در بازي هاي انحصاري HALO بزرگترين است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
halo-4-41.jpg

با معرفی دوباره ی مسترچیف، مایکروسافت باز هم هیلو را در بین بزرگان صنعت بازی می بیند، تا جایی که Steve Beinner رئیس بخش بازاریابی جهانی Xbox در مصاحبه ای می گوید: "بزرگترين بازي انحصاري چيزي نيست جز Halo ".​

"بازگرداندن Master Chief كار بسيار بزرگي است، صادقانه ميگويم كاري كه سري Halo انجام داده است را كمتر بازي هايي انجام داده اند. بازي هايي كه بتوانند به اين اندازه بفروشند كم هستند. شما دو عدد عنوان نام برديد GTA و Call of Duty. اما اگر به بازي هاي انحصاري توجه كنيد، هيچ چيزي از Halo بزرگتر نيست."

تهيه كننده خانم Kiki Wolfkill نيز درباره ي Chief افزود :

"او نقطه ي كانوني بسيار قدرتمندي براي عنوان بعدي است. عنوان Halo مدتي است كه بدون شخصيت اصلي خود يعني Master Chief بوده است، و اين امر بدين معنا نيست كه چيزي از بازي هاي اين سري كم شده است. اما ما به قدري چيف را با تعادل و سمبليك ساخته ايم كه دل مردم براي او تنگ شده براي اينكه نميدانند چه اتفاقي براي او رخ داده است."

Halo 4 تعطيلات سال 2012 عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
اقا میگین فشار نیومده ولی از پست ها معلومه اشکتون درومده حالا اگه بازی عرضه بشه و مثل همیشه بترکونه چی میشه؟؟بنظرم باید چند هفته قبل و بعد عرضه بازی سایت بسته بشه...واقعا این بازی از نظر فشار اوردن هم بزرگترینه:دی

اینها همش هایپه که یک هو شروع شده و تا آخر سال ادامه داره.. اینها تا 10 میلیون Halo4 به ملت نندازن ول کن نیستن..
نه آخه سایر شرکت ها هر قدمی که برمیدارن در جهت هر چه کمتر فروختن بازی هاشون هستش، مایکرو داره خلافه جهت شنا میکنه. هیلو اولین بازی بود که واژه ی هایپ رو به این شکلی که الان هست تو این صنعت معنی کرد(روند تبلیغات هیلو 2 رو دنبال کنید) پس مطمعن باشید تا زمان عرضه ی هیلو 4 هفته ای یه خبر با همین مضامین میخونین. برین یه مقایسه بین مارکتینگ هیلو 2 و مارکتینگ COD های اخیر بکنید تا ببینید هیلو روی این صنعت چه تاثیری گذاشته. هایپ و تبلیغات صحیح مایکروسافت بود که هیلو رو به اینجا رسوند، پس انتظار نداشته باشید چون از هیلو خوشتون نمیاد این بازی بدون سر و صدا بیاد و بره.

هیلو 4 پر سر و صدا ترین بازی امسال هستش بدون هیچ شکی و مایکروسافت قول یه بودجه ی مارکتینگ سرسام آور(چیزی اندازه ی کل بودجه ی ساخت بعضی رقبا!) رو داده، پس بهتره همین الان با این موضوع کنار بیاید. هیلو 4 اگه متای 50 هم بگیره مطمعنا بالای 10 میلیون میفروشه و این تکرار کلمه ی هایپ برای من طرفدار هیلو نه تنها بد نیست، بلکه باعث خوشحالیم هم هست که روزی n تا خبر با این مضامین راجع به هیلو بخونم که تاپیکش به لطف هیتر ها 9 صفحه تو اینجا بره جلو و اسم بازی همیشه توی صدر اخبار باشه. پس با یه نتیجه گیری ساده میشه گفت :

پست های هیتر های هیلو در تاپیک های مرتبط با این بازی، فن های بازی رو بیش از پیش به وجد میاره و شخص بنده از هر پستی پیرامون هیلو چه مثبت و منفی از صمیم قلب خوشحال میشم، چون دیدم اون روزایی رو که تو ایران 10 نفر نمیدونستن هیلو چی هست و الان این فرنچایز دامنه ی تاثیر گذاریش رو تا جایی رسونده که نه تنها توی کشوری مثل ایران صد ها فن سرسخت داره، بله به همین تعداد هیتر هم داره که خب برای یه فن ایرانی هیلو هیچ چیز بهتر از این اتفاق نیست. ایمدوارم این روند تو سایر تاپیک های هیلو هم ادامه پیدا کنه تا ما بیشتر شاد شیم.

