در بازي هاي انحصاري HALO بزرگترين است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
halo-4-41.jpg

با معرفی دوباره ی مسترچیف، مایکروسافت باز هم هیلو را در بین بزرگان صنعت بازی می بیند، تا جایی که Steve Beinner رئیس بخش بازاریابی جهانی Xbox در مصاحبه ای می گوید: "بزرگترين بازي انحصاري چيزي نيست جز Halo ".​

"بازگرداندن Master Chief كار بسيار بزرگي است، صادقانه ميگويم كاري كه سري Halo انجام داده است را كمتر بازي هايي انجام داده اند. بازي هايي كه بتوانند به اين اندازه بفروشند كم هستند. شما دو عدد عنوان نام برديد GTA و Call of Duty. اما اگر به بازي هاي انحصاري توجه كنيد، هيچ چيزي از Halo بزرگتر نيست."

تهيه كننده خانم Kiki Wolfkill نيز درباره ي Chief افزود :

"او نقطه ي كانوني بسيار قدرتمندي براي عنوان بعدي است. عنوان Halo مدتي است كه بدون شخصيت اصلي خود يعني Master Chief بوده است، و اين امر بدين معنا نيست كه چيزي از بازي هاي اين سري كم شده است. اما ما به قدري چيف را با تعادل و سمبليك ساخته ايم كه دل مردم براي او تنگ شده براي اينكه نميدانند چه اتفاقي براي او رخ داده است."

Halo 4 تعطيلات سال 2012 عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
مقایسه میکنیم بلکی اون هاله ی مقدس که تو ذهنتون براش درست کردین رو بردارین و یکم با دید بازتر نگاه کنید ولی طبق معمول نرود میخ آهنین در سنگ...
اصلا من بحثی با شماها ندارم.خودتون رو مسخره کردید.جدی میگم اینو.این حرفای دید باز و میخ و اینا رو واسه خودت تعریف کن که تا یه تاپیکی باز میشه با رفیقات قرار میزارین میپرین تو جوری که انگار بهتون الهام شده و وظیفه دارید.کسی هم واسه Halo هاله نور درسته نکرده این شماهایین که تو ذهنتون فکر میکنید این بازی هیچی نداره و اگه بیاید این بساط رو تو هر تاپیکی راه بندازین یعنی مثلا خیلی فلانید.
کلا یه بار دیگه هم میگم جنابعالی و امثالتون خودتون رو مسخره کردید همه هم دیگه با این رفتار بچه گونه تون آشنان.اکثریت هم اگه دقت کرده باشی ترجیح میدن باهاتون بحثی نکنن بزارن هر حرف خنده داری دوست دارید بزنید.
دیگه صحبتی باقی نمیمونه اصولا.
خوش باش فرزندم.

آخه من نمیدونم مقایسه wow و uncharted چه ربطی به هیلو داره همونطور که ایکس باکس بازی تو سبک uncharted نداره که بتونه باهاش تو این سبک رقابت کنه برعکسش هم هست ps3 هم بازی نداره که بتونه در سبک هیلو با هاش رقابت کنه . در ضمن بازی کیلزون با اون همه تبلیغ دقیقا یادمه بهش میگفتن هیلو کیلر تونست باهاش رقابت کنه البته که نه و در مقابل هیلو حرفی برای گفتن نداشت در صورتی که در زمینه گرافیک بسیار فوق العاده بود البته وسعت محیط هیلو بسیار بیشتر از وسعت محیط کیلزون بود . پس هیلو صد در صد چیز های دیگه هم داشت مثل گیم پلی عالی هوش مصنوعی فوق العاده داستان گیرا و شخصیت بسیار دوست داشتنی مستر چیف موسیقی های حماسی و........ تو رو خدا تمام کنین خجالت آوره . اگه کسی پیداش بشه به بازی آنچارتد گیر بده و بگه آشغالی بیش نیست و همینطور برعکس بیاد به هیلو گیر بده هر جفتشون بحث کردن با هاشون فایده نداره من هیچ وقت از بازی های استراتژیک خوشم نیومده ولی واقعا میتونم بیام به عنوان های بزرگ در این سبک بگم چرته و فلانه اگه بگم به عقل و شعور خودم توهین کردم .

