Paradise Lost کاربر سایت دیروز در 1:47 PM #376 نوشته شده توسط Changed_Man 50: کوروو که بادیگاردش بود نه شوهر بیشتر... پس چرا امیلی بهش میگفت father???
نوشته شده توسط Changed_Man 50: کوروو که بادیگاردش بود نه شوهر بیشتر... پس چرا امیلی بهش میگفت father???
R RohFa کاربر سایت دیروز در 1:49 PM #377 Octopath traveler 2 بازی خیلی طولانیه خییییلی اما به شدت لذت بخش شماره اول 130 ساعت طول کشید تا تموم شه در حد elden ring طولانی موسیقی جفت شماره ها شدید خوبن..
Octopath traveler 2 بازی خیلی طولانیه خییییلی اما به شدت لذت بخش شماره اول 130 ساعت طول کشید تا تموم شه در حد elden ring طولانی موسیقی جفت شماره ها شدید خوبن..
Changed_Man 50 کاربر سایت دیروز در 2:05 PM #378 نوشته شده توسط Paradise Lost: پس چرا امیلی بهش میگفت father??? بیشتر... شوهر رسمی نبود معشوقه بودن در خفا امیلی هم بچشون بود. ولی اینم تا جایی ک یادمه تو دیسآنرد اولی معلوم نمیشد؟ فک کنم تو D2 و کتابای آرت بوک اینایی ک منتشر کردن بعدا اینو گفتن. Reactions: Natural Killer and Paradise Lost
نوشته شده توسط Paradise Lost: پس چرا امیلی بهش میگفت father??? بیشتر... شوهر رسمی نبود معشوقه بودن در خفا امیلی هم بچشون بود. ولی اینم تا جایی ک یادمه تو دیسآنرد اولی معلوم نمیشد؟ فک کنم تو D2 و کتابای آرت بوک اینایی ک منتشر کردن بعدا اینو گفتن.
Little John کاربر سایت دیروز در 2:10 PM #379 Still Wakes the Deep اول شخص. اکشن نداره. از این بازی هاست که فقط داستان و اتمسفر داره. 1 ساعت رفتم. تا اینجا جالب بوده. Reactions: aha2012
Still Wakes the Deep اول شخص. اکشن نداره. از این بازی هاست که فقط داستان و اتمسفر داره. 1 ساعت رفتم. تا اینجا جالب بوده.