با پذیرش صحبت کن.دوستان عزیز من بازی رو تازه شروع کردم،و تازه هم وارد شهر دیترویت شدم!
هم در اولین ماموریت اصلی و هم در اولین ساید کوئست( motherly ties) از من میخواد که وارد ایستگاه مرکزی پلیس بشم!
اما من فقط وارد لابی ایستگا پلیس میتونم بشم و اون فرد نگهبان اجازه نمیده که داخل برم! باید چه کار کنم؟
ممنون اگه راهنمایی کنید.
توی دیوارای اتاق 4 قسمت چراغ های نئون داره که وسط هر کدوم یه دایرس.می ایستی جلوی اونا. بعد اون زنا مثل گاوای گاو بازی بهت حمله میکنه. سریع جاخالی میدی و اتاق رو برق میگیره. تو باید بپری که از برق در امان باشی. این کار رو 4 بار انجام میدی. بعد کافیه 30-40 تا تیر ماشین پیستول-هفتیر یا استان گان بیفت به جونش سریع میمیره.(یکی از دوستای من یه مین EMP چسبوند به زنه بعد زنه راحت مرد البته بعد از جاخالیو از این حرفا)ایشون یکی ازباس فایت ها تشریف دارن ...! اگه تایفون داری دو سه تا بزنی دخلش اومده اگه که نه قابلیت مارک & ترک رو بگیر مارکش کن اینجوری ردگیریش برات راحت تره .
اره میدونم من اون مرحله رو رد کردم قدم به قدم اون مرحله رو بلد هستم مشکل من اینکه اپدیت مخفی کاری ندارم 2- باطریهام تا اخر شارژ نیست چون برای مخفی کاری بهش نیاز دارمآپدیت مخفی کاری نمیخواد.اگه مهارت حرف زدنت رو آپ کنی بعد بتونی نگهبان رو قانع کنی میتونی رد شی.یا از پشت ساختمون برو بالا یه دریچه هست از اون برو تو.راههای دیگه هم هست...