آخرین ویرایش:
اصلا من بحثی با شماها ندارم.خودتون رو مسخره کردید.جدی میگم اینو.این حرفای دید باز و میخ و اینا رو واسه خودت تعریف کن که تا یه تاپیکی باز میشه با رفیقات قرار میزارین میپرین تو جوری که انگار بهتون الهام شده و وظیفه دارید.کسی هم واسه Halo هاله نور درسته نکرده این شماهایین که تو ذهنتون فکر میکنید این بازی هیچی نداره و اگه بیاید این بساط رو تو هر تاپیکی راه بندازین یعنی مثلا خیلی فلانید.
کلا یه بار دیگه هم میگم جنابعالی و امثالتون خودتون رو مسخره کردید همه هم دیگه با این رفتار بچه گونه تون آشنان.اکثریت هم اگه دقت کرده باشی ترجیح میدن باهاتون بحثی نکنن بزارن هر حرف خنده داری دوست دارید بزنید.
دیگه صحبتی باقی نمیمونه اصولا.
خوش باش فرزندم.
میدونی مشکل اینه که همه فک میکنن فقط اونی که خودشون میگن درسته. حرفای من برا شما مسخرست. حرفای شما و امثال شما هم برا من مسخرست.
دقیقا هاله ی نور درست کردین هرکس کوچک ترین ایرادی بگیره میخواین گردنش رو بزنید! ما نمیگیم هیچی نداره (حداقل من نمیگم) فقط میگیم اونقدرا که گنده ـش کردین و دارین میپرستیدش نیست.حداقل برا ما نیست. پس سعی نکنید به عناوین مختلف این رو تو مغز ما فرو کنید.
اتفاقا بر عکس هرجا ما پست میدیم طرف اگه سال به سال هم پست نده میاد پست ما رو نقل قول میکنه یه گیری میده یا یه خوشمزگی میکنه. اگر هم کسی جوابی نمیده شاید دلیلش اینه که جوابی نداره که بده؟! نه؟ وگرنه مگه میشه کسی به هیلو ی کبیر بگه بالاچشش ابروئه و فن های X360 (فن های 360 نه هیلو) ساکت بمونن؟
شرمنده به خاطر off-topik

بخوای gamerankingd حساب کنی هم Super Mario Galaxy 2 و Grand Theft Auto IV ازش بالاترن ! اگه بخوای متا که سایتهای بیشتری را تو امار قرار میده Super Mario Galaxy 2 و Grand Theft Auto IV و BioShock ازش جلوترن !
در ضمن این همه صحبت از award نکنید چون award برای بازی سال داده میشه یعنی فقط تو همون سال اتفاق افتاده وگرنه این award ها را به عنوان بهترین بازی نسل یا تاریخ داده نشده ! پس این چیزی نیست که بخوایم زیاد روش مانور بدیم ! که همونم Skyrim ازش زد جلو .
حالا انچارتد 2 اصلا بهترین بازی تاریخ هست و نیست اصلا کاری ندارم !
بعد اینایی که مثال زدی چه دخلی داره به شما؟ نکنه پدر بازی های چندم شخص روی ماریو هم تاثیر داشته ;;)
خدا رو شکر باز انچارتد حداقل تو سال خودش بهترین بازی میشه بهترین بازی های تاریخ شما تو سال خودشونم هیچی نمیشن متاسفانه!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Halo: Reach هم متاش 91 شد ، از وقتی که عرضه شده تا به حال هم تا جایی که میدونم هیچ FPS ـی نبوده که بتونه به همچین متایی دست پیدا کنه ، یعنی یک سال و نیم میشه ... ولی همچنان یک نسخه ی فرعی هستش ;;)
شما همون صفحات قبل چندتا Spin-off به ما معرفی کردی معلوم شد تا کجا میدونی بیشتر به خودتون زحمت ندین >:d<
لابد قرار هست واسه متای 91 هم بیاید کیک و شیرینی پخش کنین FPS های زیادی بودن تو این نسل که 91 یا بالاتر شدن

