در بازي هاي انحصاري HALO بزرگترين است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
halo-4-41.jpg

با معرفی دوباره ی مسترچیف، مایکروسافت باز هم هیلو را در بین بزرگان صنعت بازی می بیند، تا جایی که Steve Beinner رئیس بخش بازاریابی جهانی Xbox در مصاحبه ای می گوید: "بزرگترين بازي انحصاري چيزي نيست جز Halo ".​

"بازگرداندن Master Chief كار بسيار بزرگي است، صادقانه ميگويم كاري كه سري Halo انجام داده است را كمتر بازي هايي انجام داده اند. بازي هايي كه بتوانند به اين اندازه بفروشند كم هستند. شما دو عدد عنوان نام برديد GTA و Call of Duty. اما اگر به بازي هاي انحصاري توجه كنيد، هيچ چيزي از Halo بزرگتر نيست."

تهيه كننده خانم Kiki Wolfkill نيز درباره ي Chief افزود :

"او نقطه ي كانوني بسيار قدرتمندي براي عنوان بعدي است. عنوان Halo مدتي است كه بدون شخصيت اصلي خود يعني Master Chief بوده است، و اين امر بدين معنا نيست كه چيزي از بازي هاي اين سري كم شده است. اما ما به قدري چيف را با تعادل و سمبليك ساخته ايم كه دل مردم براي او تنگ شده براي اينكه نميدانند چه اتفاقي براي او رخ داده است."

Halo 4 تعطيلات سال 2012 عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
کلا چند تا انحصاری داره که بزرگترینش باشه این ؟ :d
به صورت کلی بین تمام انحصاری ها گفته، و خب با توجه به سمتی که این بابا داره (رئیس بخش بازاریابی جهانی Xbox ) مشخصه منظورش چی بوده و از این نظر حرفش منطقی هست به نظرم :دی

پ.ن: یاد اون قضیه Combined افتادم :دی

شلوغی سرور باشه که بلک اوپس نسخه ps3 در 24 ساعت شبانه روزکه بری حداقل 160-170 هزار نفر تو سروراشن گاها به 300-400 هزار نفر هم میرسن!!!
من فقط میخوام این رو یاد آوری کنم کسایی که میگن هیلو بزرگترین بازی انحصاری هست (که البته به هیچ وجه نیست اگه فروش ماریو رو و اینها رو حساب کنیم:-*) باید قبول داشته باشن call of duty بزرگترین بازی هست دیگه:-/

ممنون میشم بگی GT5 حدودا اکثر اوقات چندتا Player آنلاین داره :-/ ... من خودم همیشه Reach بازی میکنم ، اگر ساعت 4-5 صبح به وقت خودمون بخوای بازی کنی میبینی حدودا 170-80 هزار نفر تو سرورهای بازی آنلاین ـن :d ... دیگه اگر آخر هفته هم باشه که غوغا میشه رسما :d همه ی اینا واسه بازی ای هست که 1 سال و 6 ماه از عرضه ـش میگذره .

P.S. میدونم ربطی ندارن ... :|:d
الان از تاریخ عرضه GT5 دو سال میگذره پلیرهای آنلاینش کمتر که نشده افزایشم داشته هر ریجن و منطقه روم های مخصوص به خودش رو میتونه ایجاد کنه گرفتن آمار کلی که چند صد هزار نفر تو یه ساعت در حال بازی کردنن دیگه از عهده من خارجه! راحت میتونم بگم بیشترین تعداد پلیر رو بین بازیهای ریسینگ داره . دوست دارم بیشتر توضیح بدم ولی آخه این مقایسه هم غلطه :دی هر بازی رو باید با هم سبک خودش مقایسه کرد .

4-5 صبح ما به وقت آمریکایی ها بعد از ظهر اونا میشه . هیلو هم بازیی که اکثر طرفدارهاش برای همون منطقن طبیعیه دیگه .

در تاپیک از اون وره ↓ اگه نمی تونید بحث کنید زحمت رو کم کنید وگرنه خودم راهنماییتون می کنم. یه طوطی هم میتونه کلماتی مثل سوزش و hater و اینجور قشنگیات رو حفظ کنه و هرجا رسید تکرار کنه، اگه نمی تونید چیزی به بحث contribute کنید و هی این جملات تکرار می کنید، پستاتون زره ای اهمیت نداره. حالا هرچقدر هم دوست دارید یارکشی کنید. چیزی رو تغییر نمی دید.

