درخواست هر گونه راهنمایی در مورد گوشی

• Thread starter Thread starter GTA
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان سلام !

گوشی تا سقف 550 چی پیشنهاد میکنید ؟
اولویاتام به ترتیب : صفحه لمسی خوب و با کیفیت - رابط کاربری جذاب و روون - کیفیت صدای عالی اسپیکر و هدست - حافظه ی داخلی یا مموری 8 گیگ به بالا .
دوربین واسم مهم نیست . از برند نوکیا نمیخوام .

نظر خودم بیشتر رو Samsung S8000 یا Omnia 2 هست اما به برندشون خیلی اطمینان ندارم ..... .

دوستان سلام !

اولویاتام به ترتیب : صفحه لمسی خوب و با کیفیت - رابط کاربری جذاب و روون - کیفیت صدای عالی اسپیکر و هدست - حافظه ی داخلی یا مموری 8 گیگ به بالا .

نظر خودم بیشتر رو Samsung S8000 یا Omnia 2 هست اما به برندشون خیلی اطمینان ندارم ..... .

omnia 2 خوبه!! ولی من پیشنهادم HTC هست!! بررای اینکه 3.5mm هم نداره میتونی یه تبدیل واسش بخری که قیمت خاصی نداره!!

دوستان سلام !

سلام
بین گزینه های خودتون که خب i8000 یا همون omnia2 چیزه خیلی عالی هست و گوشی کاملیه و چیزایی که شما لازم دارید رو خوب براورده میکنه!
پیشنهاد خودم اینه که یه i8910 omnia HD بگیر که از همه لحاظ چیزه عالی هست.
همه چیزایی که شما میخواید رو خیلی عالی براورده میکنه +اینکه دوربین خفن 8مگاپیکسل بهمراه یه فیلمبرداری HD که حرفی باقی نمیزاره!
صدای عالی توی اسپیکر های استریوش
صدای هدفون عالی که در حد ipod هاست(با آیپاد تاچ مقایسه کردم) بهمراه قابلیت دالبی در هدفون!
نمایشگر بزرگ 3.7اینچی amoled با رنگ و کنتراست و کیفیت عالی همراه با تاچ خازنی که نیاز به تعریف نداره!
باتری عالی هم که داره!
رابط کاربریش هم مثل سیمبیان های دیگه نیست و خیلی بهتره، بدلیل اینکه سامسونگ تغیراتی داده در اون و چیزه جالبی هست.(به پای وینمو نمیرسه ولی چیزه خوبیه)
جک 3.5میلیمتر هم داره!
حافظه داخلی هم که در 2نوع 16گیگ و 8گیگ عرضه شده +اینکه مموری هم میخوره تا 16گیگ
یه cpu نسبتاً قوی به همراه چیپ پردازشگر جدای گرافیک (همونی که آیفون داره)برای پردازش قسمتهای 3بعدی، که باعث شده سرعت خوبی داشته باشه گوشی!
از نوکیا هم که نیست
قیمتشم 8گیگش حدود 500هست و 16گیگش حدود 540اینطورا!
با این که شما دوربین براتون مهم نیست ولی وقتی فیلمبرداریش رو ببنی خودبه خود علاقه پیدا میکنی از همه چی فیلم بگیری!!:biggrin1:
این نظر من بود!
همونطر هم که بالا گفتم مطمعن باش omnia2 هم گزینه عالی هست و چیزی از htc های هم رده خودش کم نداره!

سلام
کمی پولو زیاد کن برو nokia n900 بخر واقعا گوشی خوبیه فقط عیبش اینه که نوکیاست:biggrin1:

سلام !
با احترام به نظر شما و تشکر بابت راهنماییتون علیرغم اینکه این گوشی مشخصات خیلی خوبی داره اما اون چیزی نیست که من میخوام و البته از برند نوکیاست ...... .

omnia 2 خوبه!! ولی من پیشنهادم HTC هست!! بررای اینکه 3.5mm هم نداره میتونی یه تبدیل واسش بخری که قیمت خاصی نداره!!

آهان !
خب کدوم مدلش ؟ من مشخصات هر مدلیشو میبینم یه چیزی کم داره ..... .