ArianUndead@
شما و دارو دسته ی فرخ و امثالهم هم جز این بچه ها محسوب میشن؟ :-/حالا چرا کریه میکنی چیزی نشده که هنوز :-/

آخرین ویرایش:
تو دیگه چرا؟ :biggrin1: World of Warcraft :biggrin1:
امتیازات که نزدیکن :biggrin1:
داستان هیلو بهتره یا Warcraft؟ :|
دنیای کدوم یکی بهتره؟:| هیلو یا وارکرفت؟:|

احد بحث سر بازی های کنسول، انم انحصاری هاست نه چیز دیگه!! وگرنه بحث کلا از پایه تغییر میکنه!!

من فرضم بر این هست که کلا بازی های Blizzard رو حساب نمیکنیم!! در غیر این صورت کلا مقایسه عظمت و بزرگی Halo و یا کلا هر بازی دیگه ای، فرق نداره، با WarCraft و World of WarCraft یه شوخیه!

کلا هر وقت یه شرکت تونست محض نمونه یه بازی مثل StarCraft بسازه که عملا مبدا یک ژانر بشه و بعد از گذشت 10 سال هنوز سرورهاش شلوغ باشن انوقت میتونه بیاد اینجاد صحبت کنه ببینیم چی میگه! حالا فقط SC نیست، WarCraft و Diablo هم هستن.

مثلا همین Diablo، چون آخرین شمارش ماله 12 سال پیش هست و به همین دلیل تو ایران کسی نمیشناستش (اکثر RPG بازهای سایت تو همین نسل و با Fallout به این سبک علاقه مند شدن) قابل درک نیست اما در مقام مقایسه نگاه کنیم هیچ چیزی از WarCraft کم نداره!

اگه بچم فن سونی وpsشه از ارث محرومش میکنم جدی میگم

اگه بچم فن سونی وpsشه از ارث محرومش میکنم جدی میگم

"این نوعش رو دیگه ندیده بودیم"

ولی شما صبر کن ببین خودت نسل بعد فن ماکروسافت میمونی یا نه بعد واسه بچه بی زبون تعیین تکلیف کن "همین حرف برای ps3 فن ها هم صدق میکنه"

آخ انقدر منتظر روزیم که اینجا "BC" فنهای wii u دارن جولان میدن

بعد اینایی که مثال زدی چه دخلی داره به شما؟ نکنه پدر بازی های چندم شخص روی ماریو هم تاثیر داشته ;;)
خدا رو شکر باز انچارتد حداقل تو سال خودش بهترین بازی میشه بهترین بازی های تاریخ شما تو سال خودشونم هیچی نمیشن متاسفانه!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

شما همون صفحات قبل چندتا Spin-off به ما معرفی کردی معلوم شد تا کجا میدونی بیشتر به خودتون زحمت ندین >:d<
لابد قرار هست واسه متای 91 هم بیاید کیک و شیرینی پخش کنین FPS های زیادی بودن تو این نسل که 91 یا بالاتر شدن

ArianUndead@
شما و دارو دسته ی فرخ و امثالهم هم جز این بچه ها محسوب میشن؟ :-/حالا چرا کریه میکنی چیزی نشده که هنوز :-/

