F.3.R.Y.X
کاربر سایت
من خودم این بازی رو چند ساعت بازیش کردم و گذاشتمش کنار ، چند ماه بعدش که بازی نداشتم دوباره امتحانش کردم و اینبار دیگه نتونستم کنارش بزرام !!! واقعا ازش لذت بردم !اتمسفر كه بنظر منم شاهكاره
من اواخر چپتر سه هستم الان
دوتا ريويو هم ديدم ديشب يكى از ign و يكى gs به قابل پيشبينى بودن داستان ايراد گرفته بودن ، و يكيشون هم ميگفت پايان اصلا جالب نبوده كه حالا اونو هنوز بازيرو تموم نكردم نظر خودمو بگم . ولى گيمپلى خداييش ايرادى نداره بجز يكمى دوربين بازى رو مخه ...
در كل من تا اينجا 8.5 ميدم به بازى
ولى اينكه طرفدار زياد پيدا كرده حقشه و جاى تعجب نداره ...
×××××××××××××
من الان دارم Divinity Original Sin Enhanced Edition رو بازیش میکنم ، بد جوری معتادش شدم !! یکی از بهترین ویژگی های این بازی اینه که تمام بازی صدا گذاری شده ، یعنی حتی یک جلمه از کاراکترها بدون صدا نیست و صدا گذاری عالیی هم داره !! منو یاد زمانی میندازه که Neverwinter nights 2 رو بازی میکردم ، بازیش اون حس و حال خطرناک و دنیای در حال نابودی که NN 2 داشت رو نداره ، اما با این حال عالیه موقعیت های عجیب و غیر قابل پیش بینیی توی بازی بوجود میاد و طنز کلاسیکی هم توی بازی هست که واقعا لذت بخشه ! یکی دو ماه دیگه هم شماره دومش برای PS4 میاد . . . اگر Wastland 2 هم تخفیف خورد توی PS store اون رو هم میگیرمش . . .