angel-legend کاربر سایت Apr 27, 2012 #31 داداش من وقتی می خوام redeem konam میگه باید آدرس وارد کنی!! یه راهنمایی کن لطفا
Saeed PM کاربر سایت Apr 27, 2012 #32 اه شانسه منو ببین گلد 1ماه شده بود 499 امروز با هزار بدبختی شدم 499 رفتم بگیریم دیدم شده مثله اولش 999تا اه تا دیروز نگاه کردم همون 499 بودا اینم شانس ماست!
اه شانسه منو ببین گلد 1ماه شده بود 499 امروز با هزار بدبختی شدم 499 رفتم بگیریم دیدم شده مثله اولش 999تا اه تا دیروز نگاه کردم همون 499 بودا اینم شانس ماست!
jondollah کاربر سایت Apr 28, 2012 #33 نوشته شده توسط angel-legend: داداش من وقتی می خوام redeem konam میگه باید آدرس وارد کنی!! یه راهنمایی کن لطفا بیشتر... صفحه قبل رو اگه نگاه کنی دوستمون چند تا آدرس گذاشته.
نوشته شده توسط angel-legend: داداش من وقتی می خوام redeem konam میگه باید آدرس وارد کنی!! یه راهنمایی کن لطفا بیشتر... صفحه قبل رو اگه نگاه کنی دوستمون چند تا آدرس گذاشته.
shahabz_74 کاربر سایت Apr 28, 2012 #35 نوشته شده توسط ™CoNoR=: یه سوال مهم.این سایت گلدم میده؟ بیشتر... گلدم میده.ولی الان 999 credits میخواد,دیگه hot deal اش رو برداشت اون موقع 500 credits بود
نوشته شده توسط ™CoNoR=: یه سوال مهم.این سایت گلدم میده؟ بیشتر... گلدم میده.ولی الان 999 credits میخواد,دیگه hot deal اش رو برداشت اون موقع 500 credits بود
navidfaro5 کاربر سایت Apr 28, 2012 #37 دوستان یکی برا من اکانت بینگ ریواردز رو میسازه با اکانت یاهو ها
navidfaro5 کاربر سایت Apr 29, 2012 #39 نوشته شده توسط angel-legend: چرا من تو سایت BING سرچ میکنم به من Credit نمیده!؟؟ بیشتر... عضو بینگ ریوارد شدی؟
نوشته شده توسط angel-legend: چرا من تو سایت BING سرچ میکنم به من Credit نمیده!؟؟ بیشتر... عضو بینگ ریوارد شدی؟
angel-legend کاربر سایت Apr 29, 2012 #40 نوشته شده توسط navidfaro5: عضو بینگ ریوارد شدی؟ بیشتر... آره 100پوینت هم گرفتم اما دیگه Credit نمیده! 20 تایی که هر روز به ازای هر دو بار سرچ باید بده رو نمیده!!!
نوشته شده توسط navidfaro5: عضو بینگ ریوارد شدی؟ بیشتر... آره 100پوینت هم گرفتم اما دیگه Credit نمیده! 20 تایی که هر روز به ازای هر دو بار سرچ باید بده رو نمیده!!!
jondollah کاربر سایت Apr 29, 2012 #41 نوشته شده توسط angel-legend: آره 100پوینت هم گرفتم اما دیگه Credit نمیده! 20 تایی که هر روز به ازای هر دو بار سرچ باید بده رو نمیده!!! بیشتر... برو قسمت current mission یا offers ببین چیا داره. ببین توش سرچ هم هست یا نه
نوشته شده توسط angel-legend: آره 100پوینت هم گرفتم اما دیگه Credit نمیده! 20 تایی که هر روز به ازای هر دو بار سرچ باید بده رو نمیده!!! بیشتر... برو قسمت current mission یا offers ببین چیا داره. ببین توش سرچ هم هست یا نه
shahabz_74 کاربر سایت Apr 29, 2012 #42 نوشته شده توسط angel-legend: آره 100پوینت هم گرفتم اما دیگه Credit نمیده! 20 تایی که هر روز به ازای هر دو بار سرچ باید بده رو نمیده!!! بیشتر... منم اگه تو قسمت web سرچ کنم credits نمیده،باید توی image یا video سرچ کنم.تو همون ن.ار بالا میتونی اینو انتخاب کنی. [/URL][/IMG]
نوشته شده توسط angel-legend: آره 100پوینت هم گرفتم اما دیگه Credit نمیده! 20 تایی که هر روز به ازای هر دو بار سرچ باید بده رو نمیده!!! بیشتر... منم اگه تو قسمت web سرچ کنم credits نمیده،باید توی image یا video سرچ کنم.تو همون ن.ار بالا میتونی اینو انتخاب کنی. [/URL][/IMG]
S sin cara کاربر سایت Apr 29, 2012 #43 سلام میشه با ماکروسافت پوینت اکانت 1 ماه گرفت با ماکروسافت پوینت نه ازبینگ روارد
iman_axe کاربر سایت Apr 29, 2012 #44 چطوری برا شما روزی 44 تا میده؟؟؟ من روزی 10 تا سرچ و 3 تا هم همینجوری میده که رو هم میشه 13 تا