این متای هیلو بدون چیف بود ولی با چیف شد 94 که تمام سایت های معرف بالای 9.5 بهش دادن که یکی مجله edge هست که نمره خیلی سخت میده و ازش ده گرفته هیلو یه بازیی هست که فروشش تو یک پتلفروم بعد از بلک آپس حرف اول رو میزنه و محبوبترین بازی انحصاری است
[TABLE="class: wikitable infobox collapsible"]
[TR]
[TH]Publication[/TH]
[TH]Score[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]1UP.com[/TD]
[TD]A+[SUP][97][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Edge[/TD]
[TD]10/10[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eurogamer[/TD]
[TD]10/10[SUP][98][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Famitsu[/TD]
[TD]37/40[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Game Informer[/TD]
[TD]9.75/10[SUP][99][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GameSpot[/TD]
[TD]9.5/10[SUP][13][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GameTrailers[/TD]
[TD]9.8/10[SUP][100][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]IGN[/TD]
[TD]9.5/10[SUP][11][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Official Xbox Magazine[/TD]
[TD]10/10[SUP][101][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]X-Play
[/TD]
[TD]
11px-Star_full.svg.png
11px-Star_full.svg.png
11px-Star_full.svg.png
11px-Star_full.svg.png
11px-Star_full.svg.png
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

نه توی این مورد استثنائا !!!!! بازی رو به دو نسخه ی اصلی و شماره دار و غیر اصلی و سرکاری تقسیم میکنیم کسی هم حرفی زد پای بازی های ویتا و PSP که حتی سازنده ی اصلی بازی پشتشون نبوده رو میکشیم وسط
موندم حماسه ی ODST متاش 95 میشد هم باز نسخه ی فرعی بود یا الان که متاش در حد Middle One هست اینطوری شده؟>:d
من هیلو فن نیستم، پس لازم نیست الکی C4 به خودت ببندی انتحاری بپری وسط. بعدشم من اگه جایی همچین کاری کردم یا اینطوری گفتم نشونم بده، در غیر اینصورت: zip it >:d<

خدایی هيلو هر چی باشه عاليه حتی همون ODST، اول كه اومد ترولش كردم ولی بعد كه خودم بازی كردم گفتم چيه لامصب:دی
فعلا كه هيچ fps كنسولی به گرد پای هيلو نرسيده تا اينجا...پس ترولش بی فايده ست:دی موقعیم كه مياد خبری از GTA و CoD نيست پس انتظار می ره راحت بفروشه.
به عنوان يه ps فن می گم سونی اشتباه كرد كيلزون رو ادامه داد. يه بازی كه نمرات 5 و 6 رو PS2 رديف كرد رو بايد بيخيال می شد و با خرج درست و حسابی و بيخيال شدن fps های ديگه اش يه آی پی fps عالی می ساخت.

