واقعا دو تا بازی haunting ground و rule of rose عجییییب بودن...از هرچی بگزریم از بازی دوست داشتنی زیبای ps2 haunting ground نمیتوان رد شد..با اون شخصیت دوست داشتنی فیونا
و_هییویی
View attachment 74378
گیم پلی بازی تغریبأ شبیع به بازی خاطر انگیز colck tower 3 ps2
هست..که حس ترس و وحشت خوب ایجاد میکن..
داستان بازی _کاراکتر اصلی بازی یعنی فیونا 18سال سن داره .دانشجو که دور از خانه خود زندگی میکن_بعد از مدتی دوری از خانه تصمیم میگیره با خانواده خودش ملاقات کن..که به محض
ملاقات خانواده اش دچار یک حادثه رانندگی میشه.که پدر مادرش
جون خودشون از دست میدن..بعد از بهوش اومدن خودش در اون
یک قلعه مرموز میبین..اصل بازی بر پایه وحشت قرار گرفت .شامل ترسیدن خود کاراکتر بازی یعنی فیونا ..با تغییر رنگ محیط بازی از رنگی به خاکستری .بستگی به درجه وحشت داره زیاد
باش یا کم..
View attachment 74379
درحین بازی او با سگی دوست داشتنی اشنا میشه اسمش هییویی که کمک حالش دراون فزای ترسناک قلعه میشه..معماهای بازی طوری طراحی شدن که به اصل و ریشه بازیهای کلاسیک ps2 برمیگرده مانند ...glass rose ..role of rose ..silent hill وغیره ..
View attachment 74381
View attachment 74382
Boos های بازی که هر کدوم قلقی خاصی برای مردن دارن زیبایش چند برابر میکن ..یادش بخیر ..
یکی از بهترین شوتر ها زندگیم
این بازی رو بار اول رو pc بازی کردم واقعا زیبا بود
بعد این بازی روی کنسول ها ps2 - nintendo ds و wii بازی کردم
تنها بازی شوتری هست که بار ها تمومش کردم
من هم این شماره رو خیلی دوست دارم ...مخصوصا اونجا که شب هست و توی اجساد افتادی ...البته روی pc ...روی ps2 زیاد حال نداد بنظرم رفع تکلیف بود ...ولی call of duty 3 روی ps2 به من خیلی حال داد و همینطور medal of honor vanguard........
من هم این شماره رو خیلی دوست دارم ...مخصوصا اونجا که شب هست و توی اجساد افتادی ...البته روی pc ...روی ps2 زیاد حال نداد بنظرم رفع تکلیف بود ...ولی call of duty 3 روی ps2 به من خیلی حال داد و همینطور medal of honor vanguard........
یکی از بازی های اول شخص که روی ps2 خیلی به من حال داد darkwatch بود....البته روی ایکس باکس هم بود سال 2005 ناشر هم کپکام .....یه آقای دزد خوشتیپی بود به نام جریکو کراس که اول بازی به یک قطار دستبرد می زنه به نیت طلا...ولی اشتباهی یه هیولای باستانی رو آزاد می کنه و ملت رو بدبخت می کنه....تم بازی کابویی / زامبی بود و سبک کله خری مثل serious sam.....یک سری مراحل اسب سواری به همراه تیراندازی هم داشت ......
فکر کنم این آخری xbox live داشت..حیف ایکس باکس جیتگ رد کردم .فروختم..در کل بازیهای arcade live عنواین بیادموندنی.
زیاد داره....
بازی soldier of fortune با اون خشونتش چقدر خوب بود
Sent from my iPhone using Tapatalk