سلام
بین گزینه های خودتون که خب i8000 یا همون omnia2 چیزه خیلی عالی هست و گوشی کاملیه و چیزایی که شما لازم دارید رو خوب براورده میکنه!
پیشنهاد خودم اینه که یه i8910 omnia HD بگیر که از همه لحاظ چیزه عالی هست.
همه چیزایی که شما میخواید رو خیلی عالی براورده میکنه +اینکه دوربین خفن 8مگاپیکسل بهمراه یه فیلمبرداری HD که حرفی باقی نمیزاره!
صدای عالی توی اسپیکر های استریوش
صدای هدفون عالی که در حد ipod هاست(با آیپاد تاچ مقایسه کردم) بهمراه قابلیت دالبی در هدفون!
نمایشگر بزرگ 3.7اینچی amoled با رنگ و کنتراست و کیفیت عالی همراه با تاچ خازنی که نیاز به تعریف نداره!
باتری عالی هم که داره!
رابط کاربریش هم مثل سیمبیان های دیگه نیست و خیلی بهتره، بدلیل اینکه سامسونگ تغیراتی داده در اون و چیزه جالبی هست.(به پای وینمو نمیرسه ولی چیزه خوبیه)
جک 3.5میلیمتر هم داره!
حافظه داخلی هم که در 2نوع 16گیگ و 8گیگ عرضه شده +اینکه مموری هم میخوره تا 16گیگ
یه cpu نسبتاً قوی به همراه چیپ پردازشگر جدای گرافیک (همونی که آیفون داره)برای پردازش قسمتهای 3بعدی، که باعث شده سرعت خوبی داشته باشه گوشی!
از نوکیا هم که نیست
قیمتشم 8گیگش حدود 500هست و 16گیگش حدود 540اینطورا!
با این که شما دوربین براتون مهم نیست ولی وقتی فیلمبرداریش رو ببنی خودبه خود علاقه پیدا میکنی از همه چی فیلم بگیری!!:biggrin1:
این نظر من بود!
همونطر هم که بالا گفتم مطمعن باش omnia2 هم گزینه عالی هست و چیزی از htc های هم رده خودش کم نداره!

سلام !
خیلی خیلی ممنون از توضیحات کاملتون .... .
با احترام به نظر شما اگه من بخوام بین این دوتا یکیو انتخاب کنم مطمئنا Omnia II رو به Omnia HD ترجیح میدم به این دلایل ..... :
رزولوشن بالاتر صفحه نمایش - سیستم عامل Win Mobile - پردازشگر قوی تر - وزن کمتر - ظاهر زیباتر(از نظر من)

کسی قیمت 8gb و 16gb شو داره ؟

سلام !
خیلی خیلی ممنون از توضیحات کاملتون .... .
با احترام به نظر شما اگه من بخوام بین این دوتا یکیو انتخاب کنم مطمئنا Omnia II رو به Omnia HD ترجیح میدم به این دلایل ..... :
رزولوشن بالاتر صفحه نمایش - سیستم عامل Win Mobile - پردازشگر قوی تر - وزن کمتر - ظاهر زیباتر(از نظر من)

کسی قیمت 8gb و 16gb شو داره ؟
سلام
خواهش میکنم.
در انتخاب بین این 2تا مطمعن نباشید!:biggrin1:
دلایل شما درست بودن ولی من چیزایی رو در مقابل میگم:
رزولوشن کمتر داره ولی تاچش خازنی هست و بعلاوه اومنیا2 متاسفانه نمایشگرش قابلیت پخش 65هزار رنگ رو داره(به دلیل وینمو بودن) ولی i8910 قابلیت پخش 16میلیون رو داره.
سیستمعامل ویندوز که برتری داره ولی شمایی که مولتیمدیا برات مهمه شک نکن i8910 میتونه بهتر باشه!مثلاً کیفیت خروجی صدا i8910 بهتر از ویندوز موبایل هاست!
اسپیکر بهتره i8910
پردازشگرش هم اومنیا 2قوی تره ولی نه خیلی!
وزنشم کمتر درست
ظاهرشم که سلیقه ای هست
ولی از طرفی i8910 دوربین خوف هم داره!

البته نمیگم اومنیا2 بده ،اتفاقاً خیلی هم عالیه ولی خواستم یه گزینه دیگه جلو پات بزارم تا بتونی بهتر انتخاب کنی;)

آهان !
خب کدوم مدلش ؟ من مشخصات هر مدلیشو میبینم یه چیزی کم داره ..... .

نظر من روی touch pro 2 هست!!!;) کلاس کاریش هم با سامسونگ خیلی فرق میکنه!!! اگه دنبال win هستی htc بگیر!! Diamond2 خوبه اما به نظر من زشته!! حتی این touch2 هم با اینکه جزو گوش های ارزون قیمتش حساب میشه ولی مشخصات خوبی داره!!!

GTA راست میگه HTC بگیر . منم همین 2 هفته پیش HTC گرفتم . یعنی این گوشی خداااااااااااست :love:. البته من HD 2 رو گرفتم که 750.000 تومن قیمت داره . من قبل از این که این گوشی رو بخرم هرجا میرفتم همه میگفتن HTC فلان و مزخرف و ... اما همش دروغه . عالیه . اما بازم خودت میدونی .

