سلام،
راجع به Samsung S8300 اینو بگم که من از سال 81 سیم کارت گرفتم و از اون موقع تا بحال 5 تا گوشی عوض کردم،به غیر از اولی که Ericsson T20 بود(هنوز Sony Ericsson تشکیل نشده بود!!)بقیه همه Samsung بودن چون کلاً با مارک Samsung بیشتر از بقیه جورم،1 ماهه که یکی از آشناها S8300 گرفته بعد از اینکه کلاً بررسیش کردم به یه نتیجه رسیدم:Incredible!!
واقعاً نسبت به قیمت در حد معجزه اس!!
البته این درست که از لحاظ سیستم عامل تا حدودی کمبود داره ولی امکانات گوشی فوق العاده اس و مخصوصاً کیفیت ساخت و طراحیش جزء برترین هاست.
ضمن اینکه Omnia HD به نظر من هنوز یه Level از همه ی گوشی های موجود در بازار جلوتره...
راستی از اوایل آپریل(حدود 40 روز دیگه)Samsung گوشی های مجهز به سیستم عامل جدید به نام Bada رو عرضه میکنه کسایی که برای خرید گوشی عجله ندارن صبر کنن عملکرد این سیستم عاملو ببینن بعد اقدام کنن(البته در حد پیشنهاده).
کلاً هدف از عرضه ی Bada OS در دسترس قرار دادن قابلیت های گوشی های لوکس روی همه ی گوشی های Mid-Range اعلام شده که از سال 2007 که Samsung تونست Motorola رو بگیره و دومین تولید کننده ی موبایل دنیا بشه تقریباً هر چیزی در مورد محصولات جدیدش ادعا کرده باور کردم!