خوندم اون استدلال هات دیدم. اینکه تجاری اینها ، احد اول برو 50 ساعت هیلو بازی کن ، آنلاینشو بزن ، چهار تا رمانشو بخون ، انیمه شو ببین اونوقت شاید ( شاید ) تونستیم در مورد هیلو بحث کنیم وگرنه اون گوشه نشستن و نظر دادن راجع حماسی بودن و نبودن یا تجاری بودن اینها هیچ کاری نداره. حالا چه طوری هیلو سه 15 میلیون فروخته ، WoW بیشتر از 12 میلیون ، اونوقت هیلو میشه تجاری و وارکرفت میشه حماسی فقط از اون دسته نتیجه گیری هایی که خودت می تونی بگیری.

الان درست مثل کسی بهم جواب دادی که میره اول سوال رو میخونه و بعدش میبینه بقیه ی سوال یه چیزای دیگه بود. آخر سر هم جوابش غلط میشه.
حرفام رو اشتباهی برداشت کردی. من نگفتم تجاری. گفتم هیلو عامه پسنده. هدفش سرکیسه کردن نیست. از دید من این یک حسن محسوب میشه. اما این عامه پسند بودن هم دلیلی بر برتری بازی نسبت به یکی دیگه نیست. گفتم هر بازی رسالتی داره. زبان به انتقاد نگشودم.آخر سر هم گفتم یه چیزی رو در حد خودش قبول کنیم. بالا یا پاینش نبریم. اصلا دیدی من از هیلو انتقاد کنم؟ بگم فلا چیزش بده؟ یه مورد پیدا کن بی زحمت.
اما در مورد مباحثی که گفتی ...
اول اینکه بحث سر داستان و اینا شد. توی WoW یه نفری که بهت ساید کوئست میده واسه خودش یه صفحه بیوگرافی داره. الان از هیلو چند نفر رو میتونی به من بگی که شخصیت‌پردازی عالی دارن؟ اصلا وقتی از هیلو اسم میاد اسم چند نفر به زبون میاد؟ من حداقل 50 تا کاراکتر با شخصیت‌پردازی عالی میتونم از Warcraft واست بگم که همین طوری بر سر زبون‌ها هستن. مشکل اینجاست که با داستان وارکرفت آشنا نیستی. داستان داخل بازی جوری واست روایت میشه که فکر میکنی شخصیت اصلی X یا Y هست. ولی بعدش میفهمی اصل کاری یه نفر دیگست. کسری جان داستان وارکرفت به قدری پیچیده و بزرگ هست که تا الان چندین نفر مثل مستر چیف توش مردن. به نظرت اینا کافی نیستن؟ در ضمن من رمان نخوندم ولی بیوگرافی تعدادی از شخصیت‌ها رو خوندم. یه بار سر موضوعی با هم بحث کردیم. یادمه بهت گفتم من یه چیزی رو همین طوری نمیگم. حداقل از اون بیوگرافهایی که خوندم و میتونم در مورد شخصیت‌پردازی و مقایسه‌ی شخصیت‌ها باهات حرف بزنم. تازه ... برو از تعداد پیج‌هایی که توی ویکی شخصیشون دارن ببین. WoW در حدود 95000 تاست ولی هیلو در حدود 7500 تا. به نظرت این نمیتونه بیانگر عظمت بازی باشه؟ به نطرت 95,000 با 7,500 برابری میکنه؟ اینجا اعلام آمادگی میکنم تا با تک تک کاراکترهاش باهات بحث کنم. از اینکه چرا فلان کار رو کردن و چی باعث شد تا شخصیتشون اون مدلی بشه.

