Young Tiger کاربر سایت Dec 6, 2018 #198 resident evil series Reactions: Sega_genesis, IMANOKA and live is life
Ozzy the turtle کاربر سایت Dec 7, 2018 #201 نوشته شده توسط Ozzy the turtle: Darksiders II Deathinitive Edition بیشتر... خوب شد تاپیک رو بالا کشیدما یه وقت تشکر نکنین . Reactions: Morgoth Bauglir
نوشته شده توسط Ozzy the turtle: Darksiders II Deathinitive Edition بیشتر... خوب شد تاپیک رو بالا کشیدما یه وقت تشکر نکنین .
TORCHLIGHT کاربر سایت Feb 8, 2019 #204 RED DEAD 2 H.A.W.X DEAD SPACE 2 DEAD SPACE 3 NEED FOR SPEED SHIFT BATMAN ARKHAM ORIGINS BLACK GATE WORLD OF TANKS GOD OF WAR 4 Reactions: Sega_genesis and pc fan
RED DEAD 2 H.A.W.X DEAD SPACE 2 DEAD SPACE 3 NEED FOR SPEED SHIFT BATMAN ARKHAM ORIGINS BLACK GATE WORLD OF TANKS GOD OF WAR 4
W Wizard01 کاربر سایت Feb 8, 2019 #205 سلام دوستان من در حال حاظر هیچی چون دایرکت ایکس رو پی سیم نصب نمیشه پس هیچ بازیی برام نصب نمیشه تو هنه بازی ها گیر میکنه تو موقع نصب وقتی میرسه به دایرکت ایکس تو استیم و اوریجین که اصن شروع نمیکنه کسی میدونه چ کنم؟ Reactions: Sega_genesis
سلام دوستان من در حال حاظر هیچی چون دایرکت ایکس رو پی سیم نصب نمیشه پس هیچ بازیی برام نصب نمیشه تو هنه بازی ها گیر میکنه تو موقع نصب وقتی میرسه به دایرکت ایکس تو استیم و اوریجین که اصن شروع نمیکنه کسی میدونه چ کنم؟
Ozzy the turtle کاربر سایت Feb 8, 2019 #206 نوشته شده توسط Ozzy the turtle: تکن 5 View attachment 100153 بیشتر...
Ozzy the turtle کاربر سایت May 1, 2019 #207 تیکن 7 (تکن 7 ) کسایی که تیکن 7 رو بازی کردن می دونن چقد سخته تو یه اسپشال مچ گریت بگیری یا اینکه سه تا صندوق رو باز کنی Reactions: THE BEST BOY and MASOUD-CRASH
تیکن 7 (تکن 7 ) کسایی که تیکن 7 رو بازی کردن می دونن چقد سخته تو یه اسپشال مچ گریت بگیری یا اینکه سه تا صندوق رو باز کنی
dizzy کاربر سایت May 17, 2019 #209 final fantasy xiii-2 Reactions: Sega_genesis, Ozzy the turtle and MASOUD-CRASH
dizzy کاربر سایت May 17, 2019 #210 نوشته شده توسط MASOUD-CRASH: من ؟ ... کراش بیشتر... یادم افتاد که هنوز ریمسترش را بازی نکردم خوب شد گفتی Reactions: MASOUD-CRASH
نوشته شده توسط MASOUD-CRASH: من ؟ ... کراش بیشتر... یادم افتاد که هنوز ریمسترش را بازی نکردم خوب شد گفتی