آخه مشکل اینجاست که بحث کردن مکانی برای تبادل نظر، رد و قبول نظرات یکدیگه هست. یعنی چی حق ندارم نظر صادر کنم؟ این از اون حرف‌ها بود!!! اصلا توی بحث رد نظر نباشه که نمیشه بحث. میشه ایجاد تاییدیه. من در مورد اون چیزی که میدونم میام نظر میدم و روش بحث میکنم. هر اطلاعاتی دارم شیر میکنم. شما مثل اینکه این رو اشتباه متوجه شدی تا الان.
از طرفی این شما بودی که از نوشته‌های من برداشت تجاری کردیدو پس کسی که اشتباه متوجه شده شمایی نه من.
خب شیوه بحثت همیشه اینه که اخرش طرف مقابل اشتباه میگه. بعد شما جایزی نظر بدی هر جا که خواستی اما خواهشا در مورد من نظر نده. در مورد برداشت اشتباه هم اخر سر بهش می رسیم.
الان بحث اینجا سر عظمت دنیای بازی هست. من هر دلیلی که اوردم در راستای همین دنیا بود. اصلا حرفهای منو خوب برداشت نمیکنی. زیاد بودن پیج در مورد توضیحی بر عظیم بودن بازی بود. یعنی شما اینو دلیل نمیدونی؟ یعنی 94000 تا پیج در برابر 7500 تا پیج دلیلی بر عظمت و بزرگی بازی نیست؟ یعنی لازمه مپ‌ها و نام همه‌ی NPCها رو لیست کنم؟
از طرفی سر عظمت داستانی و شخصیتی WoW و برتریش نسبت به هیلو با بابک به تفاهم رسیدیم. پس نیازی نیست این بحث رو باهات ادامه بدم.
حالا خوبه همین بحث خودت شروع کردی. بعد اصولا راستش رو بخوای من اصلا وقت بحث کردن ندارم ، چیزهایی مهم تری هست که باید بهشون رسیدگی کنم تا اینکه این بحث با تو بدم.
این حرف واقعا از دهن تو خارج شد؟!!
چرا نمیخوای منظورم رو متوجه بشی. من میگم تعداد بالایی از پلیر‌ها میتونن در آن واحد در کنار هم باشن. یعنی من تا 500-600 نفر در کنار هم به گوشم رسیده. خودم تا 300-400 نفر دیدم. که این نشان از قدرت و عظمت سرورهای بلیزارد رو داره. هدف بیان عظیم بودن بخش آنلاین بازی بود. الانداری با Angry Birds مقایسه میکنی اینو؟ آخه من چی میگم شما چی مثال میزنی! در ضمن این مثالی که در مورد سرور زدم در ادامه‌ی سلسله دلایلی لود که در مورد عظمت و بزرگی بازی زدم.
تو چیزی که میگی از پایه غلطه بعد می خوای من متوجه حرفت بشم. اخه اینکه یک بازی MMO سرورهاش قوی هست چه ربطی به عظمت یک بازی یا یک دنیا داره ؟؟؟ یعنی توی کل تاریخ بازی سنتر مقایسه این مدلی ندیده بودم. بعد توجه کردی من این مثال زدم که متوجه بشی چه قدر مثالت (ببخشید ) مسخره است. اگه اینطوریه MAG هم بازی به شدت عظیم و فوق العاده ای چون قدرت سرورهاش توی بازی های کنسولی غیر قابل مقایسه است !!
دِ منم از اول تاپیک هرچی در مورد WoW میگم در مورد عظمت داستانی و دنیای اختصاصیش هست. خوشبختانه اینو قبول داری. علت اینکه شاید از مواضع خودم عقب نشینی نمیکنم دلایلی هستن که دارم. متاسفانه منو درست نشناختی. مشکل از همینجایی شروع میشه که فکر میکنی من میخوام حرف خودم رو دیکته کنم. بذار قضیه رو روشن کنم کسری جان. من هر حرفی میزنم شاید پشتش 10ها دلیل باشه. به پشت وانه‌ی این دلایل وارد بحث میشم. این دلایل کشکی نیستن و نتیجه ی مطالعاتی بوده که شاید در طول هفته‌ها، ماه‌ها و سال‌ها بدست اوردم. من نظر کشکی صادر نمیکنم. وقتی میبینی خیلی روی حرف خودم اصرار دارم علتش این هست که ماه‌ها طول کشیده به اون باور برسم. ساعت‌ها وقت گذاشتم تا به همچین نظری برسم. با افراد مختلف بحث کردم. من الان حداقل 15-20 نفر دوست خارجی دارم که در مورد مسائل مختلف باهاشون حرف میزنم. از همین هیلو گرفته تا رزیدنت ایول. از مباحث روانشناسی، ژنتیکی، شخصیت‌پردازی، اتمسفر و ... رو بررسی میکنیم. نتیجه‌ی اینها میشه پست من. واقعا جالب میشه واسم که کسی در مورد من این طوری راحت نظر بده و بگه میخوای حرفت رو به کرسی بشونی. البته من یه جورایی بهت حق میدم تا این مورد فکر کنی. چون منو از نزدیک ندیدی و ارتباط چندانی هم با من نداشتی. هدف من از وارد شدن به بحث جمع‌آوری اطلاعت و نتیجه‌گیری منطقی هست. از اون طرف اطلاعاتم رو در اختیار بقیه میذارم. وقتی حرف‌های خودم رو توضیح میدم بهش میگن تشریح نظرات شخصی (نظراتی که مدت‌ها طول کشیده تا تو ذهن من نقش ببنده)، نه دیکته کردن. البته باز بهت حق میدم چون جو فروم این طوری بوده که تا در مورد همه همین فکر رو بکنی.
