دریافتMicro Soft Point رایگان از بینگ!

دوستان بهتره وقتی میخواید از بینگ سرچ کنید که پوینت بده از مرورگرتون نشان دادن عکسو غیر فعال کنیدکه عکسا رو نشون نده حجم دانلودتونو از دست ندین.
جساب کنید خیلی حجم میخوره
میشه یه کلمه بی معنی سرچ کرد تا نیاره ;)

شما چطوری عضو میشید؟
من Bing رو سرچ میکنم Bing باز میشه !
میخوام ساین شم 2 تا راه داره یکی فیز بووق یکی ماکروسافت.
من اکانت فیز بووق ندارم و نمیتونم هم عضو شم!کلا مشکل داره با من.
ماکرو هم میرم با فایرفاکس انتراست میزنه با کروم هم میرم بازم صفحه سفیده.
اگه کسی میتونه یه اکانت فیزبووق واسم بسازه که بتونم تو بینگ ساین بشم خیلی ممنونم.
اگه کسی میتونه یه پ.خ بهم بده.
ممنون

سلام

من دو تا اکانت داشتم که به تازگی هر دوی اونها توسط MS بن شد. موقع دریافت point ایمیل اومد که :

We're sorry to let you know that due to an issue with your recent Bing Rewards order it has been cancelled.

در تماس با پشتیبانی هم اونها میگن که اکانت شما برای آمریکا نبوده و شما با *** و .... این Pointها رو به دست آوردید.

برای کسی این اتفاق رخ داده ؟

سلام

من دو تا اکانت داشتم که به تازگی هر دوی اونها توسط MS بن شد. موقع دریافت point ایمیل اومد که :

We're sorry to let you know that due to an issue with your recent Bing Rewards order it has been cancelled.

در تماس با پشتیبانی هم اونها میگن که اکانت شما برای آمریکا نبوده و شما با *** و .... این Pointها رو به دست آوردید.

برای کسی این اتفاق رخ داده ؟
چه زرنگ ! شاید وقتی که از وی پی ان خارج شدید هنوز ساین این بودید؟!

نه . ماکرو دیگه داره به شدت بر خورد می کنه .
از هر ای پی فقط 5 اکانت میتونن جایزه ریدیم کنن وقتی ششمی هم ریدیم کرد هم اون ششمی و هم اون 5 تای قبلی رو میبنده . البته ای پی رو فقط موقع ثبت نام و ریدیم کردن بررسی میکنه .
با این وضع دیگه از بینگ چیزی گرفتن تقریبا غیر ممکن شده .

نه . ماکرو دیگه داره به شدت بر خورد می کنه .
از هر ای پی فقط 5 اکانت میتونن جایزه ریدیم کنن وقتی ششمی هم ریدیم کرد هم اون ششمی و هم اون 5 تای قبلی رو میبنده . البته ای پی رو فقط موقع ثبت نام و ریدیم کردن بررسی میکنه .
با این وضع دیگه از بینگ چیزی گرفتن تقریبا غیر ممکن شده .
آره تنها راهش ip اختصاصی هست!(مستر کارتم رو هم بستن فکر کنم دلیلش این باشه لعنت به این چیز پی ان میکر!)
نمیدونم از این به بعد چکار کنیم!خدا رو شکر پوینت این آخری ذخیره کردم دیدم مایکرو اینطوری میکنه من هم تا تونستم اکانتم رو شارژ کردم!ولی بازم افسوس میخورم میتونستم بیشتر ذخیره کنم!

بعد از اینکه روزانه سرچ میکنی دیگه نباید سراغش بری!
کاملا نکات امنیتی رو رعایت کردم . هر وقت ساین این می شدم وی پی ان . آن بود . فقط یه چند بار در حالیکه ساین این نبودم بدون وی پی ان رفتم بینگ . فک کنم همونا کار دستم داده!

من که همون روز دوم بن شدم همه نکات امنیتی رو هم رعایت کردم یه پلاگین واسه فایرفاکس گرفته بودم هر لحظه آی پیمو رو نشون میداد همیشه آمریکا بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or