در بازی های رایانه ای با چه کسانی می جنگیم؟

آره فرق نمی کرد با چه نیتی و با چه اسلحه ای شلیک کنی...در هر صورت کله طرف میترکید..

بازی soldier خشونتش خیلی زیاد بود .از درجه m فراتر بود..یه .قسمت داشت با تروریست های طالبان تو افغانستان.. شاخ به شاخ میشد با کلاش تیکه تیکه شون میکردی ..قسمت ویتنام خیلی زیبا بود باید میرفت.دوستاشو نجات میداد.تو زندان بودن.... انتخاب صلاح برای بازیکن خیلی متنوع بود هر چی میخاصتی توش بود...اما در کل این بازی از نژاد پرستی فراتر...

آقا احسنت به این تاپیک و بچه های باحالش
من که دارم لذت میبرم.حیف که تو نسل 6 پلی2 نداشتم ولی الان ps3مو به این خاطر نگه داشتم که هم رو خودش کلی خاطره دارم هم اینکه بتونم بازیای ps2 رو باهاش بزنم لذت ببرم
آقا واسه من چی پیشنهاد میکنید بازی کنم تو سبک Alone in the Dark
من عاشق و دیوانه این بازیم مخصوصا نسخه ps1 ش
بهترین خاطرات گیمی نوستالژیم با این بازی بوده و Evill 3
psvita م هک کردم که روش فقط اینارو برم به یاد قدیم
آی که چه دورانی بود...:((:((:((

fbn7_421215575_67145.jpg

gd1y_2021_full.jpg
gd1y_2021_full.jpg

Half life 1 عشق همیشگی من هست و خواهد بود.... دوستان خودشون میدونن نیازی به تعریف نیست.
wmvr_warcraft3-screenshot-2-1024_1.jpg

و همچنین warcraft 3 که بهترین RTS هست که بازی کردم و با تمام وجود عاشقشم... با اینکه تمام پچ های WOW رو بازی کردم ولی هنوزم هیچ بازی برام Warcraft 3 نمیشه...

البته در بازی های استراتژی معموله که در نقش نیروهای آلمانی یا حتی نیروهای اس اس بازی کرد، منتها من هیچ بازی اکشن و اول شخصی ندیدم که در نقش آلمانی ها در جنگ جهانی بشه بازی کرد. البته battlefield 1942 بود، که داستانی نداشت ولی من خیلی خوشم می اومد از این بازی، همیشه هم در نقش متحدین بازیش می کردم.

• Like
Reactions: alisantori
البته در بازی های استراتژی معموله که در نقش نیروهای آلمانی یا حتی نیروهای اس اس بازی کرد، منتها من هیچ بازی اکشن و اول شخصی ندیدم که در نقش آلمانی ها در جنگ جهانی بشه بازی کرد. البته battlefield 1942 بود، که داستانی نداشت ولی من خیلی خوشم می اومد از این بازی، همیشه هم در نقش متحدین بازیش می کردم.

d2nf_%DB%8C%D8%A8%D9%84%D8%A8%D9%84.jpg

nht1_yvg_1030s_fascism.jpg

دیدم اکثر دوستان طرفدار بازی های جنگ جهانی ان... گفتم یه بازی معرفی کنم بتون البته کمی قدیمیه...
Dead to spies 2
البته یه 3 ای هم داره انگار ولی من بازی نکردم...
اقا این ته بازیه... روال عادی بازی مخفی کاری به سبک هیتمنه ولی خب با مپ های خیلی بزرگ (مثلا 5 6 تا ساختمون هست یه جاهایی هرکسی رو راه نمی دن اینا) یا مثلا یه مپش یادمه بزرگ بود خیلی دو سه تا اردوگاه بود با فاصله زیاد از هم... می تونستی سوار ماشین شی و اینا...
یه گیم دیگه هم که اونو احتمالا بازی کردی hidden n dangerousه که اونم محشر بود اصن...
این دوتو بازی بهترین بازی های جنگ جهانی ان در کنار کالاف ورد ات وار

دیدم اکثر دوستان طرفدار بازی های جنگ جهانی ان... گفتم یه بازی معرفی کنم بتون البته کمی قدیمیه...
Dead to spies 2
البته یه 3 ای هم داره انگار ولی من بازی نکردم...
اقا این ته بازیه... روال عادی بازی مخفی کاری به سبک هیتمنه ولی خب با مپ های خیلی بزرگ (مثلا 5 6 تا ساختمون هست یه جاهایی هرکسی رو راه نمی دن اینا) یا مثلا یه مپش یادمه بزرگ بود خیلی دو سه تا اردوگاه بود با فاصله زیاد از هم... می تونستی سوار ماشین شی و اینا...
یه گیم دیگه هم که اونو احتمالا بازی کردی hidden n dangerousه که اونم محشر بود اصن...
این دوتو بازی بهترین بازی های جنگ جهانی ان در کنار کالاف ورد ات وار

Death_to_Spies-Moment_of_Truth_Images_poster.jpg

• Like
Reactions: Focus Hazy
آره سری بازی ها جنگ جهانی خیلی خیلی طرفدار داره
حالا میتونه شوتر اول شخص یا سوم شخص باشه - یا سبک استراتزیک و .............
خودم منم زیاد میونه ای با بازی هایی که موجودات موجود کریه المنظ , چندش آور , به معنا واقعی زشت دارن ندارم بخصوص بعضی از دوستان تو بازی سنتر به این موجودات علاقه شدیدی دارن و عکس ها این موجودات رو آواتارشون میذارن
مقاله ی جالبی بود ممنون ازت

• Like
Reactions: alisantori

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or