در بازي هاي انحصاري HALO بزرگترين است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
halo-4-41.jpg

با معرفی دوباره ی مسترچیف، مایکروسافت باز هم هیلو را در بین بزرگان صنعت بازی می بیند، تا جایی که Steve Beinner رئیس بخش بازاریابی جهانی Xbox در مصاحبه ای می گوید: "بزرگترين بازي انحصاري چيزي نيست جز Halo ".​

"بازگرداندن Master Chief كار بسيار بزرگي است، صادقانه ميگويم كاري كه سري Halo انجام داده است را كمتر بازي هايي انجام داده اند. بازي هايي كه بتوانند به اين اندازه بفروشند كم هستند. شما دو عدد عنوان نام برديد GTA و Call of Duty. اما اگر به بازي هاي انحصاري توجه كنيد، هيچ چيزي از Halo بزرگتر نيست."

تهيه كننده خانم Kiki Wolfkill نيز درباره ي Chief افزود :

"او نقطه ي كانوني بسيار قدرتمندي براي عنوان بعدي است. عنوان Halo مدتي است كه بدون شخصيت اصلي خود يعني Master Chief بوده است، و اين امر بدين معنا نيست كه چيزي از بازي هاي اين سري كم شده است. اما ما به قدري چيف را با تعادل و سمبليك ساخته ايم كه دل مردم براي او تنگ شده براي اينكه نميدانند چه اتفاقي براي او رخ داده است."

Halo 4 تعطيلات سال 2012 عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
یه چیز بگم شاید توی بحث بهتون کمک کنه.
یه بازی X اگه فروشش میلیاردی هم باشه دلیل نمیشه که از بازی Y بهتره. مثلا علت فروش بالای هیلو عامه پسند بودنشه، نه خارق‌العاده بودنش.

خدایی این دوولاپر ها و ... یاد گرفتن چطوری تبلیغ کنن :دی یک همچین چیزایی میگن ملت کلی به جون هم بیفتن و برن اطلاعات و زندگی نامه ننه بزرگ بازی رو دربیارن و تو سر هم بکوبن و حال کنن :دی این دیگه تو مخشون تثبیت میشه :دی

تو این نسل، اگه بخوایم PS3 و X360 رو فقط با هم مقایسه کنیم بزرگترین بازی انحصاری به لحاظ فروش Halo بوده. این درسته و با توجه به اینکه آمار صحبت میکنه نه سلیقه شخصی اصلا بحثی درش نیست. اما اینکه بگیم کلا بزرگترین بازی انحصاری تمام تاریخ Halo هست کاملا اراجیف و زاده ذهن معیوب گوینده خبر هست چون بزرگترین بازی انحصاری تاریخ Mario هست!

وقتی ایشون میگه بزرگترین بازی انحصاری Halo هست یعنی در طول تاریخ صنعت گیم بزرگترین Halo بوده که خوب نیست. البته ما داریم اینجا فروش رو در نظر میگیریم نه چیز دیگه! وگرنه اگه موضوع امتیاز باشه کلا بحث چیز دیگه ای میشه!

اصلا کلا این حرف اشتباه هست مگه اینکه باز فروش هر نسخه رو به صورت مجزا حساب کنیم که فکر میکنم منظور هم همین هست. چون در غیر اینصورت خیلی بازیا هستن که از Halo بیشتر فروختن. (البته فراموش نشه که بعضی هاشون از Halo بیشتر شماره دادن بیرون!)

در کل نظر بنده این هست که Halo یکی از بزرگترین انحصاری های تاریخ هست، در کنار Mario و GT و Zelda و Metroid و MGS و... (به صورت اورآل و نه صرفا فروش)

پ.ن:خداوکیلی بپذیریم Halo آنچه خوبان دارن رو به صورت یکجا داره!:دی مثلا FF یونیورس و ایناش (= کتاب + انیمیشن و ...) خیلی بزرگه اما امتیازهاش مثل Halo نیست. GT فروشش خیلی خوبه اما امتیازش مثل Halo نیست. Mario امتیاز و فروشش عالیه اما یونیورس و ایناش (:دی) در حد Halo نیست! Halo واسه خودش پدیده ای هست. حالا هرکی میخواد دوست نداشته باشه Go to Hell!:دی یا مثل اسکات پیلگیریم I hate U, Please Die!:دی

یه لحظه تصور کنید که الان به جای کلمه "Halo" مثلا Uncharted بود، یکی یه چوب بالای سر همه بود که یه دفعه چیز چپی نگن، اونا هم که گفتن یا میگن به اتهام محاربه و فساد در زمین تا حالا در ملاعام کشیده شده بودن بالای دار:)
خوش باشید کلا.

