در بازي هاي انحصاري HALO بزرگترين است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
halo-4-41.jpg

با معرفی دوباره ی مسترچیف، مایکروسافت باز هم هیلو را در بین بزرگان صنعت بازی می بیند، تا جایی که Steve Beinner رئیس بخش بازاریابی جهانی Xbox در مصاحبه ای می گوید: "بزرگترين بازي انحصاري چيزي نيست جز Halo ".​

"بازگرداندن Master Chief كار بسيار بزرگي است، صادقانه ميگويم كاري كه سري Halo انجام داده است را كمتر بازي هايي انجام داده اند. بازي هايي كه بتوانند به اين اندازه بفروشند كم هستند. شما دو عدد عنوان نام برديد GTA و Call of Duty. اما اگر به بازي هاي انحصاري توجه كنيد، هيچ چيزي از Halo بزرگتر نيست."

تهيه كننده خانم Kiki Wolfkill نيز درباره ي Chief افزود :

"او نقطه ي كانوني بسيار قدرتمندي براي عنوان بعدي است. عنوان Halo مدتي است كه بدون شخصيت اصلي خود يعني Master Chief بوده است، و اين امر بدين معنا نيست كه چيزي از بازي هاي اين سري كم شده است. اما ما به قدري چيف را با تعادل و سمبليك ساخته ايم كه دل مردم براي او تنگ شده براي اينكه نميدانند چه اتفاقي براي او رخ داده است."

Halo 4 تعطيلات سال 2012 عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
من کلا این Halo رو نمیفهمم .

از نظر من بازی با هایپ بالا معروف شده و ارزش این همه سرو صدا رو نداره یه چیزی هست در حد Home Front .

یکی از دلایلی که عاشقه این بازیم اینه که باعث سوزشه بعضیا میشه !!:دی
خداییش دعوایی که این بازی راه میندازه هیچ بازیه دیگه ای نمی تونه راه بندازه !!:دی

خوب به طور دقیق میشه دو تا شماره زیر 90 یا شایدم من اشتباه میکنم/:)
در ضمن اگه میخواید از انحصاری حرف بزنید و با HALO مقایسش کنید خواهشا انحصاریای سونی رو ول کنید چون هیچکدوم پتانسیل رقابت با HALO رو ندارن چه از نظر چه فروش چه کیفیت دیگه گندشون آنچارتد که خوب اونم نسخه ی زیر 90 داره و فروششم که چیزی نگم بهتره GOW هم از نظر فروش چیز خیلی شاخی نیست GT که تو دو تا نسخه ی آخرش حسابی افت کرده KZ ام که=))
برید سراغ نینتندو و انحصاریاش اینجوری به نتایج بهتری میرسید
این حرفا رو نزنید چیکار کنید خدایی؟ جالب اینجاست که حتی نمیدونی سری هالو هم زیر 90 داشته Halo:ODST متاش 83 بوده در صورتی که انچارتد یک متاش 88 بوده این از این
بقیه ی پستتون هم هر موقع سهمی ازین فروش رو به شما و بابک جون >:d< دادن بیایید فروش فروش کنید من نمیدونم فروش چه ربطی داره به ملت اخه؟
یکی از دلایلی که عاشقه این بازیم اینه که باعث سوزشه بعضیا میشه !!
biggrin1.gif

خداییش دعوایی که این بازی راه میندازه هیچ بازیه دیگه ای نمی تونه راه بندازه !!
biggrin1.gif
رجوع شود به تاپیک امتیازات U2 , U3

این حرفا رو نزنید چیکار کنید خدایی؟ جالب اینجاست که حتی نمیدونی سری هالو هم زیر 90 داشته Halo:ODST متاش 83 بوده در صورتی که انچارتد یک متاش 88 بوده این از این
اگر بخوایم Spin Off هارو هم حساب کنیم پس منم میگم Uncharted: Golden Abyss متاش شده 80 :d ... Gran Turismo 5 Prologue هم باز متاش 80 ـه :d
معنی Spin Off هم فهمیدیم
yahoo_4.gif

حالا همون ، نسخه ای غیر از نسخه ی اصلی و شماره دار ...
argi27mc008dgirzl.gif

P.S. یه GT واسه PSP هم اومده که متاش 74 هست ، حالا باز هی بگید ODST ، ای بابا ... :d

آخرین ویرایش:
:eek:
نکنه GT بزرگترینه؟
:)

شما برو تو قسمت SEASONAL EVENT و یه بار TIME TREIL رو بازی کن بعد رنک شما رو بین تمام کسایی که بازی کردن میزنه ...خیلی خوب بری میشی 70000 م ...:dتایم تریل هم چند روز یه بار عوض میشه ...یهنی در عرض 1و2 روز شاید 100 هزار نفر و شاید بیشتر بازی کردن ....
حالا خیلی ها هم اصلا اون قسمت رو بازی نمیکنن و فقط تو لابی میرن....
اینجوری گفتم چون امار رقمی از سرور بازی نیست

اون برای ساعت های اول هستش فقط ، اگر همینجوری به صورت تفریحی هم Track رو بری ، رتبه ای که میگیری در همون روز اول میره بالای 500,000 !

الان بحث سر این نسل یا نسل قبل!؟:d
این نسل تنها بازی انحصاری که گاتی شد uncharted 2 بود که.:d

ایکس باکس اول اومد کسی تحویلش نگرفت ..ماکرو به چه کنم افتاد و اومد بزرگترین هایپ تاریخ رو برای یه بازی مزخرف فانتزی علم کرد به نام هیلو ... قربونش برم میلیون ها دلار به سایت ها و مجله ها داد و امتیازهای کیلویی رو خرید... ملت نوب نوک تفنگ پسند هم اوور هایپ شدن و اون بازی چرت رو به خاطر کنسول آمریکاییش خریدن و به به چه چه کردن ... این شد داستان هیلو و محبوبیت کیلویی اون ...

سوپر ماریو هم 5 برابر هالو فروش داشته پس اگر Halo بهترینه این همه بازیهای Wii و DS چی هستن..؟

اینها همش هایپه که یک هو شروع شده و تا آخر سال ادامه داره.. اینها تا 10 میلیون Halo4 به ملت نندازن ول کن نیستن..

My status : a poker face with a dropped jaw ...
:o
:arrowd::arrowd::arrowd:
من کلا این Halo رو نمیفهمم .

از نظر من بازی با هایپ بالا معروف شده و ارزش این همه سرو صدا رو نداره یه چیزی هست در حد Home Front .
نظر شخصی... :دی
MGS 4 هم این نسل GOTY شد سال 2008 یعنی بالاتر از F3 و GTA IV قرار گرفت
در این مورد هنوز بین علما اختلاف هست :دی
بعضیا میگن چون یه تعداد Readers Choise قاطی گاتی های MGS 4 بوده Fallout 3 گاتی اصلیه :دی که من شخصا قبول ندارم البته :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or