اما بحث ما:
از شما دیگه بعید.......منظور ایشون به halo 3 و فروش و ...که مستر چیفم توش بوده بوده که اون زمان با اون میزان x360 دارا اونقدر فروخت....و گرنه فکر نکنم کسی اصلا مثلا با halowars (که البته اونم خیلی عالی فروخت)کاری داشته باشه....... .بهرحال این نسل(نسل قبل که کنسولی که halo رو ارایه می کرد در حد ps2 نفروخت که اصلا به gt برسه)halo کلا شدیدا پورلساز بوده وفن بیس شدیدا بزرگی داشته و با گذشت دو سالم هنوز تو لیست 10 بازی برتر xlive هست)و البته حتی نسخه های فرعیش هم خیلی خیلی عالی فروختن........ .پس میشه لقب بزرگترین انحصاری رو بهش داد.......
پس الان شما میگی فقط Halo 3 قبوله دیگه؟ یا شماره های فرعی هم حساب میاد. اینو مشخص کن دقیق. اگه اینطوریه منم میگم فقط GT5 + دموش (لول) قبوله که روی هم از Halo 3 هم بیشتر فروختن.نه دیگه نشد، اینکه فلان نسل فلان کنسول اونقدر فروخته دیگه بانبوله.
نکته اول اینکه وقتی تو جملش CoD رو مثال زده مسلما هر کی باشه راحت میفهمه داره فروش رو میگه.
خیلی خب منم در مورد فروش صحبت کردم.
نکته دوم هم اینکه حداقل سونی فعلا هیچ IP نداره که به تنهایی از همه لحاظ (فروش + امتیاز + تعداد پلیر + نوآوری + عظمت فرنچایز (کتاب، بازی، یونیورس، pop culture بودن و مدیاهای مختلف) و کلا همه چی) با هیلو رقابت کنه. پس اگه بگه بزرگترین از این لحاظ، باز هم بیراه نگفته حالا باز ماریو و اینا رو بگی یه چیزی، که فکر نمیکنم تو برای هواخواهی از ماریو اومده باشی اینجا
هم خر و هم خرما :دی اتفاقا در اون صورت ماریو همه چیز رو له میکنه، بس بیخیال این... من برای هواخواهی چیز نیومدم، اصلا Halo ارزشی برای من نداره فقط اومدم بگم مایکروسافت زر زده، همین و بس :دی

بعد این تعداد پلیر و عظمت فرنچایز دیگه چه صیغه ایه؟ چطوری حساب میشن؟ :دی با تعداد بازیکن های انلاین؟ :-/ اگه یه بازی بخش سینگلش عظیم باشه که بعد از 3-4 ماه هم تموم نشه بازم کشک حساب میشه تعداد پلیرهاش؟ از لحاظ امتیاز هم محض اطلاعات فقط همین یه شماره از GT زیر 90 گرفت بقیه شماره های اصلی 90 به بالا هستن + یه 89
کیوان من خودم فن gt هستم شدیدا...ولی آنلاین رو هم اگه بخوای حساب کنی انصافا gt سوسک میشه
بله واقف هستم که چقدر فن GT هستید شما :دی

امسال فکر کنم باید سال فشار مضاعف گذاشت هنوز بازی نیومده این همه فشار و سوزش همراه دیگه نمایش رسمی + عرضه بازی دیگه آدم چه چیزایی باید ببینه از این هیتر ها و ترول گر ها محترم :d
دقیقا چه زمانی فشار محسوسی وجود داشته که حالا مضاعف شده؟ :دی

پ.ن : بحث فشار رو نکشید وسط که یکی از اهرم های فشار همچنان تاپیکش UP هست :دی
نمیدونم والا چرا هر خبری ازش میشه یک عده میریزند توش شروع به ترول می کنند البته طبیعی هست و کاملا درکتون میکنم :d بعد میگی فشاری دیده نمیشه
پ.ن:کلا اون به هیلو چه ربطی داره؟ :d منم با حرفش موافق نیستم بعد من اونجا دیدی آیا؟ :d
فشار فشاره دیگه فرقی نمیکنه از کجا باشه :دی
منظورم شما نبودی کلی گفتم :دی

آخرین ویرایش:
من هنوز موندم که چرا هیلو این طوری هست؟ چرا باید اینقدر اختلاف نظر داشته باشه؟ :دی

از نظر ایشون بازی هایی مثل Gran Turismo و Super Mario و Legend Of Zelda و WOW بازی انحصاری نیستن ؟
از هر لحاظ حساب کنی Halo بزرگـترین نیست :)

خوش باشید .

هم خر و هم خرما :biggrin1: اتفاقا در اون صورت ماریو همه چیز رو له میکنه، بس بیخیال این... من برای هواخواهی چیز نیومدم، اصلا Halo ارزشی برای من نداره فقط اومدم بگم مایکروسافت زر زده، همین و بس :biggrin1:
خُب ماریو رو قبول دارم:دی ولی دیگه خدایی بعد از ماریو، هیلو بزرگترین انحصاریه، خودتم اینو میدونی.
بعد این تعداد پلیر و عظمت فرنچایز دیگه چه صیغه ایه؟ چطوری حساب میشن؟ :biggrin1: با تعداد بازیکن های انلاین؟ :-/ اگه یه بازی بخش سینگلش عظیم باشه که بعد از 3-4 ماه هم تموم نشه بازم کشک حساب میشه تعداد پلیرهاش؟ از لحاظ امتیاز هم محض اطلاعات فقط همین یه شماره از GT زیر 90 گرفت بقیه شماره های اصلی 90 به بالا هستن + یه 89
بازی سینگل پلیر هم اگه آنلاین باشی و بازی کنی ثبت میشه، مثل اسکایریم که جزو Top 5 لایو بود (شاید هنوزم باشه).
از لحاظ امتیاز هم تمام شماره های اصلی 94 به بالا هستن، یه Prequel 90 به بالا هم داره.
اگه اینطوریه منم میگم فقط GT5 + دموش (لول) قبوله که روی هم از Halo 3 هم بیشتر فروختن.
آخه این دو تا روی همدیگه هم از هیلو 3 بیشتر نفروختن=))=)) هیلو 3 فروشش 14.5 میلیونه عزیز دلم;;) :دی