و حرف آخر ... من علنا میگم وارد بحث میشم تا اطلاعاتم افزوده بشه، پس نسبت به کسی احساس برتری نمیکنم. من همچنان دانش‌آموز هستم. واقعا جالبه که به دادن نظر به نظر شخصیت حساسیت نشون میدی ولی خیلی راحت شخصیت یک نفر رو که شناخت ناقصی ازش داری این طوری راحت آنالیز میکنی. واقعا جالبه !!!
بذار یک چیزی بگم تا وقتی خودت و دنیای خودت منبع تمامی اطلاعات بدونی این بحث تا 100 سال دیگه هم نتیجه نمی رسه. اینی که تو چند نفر ارتباط داری اصلا دلیل نمیشه بقیه نظراتشون درست یا غلط باشه. بعد اصلا نیازی نیست حق به من بدی چون اصلا نمی دونی من چه طوری فکر می کنم. ادمی که بیاد با این اعتماد به نفش بگه من نظریه کشکی صادر نمی کنم و حرف هام درسته کاملا معلومه به چه صورتی فکر می کنه. من هیچ وقت خودم در سطح بالایی نمی دونستم و نمی دونم و تا حالا بارها شده که اشتباه کنم و اعتراف هم بکنم ( خیلی از بچه های سایت اینو می دونند و خیلی هم خوشحالم از این موضوع )اما شماها ( یعنی تو و افرادی با نظریه مثل تو ) همیشه می خواند به یک صورتی حرفشون ثابت کنند. در مورد برداشت اشتباه من چیزی نمیگم اما هر کسی که این پست می خونه خودش قضاوت کنه.
کسری یه نگاهی به پست‌های قبلی بنداز. اینجا بحث شروع نشده. شروعش از پیج قبلیه.
الان درست مثل کسی بهم جواب دادی که میره اول سوال رو میخونه و بعدش میبینه بقیه ی سوال یه چیزای دیگه بود. آخر سر هم جوابش غلط میشه.
حرفام رو اشتباهی برداشت کردی.
شما مثل اینکه این رو اشتباه متوجه شدی تا الان.
از طرفی این شما بودی که از نوشته‌های من برداشت تجاری کردیدو پس کسی که اشتباه متوجه شده شمایی نه من.
صلا حرفهای منو خوب برداشت نمیکنی.
چرا نمیخوای منظورم رو متوجه بشی.
آخه من چی میگم شما چی مثال میزنی!
واقعا جالبه که به دادن نظر به نظر شخصیت حساسیت نشون میدی ولی خیلی راحت شخصیت یک نفر رو که شناخت ناقصی ازش داری این طوری راحت آنالیز میکنی. واقعا جالبه !!!
ببین .... تو توی سه تا پست بیشتر از 7 بار به من گفتی که من بد برداشت کردم اما حتی حاضر نشدی یک مقدار از موضع خودت کوتاه بیای. احد تا وقتی که با این شیوه سوفیست های یونانی بحث می کنی نتیجه همین میشه که حاضر نیستی حتی حرف دیگران کامل را بخونی و انقدر راجع به اونها نظر بدی. فراموش نکن تو کسی بودی که از همون اولین پست گفتی من بد برداشت کردم. در صورتی که من کاملا قبول دارم دنیای WOW واقعا عظیمه اما از همون اول گفتم چه طور میشه عظمت یک بازی MMO با یک بازی FPS مقایسه بشه وقتی این دو تا اپسیلونی به هم ربط ندارند اما تو هی روی حرفت خودت پا فشاری کردی. می بینی من با خیلی از حرف ها تو موافقم اما تو حتی متوجه منظور من نشدی !
.............
من دیگه پستی در این باره نمی دم و نتیجه گیری هم باشه پای اون افرادی که پست ها را می خونند.
منم به اندازه‌ی کافی توضیح دادم. یک سری مسائل هستن که نیازمند گذر زمان هستند. اصلا بحث WoW مختومه بود. من با باک هم به تفاهم رسیدم. شما کشش دادی. باز اشتباهی شخصیت منو تحلیل کردی. خواهشا تحلیل اشتباه نکن. هنوز باز واسم عجیبه که به نظراتی که در موردت نظراتت میدم حساسی ولی خیلی راحت و ریلکس آدم رو تحلیل میکنی. واقعا لذت بردم از شما. بحث عظمت رو قشنگ و مکررا توضیح دادم . وقتی یه سروری چند میلیون نفر رو توی خودش میتونه جای نشان از عظمت سرور و بازی هست. سرور بخشی از محیط بازی هست. حالا اگه نمیتونی بااین قضیه کنار بیای دیگه مشکل من نیست. اون دوستام هم همشون مورد تاییدن و در طول زمان خیلی روی افکار دیگه تاثیر گذاشتیم. کلا اینجا خیلی حرف برایگفتن داره کهاز حوصله‌ی تاپیک خارجه.

