کلاً اون یه سری آدم هایی که ازین جور چیزا میگن چیزی از دنیای گوشی... نمیدونند!يه سري ميگن كار كردن با سامسونگ سخته و يا چون سامسونگ تخصصش گوشي نيست گوشيهاش هم خوب نيست . اين حرفها تا چه حد واقعيت داره؟ متاسفانه دور و برم كسي نيست كه سامسونگ داشته باشه .
اما لاكردار بدجور چشمم رو گرفته! گوشي تمام و كمالي هست .
خواهش میکنم عزیزدستت درست آقا شهاب! لطف كردي . به اميد خدا فردا ميريم ميخريمش!
کی همچین حرفی زده !!!دوستان من یه مدت علاقه ی زیادی به s7530 پیدا کردم میخوام بگیرمش ولی یه چیزی که میترسم محدوده 1 مگابایت نصب برنامه است . میشه یکی منو روشن کنه اخه من نیاز مبرمی به نصب دیکشنری رو موبایلم دارم . مرسی
حیف دلم برات کیسوزه که کهيه سري ميگن كار كردن با سامسونگ سخته و يا چون سامسونگ تخصصش گوشي نيست گوشيهاش هم خوب نيست . اين حرفها تا چه حد واقعيت داره؟ متاسفانه دور و برم كسي نيست كه سامسونگ داشته باشه .
اما لاكردار بدجور چشمم رو گرفته! گوشي تمام و كمالي هست .
خواهش میکنم عزیز
امیدوارم خرید خوبی داشته باشی
فقط یه نگاه به درب پشت گوشی بنداز و نگاه کن تا دقیقاً مثل این عکس خط های قرمز و مشکی صاف باشن
چون یه سری ها کج کوله هستن که نشون از اینه که ضربه خورده!
....
پ.ن:مهبد گفت دیدی بالاخره دست از سونی اریکسون برداشتی
حیف دلم برات کیسوزه که که
کی گفته سامسونگ بده !
حالا که میبینی Omnia HD ـیش تهرون رو برداشته عزیزم
اگه بد بود که خز نمیشد
ولی حرف اصفهانی یکی هست
هرچی میخوای بگیر .... به من چه
صفحه شما باید دوباره کالیبره بشه.من يه p1i دارم چند وقت پيش نمي دونم چي شد صفحه ش قاطي كرد...
مثلا وقتي مي خوام رو يه نقطه كليك كنم بايد 3-4 ميل اونور تر كليك كنم, البته همه صفحه يه جور به هم نريخته, بعضي جاها سالمه بعضي جاها يكم اونمرتره بعضي جاها يكم اينور تره!!!
ممنون مي شم كمك كنيد
اقا خيلي ممنون باور كن به خاطره همين مشكل مي خواستم گوشي رو بفروشمصفحه شما باید دوباره کالیبره بشه.
تو تنظیمات گوشیت که بری یه همچین قسمتی رو پیدا میکنی بعد برو توش و بعد یه سری نقطه رو صفحه میاد که شما باید با pen بزنی دقیق روی اونا بعدش اگه دقیق زده باشی بهت میگه صفحه کالیبره شد و بعدش بیا بیرون ببین درست شده یا نه
منم 1101 دارم اینطوری میشه...اگه خطت ایرانسله طبیعیه نگران نباش.!سلام به همگي
من يه مشكل حاد دارم كه خفن كمك لازم دارم....... raying:raying:raying:raying:
من جديدا يه N82 گرفتم. اول مشكلي نداشت ولي الان هر وقت ميخوام زنگ بزنم connection error ميده هر گي هم ميخواد بهم زنگ بزنه نميتونه.:hurted:
اين درحاليه كه بعضي وقتا اينجوري ميشه و خود به خود درست ميشه ولي بازم يهو اينطوري ميشه.
دارم كلافه ميشم لطفا كمك كنيد تو رو خدا