آخرین ویرایش:
از هر لحاظ حساب کنی Halo بزرگـترین نیست :)
:eek:
نکنه GT بزرگترینه؟

ایکس باکس 360دیگه اخرای عمرشه

اگه اینطوری باشه PS3 دیگه مرده
yahoo_22.gif

آخرین ویرایش:
دقیقا چه زمانی فشار محسوسی وجود داشته که حالا مضاعف شده؟ :دی

پ.ن : بحث فشار رو نکشید وسط که یکی از اهرم های فشار همچنان تاپیکش UP هست :دی
نمیدونم والا چرا هر خبری ازش میشه یک عده میریزند توش شروع به ترول می کنند البته طبیعی هست و کاملا درکتون میکنم :d بعد میگی فشاری دیده نمیشه
پ.ن:کلا اون به هیلو چه ربطی داره؟ :d منم با حرفش موافق نیستم بعد من اونجا دیدی آیا؟ :d

از لحاظ امتیاز هم محض اطلاعات فقط همین یه شماره از GT زیر 90 گرفت بقیه شماره های اصلی 90 به بالا هستن + یه 89
خوب به طور دقیق میشه دو تا شماره زیر 90 یا شایدم من اشتباه میکنم/:)
در ضمن اگه میخواید از انحصاری حرف بزنید و با HALO مقایسش کنید خواهشا انحصاریای سونی رو ول کنید چون هیچکدوم پتانسیل رقابت با HALO رو ندارن چه از نظر چه فروش چه کیفیت دیگه گندشون آنچارتد که خوب اونم نسخه ی زیر 90 داره و فروششم که چیزی نگم بهتره GOW هم از نظر فروش چیز خیلی شاخی نیست GT که تو دو تا نسخه ی آخرش حسابی افت کرده KZ ام که=))
برید سراغ نینتندو و انحصاریاش اینجوری به نتایج بهتری میرسید

Halo شاید بزرگترین نباشه ولی طبق آمار و ارقام خیلی واضحه که جزو " Top 3 " قرار میگیره ...

ولی اوـــــــــخ از اون زمانی که یکی میاد همچین حرفی میزنه و یه Fact باعث میشه یه سونی فن خودشو به در و دیوار بکوبونه :))!

خوب به طور دقیق میشه دو تا شماره زیر 90 یا شایدم من اشتباه میکنم/:)
در ضمن اگه میخواید از انحصاری حرف بزنید و با HALO مقایسش کنید خواهشا انحصاریای سونی رو ول کنید چون هیچکدوم پتانسیل رقابت با HALO رو ندارن چه از نظر چه فروش چه کیفیت دیگه گندشون آنچارتد که خوب اونم نسخه ی زیر 90 داره و فروششم که چیزی نگم بهتره GOW هم از نظر فروش چیز خیلی شاخی نیست GT که تو دو تا نسخه ی آخرش حسابی افت کرده KZ ام که=))
برید سراغ نینتندو و انحصاریاش اینجوری به نتایج بهتری میرسید

یه جوری میگه از فروشش چیزی نگم بهتره که هر کی ندونه فکر میکنه سر جمع با احتساب کلی باندل و نسخه نصفه قیمت و .... هزار تا فروخته ! کمی آپدیت بودن بد نیست واینکه بدونی U3 تو TOP10 فروش انگلستان در رتبه دوم بوده با اینکه 5 ماهی از عرضش میگذره !

در مورد فروش GOW و GT هم که کاملا مشخصه مثل U از روی بی اطلاعاتی یک نظر معده ای صادر کردی !

ممنون میشم بگی GT5 حدودا اکثر اوقات چندتا Player آنلاین داره
شما برو تو قسمت SEASONAL EVENT و یه بار TIME TREIL رو بازی کن بعد رنک شما رو بین تمام کسایی که بازی کردن میزنه ...خیلی خوب بری میشی 70000 م ...:dتایم تریل هم چند روز یه بار عوض میشه ...یهنی در عرض 1و2 روز شاید 100 هزار نفر و شاید بیشتر بازی کردن ....
حالا خیلی ها هم اصلا اون قسمت رو بازی نمیکنن و فقط تو لابی میرن....
اینجوری گفتم چون امار رقمی از سرور بازی نیست

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or