احد عامه پسند بودن به هیچ عنوان برابر با بد بودن نیست که در مقابل خارق العاده قرارش دادی!
اتفاقا اینکه بتونی حرفت رو از مدیومی انتقال بدی که عموم میپسندنش کاری هست که اول از همه هنره و دوم اینکه از عهده هر کسی بر نمیاد!
میشه بازی خوب و بسیار متفاوت ساخت، مثل کارهای تیم شفر و خصوصا عشق من سایکوناتز. میشه خیلی خلاقیت به خرج داد و ذهن ناپلئون رو به تصویر کشید. اما زمانی همه اینها ارزشش بیشتر میشه که همه باهاش حال کنن نه اینکه فقط یک گروه خاص.
کار ندارم هیلو عامه پسند هست یا چیز دیگه، باید پذیرف بازی بزرگی هست! یه عنوانی که روی کنسول رقیب نداره و سال هاست که خیلی ها میخوان بهش برسن اما خوب بهش نزدیک هم نمیشن! (البته من معتقدم KZ2 میتونست رقیب Halo باشه - در نوع خودش) خصیصه اصلی Halo که باعث شده این همه طرفدار داشته باشه این هست که سلیقه بازار رو بهتر از هرکسی میشناسه و تونسته خودش رو طوری با عامه وفق بده که به خودش آسیب نرسونه و به سرنوشت CoD دچار نشه. مثلا همین CoD وقتی خواست عام پسند بشه از CoD 2 رسید به MW3! فروشش بالا رفت اما به همون اندازه اعتبارش امد پایین! اما در مقابل Halo هم فروشش بالاست و هم اعتبار و امتیازش! ایجاد بالانس بین چند مولفه (از جمله امتیاز و فروشش که یه جورایی چندان با هم سر سازش ندارن) بزرگترین ویژگی Halo هست که فکر میکنم داره تبدیل به فرمولی میشه که بقیه نمیتونن بهش برسن!
اولش اینو توضیح بدم که عامه پسند بودن بازی یک حسن هست؛ اما نه یک برتری نسبت به یه بازی دیگه. من سر خوب یا بد بودن بازی حرف نمیزنم. سر عامه پسند بودن حرف میزنم. یک بازی که بتونه خیلی از سلیقه ها رو پوشش بده فروشش بالا میره. یکی از دلایل عامه پسند بودن، موازی بودن گیمپلی بازی با حرفهی هر گیمر هست. بازی پیچیده نیست وسخت هم نیست. پس طرفدار پیدا میکنه. اما اگه یک بازی چالش برانگیر باشه (مثلا دارک سولز

) فروشش میاد پایین. چون خیلی از سلیقههارو پوشش نداده. به عبارتی اگه همهی بازیها بخوان هر سلیقهای رو پوشش بدن دیگه همهی بازی ها میشن شبیه هم

الان یه سوال ... FF نسبت به گذشته فروشش بالا رفته. آیا کیفیت بازی دیروز با بازی فعلی یکی هست؟ (از نظر FF بودن)
یا مثلا رزیدنت ایول فروشش بالا رفته. آیا میشه با سری PS1 مقایسش کرد؟
ببین ماکان یک سری بازیها عامه پسند نمیشن. یعنی اگه عامه پسند هم بشن دیگه میشن یه بازی دیگه

مثل سایلنت هیل که از همون دوران اوجش کم طرفدار بوده

رزیدنت ایول هم عامه پسند شد و تبدیل شد به یه بازی دیگه

میخوام اینو بگم که هر بازی یه رسالتی داره که میخواد اون رو به سرانجام برسونه. هیلو باید فروشش بالا باشه چون عامه پسند هست. سایلنت هیل باید فروشش کم باشه چون به درونیات آدم بیشتر توجه میکنه. چیزی که هر کسی درکش نمیکنه. هوی رین باید مورد انتقاد قرار بگیره چون هر سلیقهای رو پوشش نمیده. این دلیلی بر بد بودن هوی رین نیست . هر بازی مخاطب خاص خودش رو داره. این وسط ممکنه یکی بازی رو سادهتر کنه و طرفداراش بیشتر بشن و یک بازی بازی رو پیچیده کنه و طرفداراش کمتر بشن. ساده بودن هم منظورم پیچیده نبودن هست نه تنوع پایین و راحت بودن.
دقیقا مثل فیلم تایتانیک

فیلم تایتانیک عامه پسند هست. یعنی هرکی ببیندتش خوشش میاد

اصلا مطالعات سینمایی و فهم و درک سینمایی لازم نداره

(منظورم مسائل سادش هستن نه تخصصی)
اما الان بیا در مورد Silence of Lambs حرف بزن. چند نفر میتونن بعد دیدن فیلم به نکات فیلم اشاره کنن؟ فکر کنم منظورم رو گرفتی
هیلو باید فروشش بالا باشه چون عامه پسنده. این دلیلی بر برتریش نسبت به یه بازی دیگه نیست.
پ.ن:خداوکیلی بپذیریم Halo آنچه خوبان دارن رو به صورت یکجا داره!:biggrin1: مثلا FF یونیورس و ایناش (= کتاب + انیمیشن و ...) خیلی بزرگه اما امتیازهاش مثل Halo نیست. GT فروشش خیلی خوبه اما امتیازش مثل Halo نیست. Mario امتیاز و فروشش عالیه اما یونیورس و ایناش (:biggrin1:) در حد Halo نیست! Halo واسه خودش پدیده ای هست. حالا هرکی میخواد دوست نداشته باشه Go to Hell!:biggrin1: یا مثل اسکات پیلگیریم I hate U, Please Die!:biggrin1:
کم دیگه گندش کن

تو دیگه چرا؟

World of Warcraft

امتیازات که نزدیکن
داستان هیلو بهتره یا Warcraft؟

دنیای کدوم یکی بهتره؟

هیلو یا وارکرفت؟

WoW واسه خودش مرجع تقلید هست

هیلو رو چه بازیهایی موثر بوده؟ WoW ببین رو چه بازیهایی موثره

Skyrim هم ازش المان کش میره

از نظر فروش هم هیلو بهتره اما یادمون نره که WoW دوازده میلیون پلیر داره. این 12 میلیون نفر رو هم RPG باز تشکیل میده

نه یه بازی FPS که هر گیمری هم میتونه بازیش کنه