از طرفی یادمون نره WoW کاملا MMO هست. یعنی کلا مالتی پلیر هست. تمرکز اصلیش توی این بخشه. سرورهای بلیزارد معروفه. حجم بالایی از پلیر‌ها توی یک جا میتونن باشن. اگه سیستمت بکشه شاید بتونی 500-600 نفر رو داخل Orgrimmar و Duratar توی درگیری ببینی. به نظرت اینا کافی نیستن؟ 12 میلیون نفر فقط به خاطر آر پی جی بودن و آنلاین بودنش بازی میکنن. قبلا هم توضیح دادم که فروش بالا علتش عامه پسند بودن هست.

اصلا یه چیزی ... WoW اول کار داستانش از طریق سری Warcraft روایت میشد. Warcraft استراتزژی بود یا بعضی‌ها میگن استراتژی آمیخته به RPG ... به نظرت چرا این همه WoW بزرگ شد؟ چون بازی به یک MMO تبدیل شد. , واسه مقایسه‌ی یک MMO مثل WoW با یک FPS از نظر بزرگی و عظمت لازم نیست 50 ساعت گیم‌پلی داشته باشی.

هر بازي اي كه الان شما ميكني و سيستم خوب شدن خودكار داره
در شاخی هیلو هیچ شکی نیست ولی اون ویژگی پر شدن جون قبل از هیلو برای اولین بار توی یک بازی اول شخص به نام Faceball 2000 استفاده شده بود و بعد از اون هم توی Starsiege Tribes ما باز این پر شدن خون رو داشتیم.در ضمن بنده فقط خواستن یک توضیح بدم اصلا هم تو این بحث خوشگل دخالت نمیکنم

با تمام احترامی نسبت به این بازی دارم این اقا یا انحصاری های سونی ر اندیده یا بازی نکرده که اینطوری میگه !!!!!!!!
همه چیز که به فروش یک بازی نیست !

من که وقت ندارم 7 صفحه قبل را بخونم نظر خودمو میدم.
این که گفته بزرگترین بازی انحصاریه.
باید ببینیم از چه نظر گفته.
از نظر فروش باشه که ماریو ، گرافیک که آنچارتد و ...
و از هر نظر فکر کنیم بزرگترین نیست ولی جزو 5 تا اول هست.
ولی کلا معلومه این یه کار تبلیغاتیه که گفته این بزرگترینه که همه برن بخرند.

=))
این یارو چی میگه؟؟دلش هم خوشها
درسته که halo بازی بزرگیه ولی مطمئنا بهترین نیست
برو داداش خدا روزیتو یه جای دیگه بده.

HALO بهترین و بزرگترین بازی روی کنسول Xbox هست و خواهد بود ...

کسی که هیلو بازی نکرده کامنت نده بهتره :|

8 صفحه معلوم نیست واسه چی رفته جلو کلا نمیدونم هدف بعضیا جز ترول کردن چیز دیگه ای بوده یا نه همچین حرف می زنند انگار Halo از بقیه تقلید کرده شده Halo
از هر نظر نمره + فروش هم حساب کنید هم نمی تونید ترولش کنید
بعد هرکی میتونه برای محصولش هایپ کنه این کجاش جرم الهی هست آخه شما یک نفر پیدا کنید که الان هایپ نکنه واقعا بعضی ها هدفشون از همون اول مشخصه دیگه
درکل میگم این انرژیتون را برای E3 یا عرضه بازی ذخیره کنید
پ.ن:الان Halo انحصاری PS3 بود همچین پست هایی را هم میدادید/؟ :d

Halo بهترین بازی انحصاری xbox نه بهترین بازی دنیا یا بهترین انحصاری !
خوشحاله
ما نیز تا حالا فکر میکردیم انحصاری چیز دیگه ای هست نمیدونستیم والا :|

آخرین ویرایش:
امتیازات متای سه گانه ی هیلو :
halo 1 : 97
halo 2 : 95
halo 3 : 94

حالا دوستانی که مدعی هستند هیلو بهترین بازی انحصاری نیست بازی دیگه ای معرفی کنند که به این میانگین نزدیک باشه !
هیلو قطعاً بزگترین عنوان انحصاریست و این به معنی بد بودن یا نادیده گرفتن عناوین دیگه نیست اونها هم جای خودشون با ارزش هستند ...