یه چیز بگم شاید توی بحث بهتون کمک کنه.
یه بازی X اگه فروشش میلیاردی هم باشه دلیل نمیشه که از بازی Y بهتره. مثلا علت فروش بالای هیلو عامه پسند بودنشه، نه خارق‌العاده بودنش.

احد عامه پسند بودن به هیچ عنوان برابر با بد بودن نیست که در مقابل خارق العاده قرارش دادی!

اتفاقا اینکه بتونی حرفت رو از مدیومی انتقال بدی که عموم میپسندنش کاری هست که اول از همه هنره و دوم اینکه از عهده هر کسی بر نمیاد!

میشه بازی خوب و بسیار متفاوت ساخت، مثل کارهای تیم شفر و خصوصا عشق من سایکوناتز. میشه خیلی خلاقیت به خرج داد و ذهن ناپلئون رو به تصویر کشید. اما زمانی همه اینها ارزشش بیشتر میشه که همه باهاش حال کنن نه اینکه فقط یک گروه خاص.

کار ندارم هیلو عامه پسند هست یا چیز دیگه، باید پذیرف بازی بزرگی هست! یه عنوانی که روی کنسول رقیب نداره و سال هاست که خیلی ها میخوان بهش برسن اما خوب بهش نزدیک هم نمیشن! (البته من معتقدم KZ2 میتونست رقیب Halo باشه - در نوع خودش) خصیصه اصلی Halo که باعث شده این همه طرفدار داشته باشه این هست که سلیقه بازار رو بهتر از هرکسی میشناسه و تونسته خودش رو طوری با عامه وفق بده که به خودش آسیب نرسونه و به سرنوشت CoD دچار نشه. مثلا همین CoD وقتی خواست عام پسند بشه از CoD 2 رسید به MW3! فروشش بالا رفت اما به همون اندازه اعتبارش امد پایین! اما در مقابل Halo هم فروشش بالاست و هم اعتبار و امتیازش! ایجاد بالانس بین چند مولفه (از جمله امتیاز و فروشش که یه جورایی چندان با هم سر سازش ندارن) بزرگترین ویژگی Halo هست که فکر میکنم داره تبدیل به فرمولی میشه که بقیه نمیتونن بهش برسن!

دو نفر اخطار گرفتن بازم اگه دوست دارید پست های تحریک آمیز با مزامین سوزش و آب یخ اینا ارسال کنید.

پ.ن:خداوکیلی بپذیریم Halo آنچه خوبان دارن رو به صورت یکجا داره!:دی مثلا FF یونیورس و ایناش (= کتاب + انیمیشن و ...) خیلی بزرگه اما امتیازهاش مثل Halo نیست. GT فروشش خیلی خوبه اما امتیازش مثل Halo نیست. Mario امتیاز و فروشش عالیه اما یونیورس و ایناش (:دی) در حد Halo نیست! Halo واسه خودش پدیده ای هست. حالا هرکی میخواد دوست نداشته باشه Go to Hell!:دی یا مثل اسکات پیلگیریم I hate U, Please Die!:دی
دقیقا حرف منم از اول تاپیک همین بود، از این بهتر نمیشد گفت:دی
یه سری بازیها فروششون خوبه، یه سری کیفیت و امتیازشون خوبه و فروش زیاد ندارن، یه سری هر جفتش خوبن ولی فقط در سطح گیم مطرحن و یونیورس و داستان و این صحبتا ندارن (مثل ماریو)، ولی هیلو همه اینا رو با هم داره که حداقل بین بازیهای انحصاری یه چیز بی نظیره (البته به استثنای World of Warcraft که اعجوبه ایه واسه خودش:دی).