در ضمن مخاطبین تاپک حرف من رو فهمیدن و دونستن که هدفم از وارد شدن به بحث جلوگیری از بک سری بزرگ‌گویی ها بود. حرفی که حتی خود بابک هم اومد بهش اذعان کرد. حرفی که حتی خود فن‌ها هم قبولش کردند. بقیه هم بیان نظر بدن. من هیچ نظر مخالفی ندارم. من گفتم علت موفقیت هیلو عامه پسند بودنش بودو شما از این برداشت تجاری کردین. واین بود که داستان شروع شد. باز برمیگرده به همون برداشت اشتباه ... از اون طرف ماکان اومد گفت که دنیای هیلو بزرگترین دنیای موجوده. منم گفتم نخیر. دنیای وارکرفت از این بزرگتره. خود ماکان هم چند ساعت بعد روی این موضوع تاکید کرد. بابک از از جامعه‌ی فن‌ها هم با حرفم موافقت کرد یا اصلا بهتره بگم از اول هم نظرش این بود. پس میبینی؟ جای هیچ بحثی نیست. الکی و بیخودی بحث کردیم. علتش میدونی برمیگره به چی؟ بر میگرده به برداشت اشتباه. اگه فکر میکنی حرفم اشتباهه ثابت کن که من توی پست‌هام گفتم هیلو نجاریه. اگه نتونی ثابت کنی میشه برداشت اشتباه
1650.gif

