در خرید های اینترنتی از اشخاص ناشناس بیشتر دقت کنید!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بچه ها یه چیزی عجیبه این بابا از ساله 90 تا اونجایی که من آمار دارم شاید قبلا بوده داره کلاه برداری میکنه با همین اسم ومشخصات و شماره تماس چه جوریه تا حالا دستگیر نشده حتی حساباشم نبستن

واقعا خجالت داره به خدا. اخه مثلا چقدر گیرت میاد با دزدیدن از افرادی به نام گیمر که همه میدونن به جای اینکه دنبال انواع خلاف ها برای سرگرمی باشند اومدن تفریحی سالمو متاسفانه پر خرج رو انتخاب کردن. این موجودات نه تنها با دزدیشون باعث خورد کردن اعصاب میشن ،همونطور که دوستان گفتن میتونن باعث کمرنگ شدن اعتماد بین گیمرهای هم وطن بشن که این به نظرم ناجورتره تازه. آخه اعتماد چیزی نیست که به راحتی بین یه عده بوجود بیاد. ولی خیلی راحت از بین میره. واقعا متاسفم

ببینید دوستان من پول کسای رو که قبلا گرفتم رو تو پرشین تولز و پردیس گیم بهشون دادم میتونید از خوشون سوال کنید
فقط یکی از کاربرا مونده امروز بهش گفتم پولتو بهت میدم گفت نمیخوام
این دوستمون هم قرار شد پولشون رو بهش بدم

بسته دیگه شما هم شورشو در آوردین
قرار شد پولشو بهش بدم تا فردا
بس کنید دیگه
آخه ادم .... شورشو خودت در آوردی. این بنده های خدا که خیلی محترمانه دارن به دلیل فضای عمومی بهت حرف میزنن. پست منو بخون بیشتر میفهمی چرا این پستارو میبینی

آخییییییییی. دلم سوخت این میخواسته پولشو بده اون نخواسته چقدر آدم خوبیه بچه ها گریم گرفت ....خودتی نامرد
اون کاربری که 80 قبلا ریخته به حسابم منظورمه
باور نمیکنی از خودش سوال کن!!

آخییییییییی. دلم سوخت این میخواسته پولشو بده اون نخواسته چقدر آدم خوبیه بچه ها گریم گرفت ....خودتی نامرد

تو درست صحبت همه رو ...... فرض کردی تو اگه آدمی چرا اینهمه بازی در میاری خود من چقدر بهت زنگ زدم پیچوندی منو

تو درست صحبت همه رو ...... فرض کردی تو اگه آدمی چرا اینهمه بازی در میاری خود من چقدر بهت زنگ زدم پیچوندی منو
آقا شما درست میگی من کار اصلا درست نبود
چشم من پول شما هم میدم نوکرتم هستم

اون کاربری که 80 قبلا ریخته به حسابم منظورمه
باور نمیکنی از خودش سوال کن!!
بابا من بخوام بپرسم که باید از چندین نفر بپرسم تو چرا یه کار کردی که این همه حرف دارن بهت میزنن

- - -ویرایش - - -

آقا شما درست میگی من کار اصلا درست نبود
چشم من پول شما هم میدم نوکرتم هستم

باشه برادریتو ثابت کن پولو برگردون اگه برنگردونی من میدونم و تو من اینهمه تهدیدت کردم پس چرا پولو پس ندادی؟ حتما باید آبروت بره ؟من تا فردا بهت وقت میدم که پولو برگردونی وگرنه با بچه ها پیگیری میکنیم اوکی؟

آقا ببخشیدا من گو خوردم غلط کردم
به خاطر همین کارم الآن 3 روزه تصادف کردم و ساق پام شکسته البته حفمم هست
من همینجا از همه دوستان عذرخواهی میکنم و فول میدم با شما سه نفر هم تسویه کنم ودرصورت امکلن خسارت هم میدم
دیگه از این به بعد همچین کارایی نمیکنم و اگر شما دیدین باز این کار کردم از این تاریخ از سگ پست ترم و بی شرفم

واقعا باورم نميشه هنوزم هميچين اتفاقايي ميوفته اونم واسه چندرغاز دوستان مالباخته يه لطفي كنن به اين ننه من غريبم هاي اين يارو گوش ندن و حتما پيگيري قانوني كنن تا درس عبرتي بشه واسه اشخاصي كه فك ميكنن به همين سادگي ميشه از اعتماد بقيه سو استفاده كرد

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربر pes2200. من برادرم توی قسمتی از .......... که کاملا در جریان هست و فردا دقیق میگم چه اتفاقی میفته از من میشنوی رضایت شاکی هات رو بگیر وگرنه تو دردسر می افتی مخصوصا با سابقه ای که تو این سایت و سایت های دیگه داری خیلی راحت تر از اونی که فکرشو کنی به جرم کلاهبرداری میگیرنت حتی اگه کله پولی هم که به جیب زدی 1 میلیون نباشه یا اصلا 500 هزار تومن فقط کافیه 2 نفر ازت شکایت کنن...
رضایتشون رو بگیر و دست از این کارها بردار

ببینید بچه ها خداییش نمی خواستم کاری به کارش داشته باشم سپرده بودمش دست خدا به خودشم گفتم که سر پل
صرا ط یقتو میگیرم تا اینکه امروز دیدم کاربر victor Hugo این تاپیکو زده دیگه فهمیدم هنوزم داره به کاراش ادامه میده
با تشکر از. کاربر victor hugo بخاطر این تاپیک

آخرین ویرایش:
چه قدر وضع مملکت خرابه یکی مثل این امامی که فکر کنم از بیش از 100 نفر تو این جا و پرشين تولز کلاه برداری کرده راست راست می چرخه و به کارش ادامه میده.چرا هيچکي اینو نمی گیره?

چه قدر وضع مملکت خرابه یکی مثل این امامی که فکر کنم از بیش از 100 نفر تو این جا و پرشين تولز کلاه برداری کرده راست راست می چرخه و به کارش ادامه میده.چرا هيچکي اینو نمی گیره?

برای اینکه تا حالا کسی ازش درست و حسابی شکایت نکرده.با حجم کلاهبرداریهایی که این داره اگه 5 نفر ازش شکایت کنن سریع پرونده اش میره تو اولویت.دوستانی که هنوز شکایت نکردن اگه امروز پولتونو نداد فردا حتما برید شکایت چون اینجور آدما خودشونو به موش مردگی میزنن تا وقت بخرن تا طرف سرد شه و شکایت نکنه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or