آقا من چند ماه پیش یه پست دیدم از یه کاربر، جالب بود گفتم دوباره بازگو کنم شاید به کار میاد
میگفت که:
آدامسِ شیک هم از اوربیت بیشتر میفروشه ولی دلیل بر بهتر بودنش نیست.
گفتم یادآوری کرده باشم :d

من خودم halo 3 رو بازی کردم خوشم نیومد از سبکش و بیخیال شدم...ولی وقتی Halo:reach رو بازی کردم خیلی ازش خوشم اومد.از گیم پلی خلاقانه اش و داستان حماسیش....بعد پشیمون شدم چرا نسخه های قبلی رو بازی نکردم و کلی دنبال داستان سری های قبلی گشتم تا خط داستانی بیاد دستم.حالا دارم Halo:CE A رو بازی می کنم و خیلی ازش خوشم اومده...
ولی موضوعی که هست اینه که سبک بازی همه پسند نیست ولی اینکه بازی شاهکاره توش حرفی نیست.اگه کسی از سبکش خوشش نمیاد و باهاش ارتباط برقرار نمی کنه,بدونه ایراد از بازی نیست و سبکش خاصه.و این دوستان که از سبک بازی خوششون نمیاد نباید بیان ترول کنن و بازی رو با home front یکی کنند و بعد بگن نظر شخصی بود...آخه نظر شخصی هم حدی داره دیگه...

کار ندارم هیلو عامه پسند هست یا چیز دیگه، باید پذیرف بازی بزرگی هست! یه عنوانی که روی کنسول رقیب نداره و سال هاست که خیلی ها میخوان بهش برسن اما خوب بهش نزدیک هم نمیشن! (البته من معتقدم KZ2 میتونست رقیب Halo باشه - در نوع خودش)
بود. شاید شکست نداد ولی متای 91 و جوایزی که برد نشون میده که حداقل رقیب خیلی خوبی بوده.
خصیصه اصلی Halo که باعث شده این همه طرفدار داشته باشه این هست که سلیقه بازار رو بهتر از هرکسی میشناسه و تونسته خودش رو طوری با عامه وفق بده که به خودش آسیب نرسونه و به سرنوشت CoD دچار نشه. مثلا همین CoD وقتی خواست عام پسند بشه از CoD 2 رسید به MW3! فروشش بالا رفت اما به همون اندازه اعتبارش امد پایین! اما در مقابل Halo هم فروشش بالاست و هم اعتبار و امتیازش! ایجاد بالانس بین چند مولفه (از جمله امتیاز و فروشش که یه جورایی چندان با هم سر سازش ندارن) بزرگترین ویژگی Halo هست که فکر میکنم داره تبدیل به فرمولی میشه که بقیه نمیتونن بهش برسن!
این حرف شما زمانی صحت پیدا میکنه که از هیلو هم سالی یک عنوان منتشر میشد.
از زمان COD 2 تا MW3 هفت تا COD عرضه شده که 2 تاشون متا و گاتی رو نابود کردن ، 4 تا (یا بیشتر)ـشون بهترین شوتر سال شدن.
حتی بلک اوپس که خیلی ها عنوان ضعیفی در سری COD میدونن در مقابل همون هیلو ریچ بهترین شوتر سال شد.
از نظر تعداد GOTY هم همیشه سری COD موفق تر عمل کرده.
باز هم میگم تازه همه ی این ها در شرایطیه که سالی یک COD داره عرضه میشه.
در هر صورت به نظرم آخر امسال خیلی چیز ها مشخص میشه.
کاشکی میشد یه Flash Forward میزدیم به 8-9 ماه دیگه :دی

احد عامه پسند بودن به هیچ عنوان برابر با بد بودن نیست که در مقابل خارق العاده قرارش دادی!

اتفاقا اینکه بتونی حرفت رو از مدیومی انتقال بدی که عموم میپسندنش کاری هست که اول از همه هنره و دوم اینکه از عهده هر کسی بر نمیاد!

