازی تو صورتش:d بعد که سرش گیج شد اون بشکه ها رو بهش کادو بدی.فک کنم بعد از 3یا4 تا کادو از رو بره.راستی اگه فقط بخوای با آپدیت مخفی کاری بازی رو بری خیلی سخت میشه.پیشنهاد من آپ کردن قدرت هک کردنه چون خیلی به کار میاد.خودشم این یه جور بازیه که راههای زیادی واسه رد کردنش هست که امتحان کردنشون خوبه تا بفهمید کدوم به کارتون بیشتر میاد.
اگه مشکل دیگه ای داشتید بگید.
تا بعد.
یا علی 3 یا 4 تا بشکه باید بندازم طرفش تازه بعدش میمیره من میخواستم این کار رو کنم اما زود منو میکشه
---------- نوشته در 09:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:51 PM ارسال شده بود ----------
همین الان خیلی تصادفی مرحله اش رو رد کردم من یه کاری کردم که اسونتر بود اگر دیده باشید یکی از اسلحه هاش دستگاه شوک هستش اگر این اسلحه و گرفته باشید چند بار به غوله بزنید سرش گیج میره بعد اون نارنجکه رو بندازید طرف وبا مسلسل خودتون اون بزنید مال من کلا شاید 15 دقیقه طول کشید تا غوله رو کشتم
---------- نوشته در 10:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:07 PM ارسال شده بود ----------
یه سوال اون اپدیتی که مربوط به بالا بردن قدرت هک کردن هستش اسمش چیه الان رفتم تو مرحله چین باید یه کامپیوتر رو هک کنم اما وقتم کمه نمیشه
خوب حالا یه جائی گیر افتادم که باید اون زنه رو بکشم که یه طرف سرش مو داره طوری بکشمش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورم اون مرحله هستش که تو دموش دوتا خواهر دوقلو میان با من حرف میزنن
خب اینجاش واسه من یه اتفاق جالب افتاد بعد از این که 2 بار مردم اون زنه وقتی داشت سر میخرد گیر کرد(باگ بود)منم نهایت سو استفاده رو کردم و با کلت هر چی گلوله داشتم تو مغزش خالی کردم.
ولی فک کنم اون گوشه ها کنار دیوار منبع برق هست وقتی سر میخره کنار اونا جا خالی بده تا بهشون بخره واسه یه مدتی سرش گیج میره میتونی بزنیش. وقتیم نامرعی میشه میتونی از رد پاش تو آب پیداش کنی.
راستی کدوم دو تا خواهر؟!!منظورت او گزارش گر هستش؟اگه منظورت اونه اون یه برنامه کامپیوتریه.
من اون مرحله رو هم رد کردم اون تفنگ شوکر خیلی به دردم میخوره دوباره مجبور شدم اون مرحله رو از چندتا سیو قبلش برم خلاصه ردش کردم ولی خیلی نامردیه گلوله کم میده وقتی رسیدم تو اون مرحله خیلی گلولهام کم بود اما ردش کردم خلاصه
باور میکنی تا این مرحله که فکر کنم 13 باشه نتونستم شارژ باطریهام رو کامل کنم هنوز نمیتونم کامل کخفی بشم چون شارژم تموم میشه
الان تو مرحله هستم که یه نفر تو زندان هست باید برم پیش اون اما نمیتونم برم راهی براش پیدا نکردم