jondollah
کاربر سایت
میشه یه کلمه بی معنی سرچ کرد تا نیارهدوستان بهتره وقتی میخواید از بینگ سرچ کنید که پوینت بده از مرورگرتون نشان دادن عکسو غیر فعال کنیدکه عکسا رو نشون نده حجم دانلودتونو از دست ندین.
جساب کنید خیلی حجم میخوره
میشه یه کلمه بی معنی سرچ کرد تا نیارهدوستان بهتره وقتی میخواید از بینگ سرچ کنید که پوینت بده از مرورگرتون نشان دادن عکسو غیر فعال کنیدکه عکسا رو نشون نده حجم دانلودتونو از دست ندین.
جساب کنید خیلی حجم میخوره
فروشگاه یا کسی هست که 100 پوینت مایکروسافت بفروشه؟ لطفا پ.خ کنید
چه زرنگ ! شاید وقتی که از وی پی ان خارج شدید هنوز ساین این بودید؟!سلام
من دو تا اکانت داشتم که به تازگی هر دوی اونها توسط MS بن شد. موقع دریافت point ایمیل اومد که :
We're sorry to let you know that due to an issue with your recent Bing Rewards order it has been cancelled.
در تماس با پشتیبانی هم اونها میگن که اکانت شما برای آمریکا نبوده و شما با *** و .... این Pointها رو به دست آوردید.
برای کسی این اتفاق رخ داده ؟
آره تنها راهش ip اختصاصی هست!(مستر کارتم رو هم بستن فکر کنم دلیلش این باشه لعنت به این چیز پی ان میکر!)نه . ماکرو دیگه داره به شدت بر خورد می کنه .
از هر ای پی فقط 5 اکانت میتونن جایزه ریدیم کنن وقتی ششمی هم ریدیم کرد هم اون ششمی و هم اون 5 تای قبلی رو میبنده . البته ای پی رو فقط موقع ثبت نام و ریدیم کردن بررسی میکنه .
با این وضع دیگه از بینگ چیزی گرفتن تقریبا غیر ممکن شده .
من صفحه خانگی نکردم ولی بست!بچه ها برای اینکه اکانت هاتون بسته نشه به هیچ عنوان بینگ رو """"صفحه خانگی """"" نکنید
بعد از اینکه روزانه سرچ میکنی دیگه نباید سراغش بری!من صفحه خانگی نکردم ولی بست!
کاملا نکات امنیتی رو رعایت کردم . هر وقت ساین این می شدم وی پی ان . آن بود . فقط یه چند بار در حالیکه ساین این نبودم بدون وی پی ان رفتم بینگ . فک کنم همونا کار دستم داده!بعد از اینکه روزانه سرچ میکنی دیگه نباید سراغش بری!
بچه ها برای اینکه اکانت هاتون بسته نشه به هیچ عنوان بینگ رو """"صفحه خانگی """"" نکنید