میشه بازی خوب و بسیار متفاوت ساخت، مثل کارهای تیم شفر و خصوصا عشق من سایکوناتز. میشه خیلی خلاقیت به خرج داد و ذهن ناپلئون رو به تصویر کشید. اما زمانی همه اینها ارزشش بیشتر میشه که همه باهاش حال کنن نه اینکه فقط یک گروه خاص.

کار ندارم هیلو عامه پسند هست یا چیز دیگه، باید پذیرف بازی بزرگی هست! یه عنوانی که روی کنسول رقیب نداره و سال هاست که خیلی ها میخوان بهش برسن اما خوب بهش نزدیک هم نمیشن! (البته من معتقدم KZ2 میتونست رقیب Halo باشه - در نوع خودش) خصیصه اصلی Halo که باعث شده این همه طرفدار داشته باشه این هست که سلیقه بازار رو بهتر از هرکسی میشناسه و تونسته خودش رو طوری با عامه وفق بده که به خودش آسیب نرسونه و به سرنوشت CoD دچار نشه. مثلا همین CoD وقتی خواست عام پسند بشه از CoD 2 رسید به MW3! فروشش بالا رفت اما به همون اندازه اعتبارش امد پایین! اما در مقابل Halo هم فروشش بالاست و هم اعتبار و امتیازش! ایجاد بالانس بین چند مولفه (از جمله امتیاز و فروشش که یه جورایی چندان با هم سر سازش ندارن) بزرگترین ویژگی Halo هست که فکر میکنم داره تبدیل به فرمولی میشه که بقیه نمیتونن بهش برسن!

اولش اینو توضیح بدم که عامه پسند بودن بازی یک حسن هست؛ اما نه یک برتری نسبت به یه بازی دیگه. من سر خوب یا بد بودن بازی حرف نمیزنم. سر عامه پسند بودن حرف میزنم. یک بازی که بتونه خیلی از سلیقه ها رو پوشش بده فروشش بالا میره. یکی از دلایل عامه پسند بودن، موازی بودن گیم‌پلی بازی با حرفه‌ی هر گیمر هست. بازی پیچیده نیست وسخت هم نیست. پس طرفدار پیدا میکنه. اما اگه یک بازی چالش برانگیر باشه (مثلا دارک سولز :دی) فروشش میاد پایین. چون خیلی از سلیقه‌هارو پوشش نداده. به عبارتی اگه همه‌ی بازیها بخوان هر سلیقه‌ای رو پوشش بدن دیگه همه‌ی بازی ها میشن شبیه هم :دی
الان یه سوال ... FF نسبت به گذشته فروشش بالا رفته. آیا کیفیت بازی دیروز با بازی فعلی یکی هست؟ (از نظر FF بودن)
یا مثلا رزیدنت ایول فروشش بالا رفته. آیا میشه با سری PS1 مقایسش کرد؟
ببین ماکان یک سری بازی‌ها عامه پسند نمیشن. یعنی اگه عامه پسند هم بشن دیگه میشن یه بازی دیگه :دی مثل سایلنت هیل که از همون دوران اوجش کم طرفدار بوده :دی رزیدنت ایول هم عامه پسند شد و تبدیل شد به یه بازی دیگه :دی
میخوام اینو بگم که هر بازی یه رسالتی داره که میخواد اون رو به سرانجام برسونه. هیلو باید فروشش بالا باشه چون عامه پسند هست. سایلنت هیل باید فروشش کم باشه چون به درونیات آدم بیشتر توجه میکنه. چیزی که هر کسی درکش نمیکنه. هوی رین باید مورد انتقاد قرار بگیره چون هر سلیقه‌ای رو پوشش نمیده. این دلیلی بر بد بودن هوی رین نیست . هر بازی مخاطب خاص خودش رو داره. این وسط ممکنه یکی بازی رو ساده‌تر کنه و طرفداراش بیشتر بشن و یک بازی بازی رو پیچیده کنه و طرفداراش کمتر بشن. ساده بودن هم منظورم پیچیده نبودن هست نه تنوع پایین و راحت بودن.
دقیقا مثل فیلم تایتانیک :دی فیلم تایتانیک عامه پسند هست. یعنی هرکی ببیندتش خوشش میاد :دی اصلا مطالعات سینمایی و فهم و درک سینمایی لازم نداره :دی (منظورم مسائل سادش هستن نه تخصصی)
اما الان بیا در مورد Silence of Lambs حرف بزن. چند نفر میتونن بعد دیدن فیلم به نکات فیلم اشاره کنن؟ فکر کنم منظورم رو گرفتی :دی

