به نام خدا
بچه ها من امروز می خوام آموزش تصویری دریافت مایکروسافت پوینت رایگان نشونتون بدم
این روش 100%تست شده هست واز طریق سایت بینگ می باشد
اول درمورد یه چیزهایی توضیح بدم
Credits: یا همون کریتز از نظر من واحد پولی سایت بینگ هست و می شه با اون یه چیزهایی
خرید که برای ما فقط همون پوینت بدرد می خوره
خوب شروع می کنیم اول از همه به سایت بینگ می ریم:WWW.BING.COM
خوب حالا روی ارم بینگ ریوارد کلیک میکنیم به این شکل:
خوب حالا دنبال کلمه ای به نام JOIN BING REWARD میگردیم:
اگه رو اون گزینه کلیک کنید با یه هم چین صفحه ای مواجه میشیم که بیشتر دوستان اینجا
مشکل دارن و اینم بگم که اگه می خواین مشکلی نداشته باشه از این جا به بعد به
چیز پی ان امریکا نیاز دارین:d یعنی وقتی می خواین گزینه i Accept روبزنید اون چیز پی ان باید فعال باشه:
حالا از شما یه ادرس HOTMAIL یا LIVE می خواد مثل:
BAZICENTER@HOTMAIL.COM
BAZICENTER@LIVE.COM
و اگه همه چی روبراه باشه بعد از ساین این کردن شروع می کنه به ساختن و چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه
خوب حالا در صفحه دیسکاور هستیم و دایره هایی که من مشخص کردم رو توضیح میدم دایره آبی رنگ
مقدار کریتزی هست که میشه روزانه گرفت،دایره های سیاه مقدار کریتزی هست که میشه فقط یک بار گرفت
اونم موقع ساختن اکانت هست،دایره قرمز مقدار کریتزی هست که میشه بعضی اوقات گرفت یعنی مثل افر میمونه!
خوب حالا میریم به بخش خرید یا REDEEM
چیزی رو که می خواهیم رو انتخاب می کنیم وبعد گزینه REDEEM رو میزنیم:
وقتی گزینه REDEEM رو زدیم کد کالا به ادرس هاتمیل یا لایو ما ارسال میشه به این شکل :
امید وارم بدردتون خورده باشه!
بچه ها من امروز می خوام آموزش تصویری دریافت مایکروسافت پوینت رایگان نشونتون بدم
این روش 100%تست شده هست واز طریق سایت بینگ می باشد
اول درمورد یه چیزهایی توضیح بدم
Credits: یا همون کریتز از نظر من واحد پولی سایت بینگ هست و می شه با اون یه چیزهایی
خرید که برای ما فقط همون پوینت بدرد می خوره
خوب شروع می کنیم اول از همه به سایت بینگ می ریم:WWW.BING.COM
خوب حالا روی ارم بینگ ریوارد کلیک میکنیم به این شکل:
خوب حالا دنبال کلمه ای به نام JOIN BING REWARD میگردیم:
اگه رو اون گزینه کلیک کنید با یه هم چین صفحه ای مواجه میشیم که بیشتر دوستان اینجا
مشکل دارن و اینم بگم که اگه می خواین مشکلی نداشته باشه از این جا به بعد به
چیز پی ان امریکا نیاز دارین:d یعنی وقتی می خواین گزینه i Accept روبزنید اون چیز پی ان باید فعال باشه:
حالا از شما یه ادرس HOTMAIL یا LIVE می خواد مثل:
BAZICENTER@HOTMAIL.COM
BAZICENTER@LIVE.COM
و اگه همه چی روبراه باشه بعد از ساین این کردن شروع می کنه به ساختن و چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه
خوب حالا در صفحه دیسکاور هستیم و دایره هایی که من مشخص کردم رو توضیح میدم دایره آبی رنگ
مقدار کریتزی هست که میشه روزانه گرفت،دایره های سیاه مقدار کریتزی هست که میشه فقط یک بار گرفت
اونم موقع ساختن اکانت هست،دایره قرمز مقدار کریتزی هست که میشه بعضی اوقات گرفت یعنی مثل افر میمونه!
خوب حالا میریم به بخش خرید یا REDEEM
چیزی رو که می خواهیم رو انتخاب می کنیم وبعد گزینه REDEEM رو میزنیم:
وقتی گزینه REDEEM رو زدیم کد کالا به ادرس هاتمیل یا لایو ما ارسال میشه به این شکل :
امید وارم بدردتون خورده باشه!