یاد عصر حجر میوفتم با دیدن این. قرار شد آدم حرف یزنه تا واسه بیان حرفش به چنین وضعیتی در نیاد. اینم همینطوری پست دادم. خوستم جلوی Silmeگذاری ها گرفته بشه.
نگفته بودی توی اون عصر هم زندگی می کردی !

آخرین ویرایش:
هر چی فکر می‌کنم نقطه مشترکی بین دو بازی Halo و دیابلو نمی‌بینم.! نه از نظر ژانر، داستان،سبک، و تاریخچه اونها. حالا بیاییم این دو تا بازی رو کنار هم بزاریم ببنیم کدوم بهتر هست و یا اصلا کدومشون سرور بهتری دارن و در طول روز چند صد نفر on میشن و همه دیگرو خفه میکنن کار درستی نیست.

619
منم به اندازه‌ی کافی توضیح دادم. یک سری مسائل هستن که نیازمند گذر زمان هستند. اصلا بحث WoW مختومه بود. من با باک هم به تفاهم رسیدم. شما کشش دادی. باز اشتباهی شخصیت منو تحلیل کردی. خواهشا تحلیل اشتباه نکن. هنوز باز واسم عجیبه که به نظراتی که در موردت نظراتت میدم حساسی ولی خیلی راحت و ریلکس آدم رو تحلیل میکنی. واقعا لذت بردم از شما. بحث عظمت رو قشنگ و مکررا توضیح دادم . وقتی یه سروری چند میلیون نفر رو توی خودش میتونه جای نشان از عظمت سرور و بازی هست. سرور بخشی از محیط بازی هست. حالا اگه نمیتونی بااین قضیه کنار بیای دیگه مشکل من نیست. اون دوستام هم همشون مورد تاییدن و در طول زمان خیلی روی افکار دیگه تاثیر گذاشتیم. کلا اینجا خیلی حرف برای گفتن داره که از حوصله‌ی تاپیک خارجه.

در ضمن مخاطبین تاپک حرف من رو فهمیدن و دونستن که هدفم از وارد شدن به بحث جلوگیری از بک سری بزرگ‌گویی ها بود. حرفی که حتی خود بابک هم اومد بهش اذعان کرد. حرفی که حتی خود فن‌ها هم قبولش کردند. بقیه هم بیان نظر بدن. من هیچ نظر مخالفی ندارم. من گفتم علت موفقیت هیلو عامه پسند بودنش بودو شما از این برداشت تجاری کردین. واین بود که داستان شروع شد. باز برمیگرده به همون برداشت اشتباه ... از اون طرف ماکان اومد گفت که دنیای هیلو بزرگترین دنیای موجوده. منم گفتم نخیر. دنیای وارکرفت از این بزرگتره. خود ماکان هم چند ساعت بعد روی این موضوع تاکید کرد. بابک از از جامعه‌ی فن‌ها هم با حرفم موافقت کرد یا اصلا بهتره بگم از اول هم نظرش این بود. پس میبینی؟ جای هیچ بحثی نیست. الکی و بیخودی بحث کردیم. علتش میدونی برمیگره به چی؟ بر میگرده به برداشت اشتباه. اگه فکر میکنی حرفم اشتباهه ثابت کن که من توی پست‌هام گفتم هیلو نجاریه. اگه نتونی ثابت کنی میشه برداشت اشتباه.

خوندم اون استدلال هات دیدم. اینکه تجاری اینها ، احد اول برو 50 ساعت هیلو بازی کن ، آنلاینشو بزن ، چهار تا رمانشو بخون ، انیمه شو ببین اونوقت شاید ( شاید ) تونستیم در مورد هیلو بحث کنیم وگرنه اون گوشه نشستن و نظر دادن راجع حماسی بودن و نبودن یا تجاری بودن اینها هیچ کاری نداره. حالا چه طوری هیلو سه 15 میلیون فروخته ، WoW بیشتر از 12 میلیون ، اونوقت هیلو میشه تجاری و وارکرفت میشه حماسی فقط از اون دسته نتیجه گیری هایی که خودت می تونی بگیری.

حرف آخر ... اگه میخوای بحث نتیجه داشته باشه با ادبیات تهاجمی وارد بحث نشو !!! چون طرفت مقابلت رو آزرده میکنی. ادامه ی این بحث متنفی هست چون داره به سفسطه میشکه.

یاد عصر حجر میوفتم با دیدن این. قرار شد آدم حرف یزنه تا واسه بیان حرفش به چنین وضعیتی در نیاد. اینم همینطوری پست دادم. خوستم جلوی Silmeگذاری ها گرفته بشه.

آخرین ویرایش:
اینهمه بحث برای اینه که عظمت هیلو زیر سوال بره یا بالعکس؟فکر نمیکنم در انحصاریها بازیی توان رقابت با این بازی رو داشته باشه.در مولتی پلتفرمها هم فقط cod توان رقابت رو داره.یه چیزیه ساده و مبرهن که انقدر دردسر نداره.

آقا جان این جنگ های کنسولی شما تموم نشد؟؟؟:d
به شخصه فکر نمیکنم تو سایت های خارجی هم سر این بازی اینقدر بحث شده باشه:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or