هیلو باید فروشش بالا باشه چون عامه پسنده. این دلیلی بر برتریش نسبت به یه بازی دیگه نیست. :دی

پ.ن:خداوکیلی بپذیریم Halo آنچه خوبان دارن رو به صورت یکجا داره!:biggrin1: مثلا FF یونیورس و ایناش (= کتاب + انیمیشن و ...) خیلی بزرگه اما امتیازهاش مثل Halo نیست. GT فروشش خیلی خوبه اما امتیازش مثل Halo نیست. Mario امتیاز و فروشش عالیه اما یونیورس و ایناش (:biggrin1:) در حد Halo نیست! Halo واسه خودش پدیده ای هست. حالا هرکی میخواد دوست نداشته باشه Go to Hell!:biggrin1: یا مثل اسکات پیلگیریم I hate U, Please Die!:biggrin1:
کم دیگه گندش کن:|:دی

تو دیگه چرا؟ :دی World of Warcraft :دی
امتیازات که نزدیکن :دی
داستان هیلو بهتره یا Warcraft؟ :|
دنیای کدوم یکی بهتره؟:| هیلو یا وارکرفت؟:|
WoW واسه خودش مرجع تقلید هست :دی هیلو رو چه بازی‌هایی موثر بوده؟ WoW ببین رو چه بازی‌هایی موثره :دی Skyrim هم ازش المان کش میره :دی
از نظر فروش هم هیلو بهتره اما یادمون نره که WoW دوازده میلیون پلیر داره. این 12 میلیون نفر رو هم RPG باز تشکیل میده :دی نه یه بازی FPS که هر گیمری هم میتونه بازیش کنه :دی

من خودم halo 3 رو بازی کردم خوشم نیومد از سبکش و بیخیال شدم...ولی وقتی Halo:reach رو بازی کردم خیلی ازش خوشم اومد.از گیم پلی خلاقانه اش و داستان حماسیش....بعد پشیمون شدم چرا نسخه های قبلی رو بازی نکردم و کلی دنبال داستان سری های قبلی گشتم تا خط داستانی بیاد دستم.حالا دارم Halo:CE A رو بازی می کنم و خیلی ازش خوشم اومده...
ولی موضوعی که هست اینه که سبک بازی همه پسند نیست ولی اینکه بازی شاهکاره توش حرفی نیست.اگه کسی از سبکش خوشش نمیاد و باهاش ارتباط برقرار نمی کنه,بدونه ایراد از بازی نیست و سبکش خاصه.و این دوستان که از سبک بازی خوششون نمیاد نباید بیان ترول کنن و
به نظرت به پرفروش ترین انحصاری یه کنسول میشه گفت عامه پسند نیست و خاصـه ؟!! :d بهتر نیست بگیم اون بازی با سلیقهِ خاصه من جور نیست؟ :d

یه لحظه تصور کنید که الان به جای کلمه "Halo" مثلا Uncharted بود، یکی یه چوب بالای سر همه بود که یه دفعه چیز چپی نگن، اونا هم که گفتن یا میگن به اتهام محاربه و فساد در زمین تا حالا در ملاعام کشیده شده بودن بالای دار:)
خوش باشید کلا.
کم شما و اون فرخ جونتون و دارو دستش جولون دادین تو تاپیکای انچارتد این حرفارم میزنید ;;)

امتیازات که نزدیکن
من الان به متا دسترسی ندارم ولی تو GR همچین نزدیک نیستن :دی
هیلو رو چه بازی‌هایی موثر بوده؟
رو خیلی از FPS هایی که بعد از Halo عرضه شدن :دی خصوصا FPS های کنسولی.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or