کار میدهاقا اين روش هنوزم كار ميكنه ؟
يا مثل بقيه ي روش هاي انجمن از كار افتاده؟
ببین اولا از یه آی پی ای استفاده کن که تاحالا باهاش اکانت نساختی.میشه بگی چطوری؟ما هرچی اکانت میسازیم می بنده
دوست عزیز اگه با چیز پی ان دالاس کانت بشی همه چیز حله فقط اگه یه اکانت بیشتر داشته باشی امکان بن شدنش هستآقا یه روش درست درمون بیاین بگین لطفا! ما که هرچی میسازیم می بنده!
عزیزان باید چیز پی انی باشه که تا به حال کسی ازش استفاده نکرده باشه و توسط مایکرو بلاک نشده باشه!به همین دلیل از شرکت های معروف نگیرین!اقایون بعد از 2 ماه تلاش با *** us رفتم 567 credit گرفتم بعد رفتم برای خرید زدم گفت خرید با موفقیت انجام شد تا 24 ساعت دیگه به gmail فرستاده میشه نه تنها نشد اون مقدار اضافه credit هم 0 شد واقا فقط وقتمو الکی گذاشتم
منظورت از آی پی اختصاصی چیه؟عزیزان باید چیز پی انی باشه که تا به حال کسی ازش استفاده نکرده باشه و توسط مایکرو بلاک نشده باشه!به همین دلیل از شرکت های معروف نگیرین!
از جاهایی بگیرین که احتمال بن شدنش کم باشه و لطفا به هم نگین از چه شرکتی میگیرید!(مثلا من الان دارم کار میکنه بیام به تو هم بگم که فلان چیز کار میکنه بعد تو وصل بشی باهاش و هم اکانت من رو میبندن هم تو!)
زیاد اکانت باز نکنید اما اینکه چند تا باز کنید رو نمیدونم الان خودم سه تا دارم جواب میده فعلا!
بچه ها میگن تا پنج تا ایراد نداره!(اطمینان ندارم!)
کلا اگه ip اختصاصی با قیمت مناسب گیر بیاری عالیه!
اگه گیر اومد به من هم پیام بده!
اقایون بعد از 2 ماه تلاش با *** us رفتم 567 credit گرفتم بعد رفتم برای خرید زدم گفت خرید با موفقیت انجام شد تا 24 ساعت دیگه به gmail فرستاده میشه نه تنها نشد اون مقدار اضافه credit هم 0 شد واقا فقط وقتمو الکی گذاشتم
آی پی اختصاصی از اسمش معلومه دیگه چه جوری توضیح بدم!منظورت از آی پی اختصاصی چیه؟
فک کنم منم به همچین مشکلی بخورم بعداز این که کد رو از تو سایت دریافت کنی چند ساعت بعد به ایمیبتون ارسال میشه ؟من قبلا از این بینگ استفاده میکردم بوینت هم ازش میگرفتم...الان دوباره چند روز بیش کریدیتم رسید 100 بوینت رو redeem کردم بعدش فرداش یه ایمیل برام اومد که مشکلی بیش اومده و بوینت رو بهم ندادن....تو تمام مراحل هم از چیز بی ان استفاده کردم...نمیدونم چرا اینطوری شد
فک کنم منم به همچین مشکلی بخورم بعداز این که کد رو از تو سایت دریافت کنی چند ساعت بعد به ایمیبتون ارسال میشه ؟