Halo بهترین بازی انحصاری xbox نه بهترین بازی دنیا یا بهترین انحصاری !
خوشحاله

از قدیم گفتن چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است

هیلو چیزیه که هیچ کس تو دنیا نمیتونه زیر سوالش ببره چون بسیار بزرگه

الان درست مثل کسی بهم جواب دادی که میره اول سوال رو میخونه و بعدش میبینه بقیه ی سوال یه چیزای دیگه بود. آخر سر هم جوابش غلط میشه.
حرفام رو اشتباهی برداشت کردی. من نگفتم تجاری. گفتم هیلو عامه پسنده. هدفش سرکیسه کردن نیست. از دید من این یک حسن محسوب میشه. اما این عامه پسند بودن هم دلیلی بر برتری بازی نسبت به یکی دیگه نیست. گفتم هر بازی رسالتی داره. زبان به انتقاد نگشودم.آخر سر هم گفتم یه چیزی رو در حد خودش قبول کنیم. بالا یا پاینش نبریم. اصلا دیدی من از هیلو انتقاد کنم؟ بگم فلا چیزش بده؟ یه مورد پیدا کن بی زحمت.
احد جان شما وقتی هنوز متوجه منظور من نشدی اصلا حق نداری راجع حرف های من نظر صادر کنی. من می دونم چی دارم میگم اما مشکل اینه که تو همیشه فکر می کنی اینجا تنها کسی هستی که همه چیز رو میدونی و هر وقت میرم تو هر تاپیکی داری چند نفره رو توجیه می کنی. عزیزم بهتر این چوب معلمیتو از سر ما برداری چون 80 درصد کاربرهای اینجا بازیباز های حرفه ای هستند و نیازی به پند های شما ندارند.
اول اینکه بحث سر داستان و اینا شد. توی WoW یه نفری که بهت ساید کوئست میده واسه خودش یه صفحه بیوگرافی داره. الان از هیلو چند نفر رو میتونی به من بگی که شخصیت‌پردازی عالی دارن؟ اصلا وقتی از هیلو اسم میاد اسم چند نفر به زبون میاد؟ من حداقل 50 تا کاراکتر با شخصیت‌پردازی عالی میتونم از Warcraft واست بگم که همین طوری بر سر زبون‌ها هستن. مشکل اینجاست که با داستان وارکرفت آشنا نیستی. داستان داخل بازی جوری واست روایت میشه که فکر میکنی شخصیت اصلی X یا Y هست. ولی بعدش میفهمی اصل کاری یه نفر دیگست. کسری جان داستان وارکرفت به قدری پیچیده و بزرگ هست که تا الان چندین نفر مثل مستر چیف توش مردن. به نظرت اینا کافی نیستن؟ در ضمن من رمان نخوندم ولی بیوگرافی تعدادی از شخصیت‌ها رو خوندم. یه بار سر موضوعی با هم بحث کردیم. یادمه بهت گفتم من یه چیزی رو همین طوری نمیگم. حداقل از اون بیوگرافهایی که خوندم و میتونم در مورد شخصیت‌پردازی و مقایسه‌ی شخصیت‌ها باهات حرف بزنم. تازه ... برو از تعداد پیج‌هایی که توی ویکی شخصیشون دارن ببین. WoW در حدود 95000 تاست ولی هیلو در حدود 7500 تا. به نظرت این نمیتونه بیانگر عظمت بازی باشه؟ به نطرت 95,000 با 7,500 برابری میکنه؟ اینجا اعلام آمادگی میکنم تا با تک تک کاراکترهاش باهات بحث کنم. از اینکه چرا فلان کار رو کردن و چی باعث شد تا شخصیتشون اون مدلی بشه.
نشد دیگه نشد. هر وقت رفتی چهار تا کتاب از هیلو خوندی حاضرم باهات بحث کنم اما در مورد چیزی که ازش اطلاعات نداری بهتره بحث نکنی. همانطور که هیچ کس نمیاد آثار تالکین با سری جنگ ستارگان مقایسه کنه ، مقایسه تو در مورد این دو تا بازی بی دلیل هست. همین الان نسخه MMO جنگ ستارگان عظیم ترین داستان توی بازی های MMO داره در صورتی که به صورت عادی داستانش در سطح هیلو هست. بنا به مقایسه تو باشه اگه نسخه MMO هیلو بیاد ، هیلو میشه عظیم ترین بازی رایانه ای ! مقایسه بر مبنای صفحات ویکی هم خیلی جالب بود. بعدشم من هم کتاب های واکرفت یک سریشونو مطالعه کردم هم اینکه سه سال پیش WoW می زدم اما بر عکس تو نمیام برای همه چیز فکت صادر کنم پس وقتی منو نمیشناسی دلیلی نداره بگی من چی رو می دونم و چی رو نمی دونم.

