دریافتMicro Soft Point رایگان از بینگ!

برای سرچ کردن هم باید وی بی ان وصل باشه ؟
من که فکر میکنم مهمترین مسئله اینه شما بری از قسمت Account بعد Rewards مشخصات رو کامل کنی . اخه من اکانت که جدیدن میسازم همش بلاک میکنه . اما اکانت های قدیمی رو بدون V-P ان میتونم راحت سرچ کنم . پونت هم بدونش میگیرم.

من که فکر میکنم مهمترین مسئله اینه شما بری از قسمت Account بعد Rewards مشخصات رو کامل کنی . اخه من اکانت که جدیدن میسازم همش بلاک میکنه . اما اکانت های قدیمی رو بدون V-P ان میتونم راحت سرچ کنم . پونت هم بدونش میگیرم.

منم تو 1روز 4-5 تا ساختم، همه رو بلاک کرد:|:))

سلام
منم دقیقا همین جوریم اول با وی**** اکانت رو ساختم حدود یک هفته پیش و همون یه دونه رو تا الانم دارم و دیگه نساختم.
تا حالا هم 300 تا گرفتم تازه عضویت silver هم دارم. الانم بدون وی**** وصل میشم location رو میزنه united states!!!!

اگر دوستان مایلن و درخواست دارن تا من آموزش یک پرو**** آمریکایی رایگان رو در سایت قرار بدم تا همه بتونن راحت عضو بشن البته الان امتحان دارم و تا چند روز دیگه :دی

سلام
منم دقیقا همین جوریم اول با وی**** اکانت رو ساختم حدود یک هفته پیش و همون یه دونه رو تا الانم دارم و دیگه نساختم.
تا حالا هم 300 تا گرفتم تازه عضویت silver هم دارم. الانم بدون وی**** وصل میشم location رو میزنه united states!!!!

اگر دوستان مایلن و درخواست دارن تا من آموزش یک پرو**** آمریکایی رایگان رو در سایت قرار بدم تا همه بتونن راحت عضو بشن البته الان امتحان دارم و تا چند روز دیگه :دی
اگه بزاری خیلی خوب می شه

آقا من با هیتلر شکن رفتم ثبت نامم کامل شد ولی فقط تونستم 30تا creadit بگیرم...
هرچه قدررم سرچ میکنم واسم پوینت نمیده...
میشه کمکم کنید :-b

با هیتلر شکن که از زمان نازی ها هستش:d فقط برای ثبت نام استفاده میکنیم برای سرچ کردن دیگه لازم نیست بعدشم شما اول 20 تا داشتی درست بعد سرچ کردی شد 30 تا درست برو به صفحه ی اول همین تاپیک از بالا به پایین عکس 5 رو نگاه کن اون دایره های سیاه رنگی که دورش خط کشیده شده باید اونا رو هم بگیری اون موقعه میشه نزدیکه 80 یا 90 تا کریتز درست یادم نیست البته فقط یه بار میتونی این دایره های سیاه رنگ رو بگیری.

راستی برای سرچ کردن فقط کریتز میده نه پوینت !

برا من اون دایره سیاهارو نداره!:|

---------- نوشته در 07:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:25 PM ارسال شده بود ----------

آفا تورو خدا یکی کمکم کنه من وقتی میرم تو قسمت reward این صفحه برام میاد...
77dbaf675925.png
[/IMG]

---------- نوشته در 07:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:41 PM ارسال شده بود ----------

:d
>

آفا تورو خدا یکی کمکم کنه من وقتی میرم تو قسمت reward این صفحه برام میاد...
a6bc51ea45532830bc1210792f7b3f53.jpg

الان من فقط با یک اکانتم می تونم creadit بگیرم که اونم روزی 13 تا می ده. یکی دیگه داشتم که بلاک کرد، اون روزی 44 برای سرچ + 6 تا همینجوری می داد.

من با هرچی چیزشکن و سوسک و ... خواستم برم ارور 8210 رو میده و میگه تو منطقه شما قابل دسترس نیست خواهشا یکی برام یه چی پی ان از سرور آمریکا پخ کنه
مرسی

تورو خدا یکی کمکم کنه من به ایکس باکس لایو وصل شدم ولی تو بازی لایو رو که میزنم ارور میده تر هر بازی یه اروری میده مگه با 1ماه رایگان که سیلوره یا گلد نمیدوم نمیشه انلاین زد؟
چجوری میشه روزانه پوینت گرفت؟
من میخواستم از بینگ تا تهش رفتم ولی تو میلم خبری نبود
http://www.bing.com/rewards/redeem/000100000012

آخرین ویرایش:
تورو خدا یکی کمکم کنه من به ایکس باکس لایو وصل شدم ولی تو بازی لایو رو که میزنم ارور میده تر هر بازی یه اروری میده مگه با 1ماه رایگان که سیلوره یا گلد نمیدوم نمیشه انلاین زد؟

اون یه ماهه رو گرفتی؟ رو گزینش رفتی و گفت که داده؟! اون یه ماهه قبلا مفت بود که واسه اونم باید رو گزینش می رفتی و فعالش می کردی اما الان که 1 دولاره دیگه سخت تر هم شده!

اره بابا الان وصلم ممبرشیبمم زده xboxlive free تو بینگ هم این اومد
ایمیلمم masihde هست
rzebxv74i5u0bs0dj4xt.png

---------- نوشته در 05:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:46 PM ارسال شده بود ----------

چجوری روزانه پوینت بگیرم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or