از طرفی یادمون نره WoW کاملا MMO هست. یعنی کلا مالتی پلیر هست. تمرکز اصلیش توی این بخشه. سرورهای بلیزارد معروفه. حجم بالایی از پلیر‌ها توی یک جا میتونن باشن. اگه سیستمت بکشه شاید بتونی 500-600 نفر رو داخل Orgrimmar و Duratar توی درگیری ببینی. به نظرت اینا کافی نیستن؟ 12 میلیون نفر فقط به خاطر آر پی جی بودن و آنلاین بودنش بازی میکنن. قبلا هم توضیح دادم که فروش بالا علتش عامه پسند بودن هست.
این هم یک چیز تو مایه های همون مقایسه ای بود که صفحه قبل گفتم. یعنی تو از سرور بازی می فهمی که اون عنوان عظمیه ؟؟؟؟ خب با این روش می تونیم بگیم که Angry Birds با 700 میلیون بار دانلود عظیم ترین بازی تاریخه ! ( سرور !! واقعا ؟؟ )
اصلا یه چیزی ... WoW اول کار داستانش از طریق سری Warcraft روایت میشد. Warcraft استراتزژی بود یا بعضی‌ها میگن استراتژی آمیخته به RPG ... به نظرت چرا این همه WoW بزرگ شد؟ چون بازی به یک MMO تبدیل شد. , واسه مقایسه‌ی یک MMO مثل WoW با یک FPS از نظر بزرگی و عظمت لازم نیست 50 ساعت گیم‌پلی داشته باشی.
خدا رو شکر که خودت هم می دونی هیچ وقت بازی MMO با FPS مقایسه نمیشه.
...................
پ.ن : می دونی من کاملا در مورد حماسی و عظیم بودن WoW باهات موافقم اما مثل تو نیستم برم هر جایی و دست به یک سری مقایسه بی هدف بزنم. هر جا توی یک بحثی بودی حتی حاضر نشدی یک ذره نظرتو تغییر بدی و همیشه طوری اظهار نظر کردی که انگار از بقیه بهتری ( جملاتی مثل : " متوجه حرف من نشدی " " اشتباه برداشت کردی " " نظر غلطه " و .......... ) بذار هر کسی اون چیزی که دوست داره رو بازی کنه و سعی کن به نظر بقیه احترام بذاری.کلا من هیچ وقت فلسفه افرادی مثل شما رو نمی فهمم. اینکه چرا دوست دارید نظر شخصیتنو تو کله بقیه بکنید. ببخشید احد جان اما نه شما نه هیچ کس دیگه اونقدر بزرگ نیست که بیاد اینجا دستش به کمرش بزنه و بگه : حرفه من درسته !

اتفاقا به نظر من اصلا Halo عامه پسند نيست وگرنه با اين تبليغات گسترده مايكرو معلوم نبود فروشش به كجا مي رسيد.

عامه پسند به COD ميگن نه Halo.پس بي خيال قضيه عامه پسند بودن بشيد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or