دوستان سلام

بعد از عمری دارم دل و به دریا میزنم , و پول برای بدترین ابزار بشر میدم .:biggrin1:
سقف برخورداری :650 تومن .
اینقذه مدلهای جور واجور تو بازار ریخته که موندم چیکار کنم . از برند سامسونگ و LG هم نباشه پیشنهادتون لطفا. بیشتر توجهم رو دو تا برند HTC و Nokia هست .

سلام
با این محدودیت هایی که گذاشتی مدلهای زیادی نمیمونه
اگه یه خورده سقف رو ببری بالا HD و Iphone 3GS
اگه یه خورده سقف رو بیاری پایین Diamond 2 و N97
اگه دقیقا با همین سقف می خوای که Pro 2 و Motorola MILESTONE و Iphone 3G و N900
به نظر من طراحی و مشخصات MILESTONE فوق العادست ولی آندروید هنوز آینده مشخصی نداره

آخرین ویرایش:
دوستان سلام

بعد از عمری دارم دل و به دریا میزنم , و پول برای بدترین ابزار بشر میدم .
سقف برخورداری :650 تومن .
اینقذه مدلهای جور واجور تو بازار ریخته که موندم چیکار کنم . از برند سامسونگ و LG هم نباشه پیشنهادتون لطفا. بیشتر توجهم رو دو تا برند HTC و Nokia هست .
سلام
من بهت چندتا پیشنهاد میدم که الان چیزای عالی هستن
البته بهتر بود که خواسته هات رو هم مطرح میکردی!تا گوشی بهتری برای شما بشه معرفی کرد.
اول:
Motorola MILESTONE
این گوشی 1هفته نیست وارد ایران شده و واقعاً هم گوشی عالی و خوب و کاملی هست.
قیمتش حدود 670هست.
قابلیتها:
.دوربین 5مگاپیکسل همراه با فلاش و فوکوس اتوماتیک
.فیلمبرداری D1 که 24فریم فیلم میگریره(720x480)
.نمایشگر بزرگ 3.7اینچی 480x854 پیکسل و 16میلیون رنگ
.تاچ خازنی با حساسیت مناسب و البته با تکنولوژی مولتی تاچ(مثل آیفون)
.کیبورد qwerty کامل که روی کشو قرار داره همراه با جوی استیک که روی کشو هست
.جک 3.5میلیمتر برای هدفون
.اسپیکر استریو
.8گیگابایت مموری همراه
.داشتن تمام راههای ارتباطی از جمله GPS ,wlan.....
.انواع سنسورها
.
.و نکته اصلی این گوشی یعنی سیستمعامل آندروید ورژن2
.همراه با cpu مناسب 600مگاهرتزی ARM Cortex
و....
motorola-milestone-1.jpg

اینم لینک عکسهاش

.....................
دوم:
SonyEricsson Xperia X2
این گوشی هم حدود همین 2هفته اخیر وارد بازار شده.
قیمتش حدود 700هست(البته میدونم بودجه شما 650هست ولی گفتم شاید این واستون ارزش داشت و بودجه رو زیاد کردید!)

قابلیت ها:
.دوربین 8مگاپیکسل و فلاش و فوکوس اتوماتیک و تاچ فوکوس
.فیلمبرداری WVGA که 30فریم فیلم میگیره
.نمایشگر 3.2اینچی با 800x480 پیکسل
.تاچ مقاومتی با کیفیت مناسب
.کیبوردqwerty کامل و زیبا بر روی کشو
.optical track pad
.جک 3.5میلیمتری
.اسپیکر استریو
.ویندوز موبایل 6.5
. cpu با قدرت 528مگاهرتز Qualcomm MSM
.انواع سنسور
و.......
se-x2-1.jpg

اینم لینک عکسهای بیشتر
...............
سوم
HTC HD2
این قیمتش کمی زیاد تر از بودجه شماست ولی بهترین گوشی HTCهست بالاخره
قیمتش حدود 750با گارانتی اصلی
قابلیت ها:
.دوربین 5مگاپیکسل با فلاش و فوکوس اتوماتیک
.فیلمبرداری VGA و30فریم
.نمایشگر خیلی بزرگ 4.3اینچی و 480x800 پیکسل
.تاچ خازنی با حساسیت مناسب و همینطور تکنولوژی مولتی تاچ.
.جک 3.5میلیمتر
.انواع سنسورها
.سیستمعامل ویندوز موبایل 6.5
.و نکته مهم این گوشی cpu که 1 گیگاهرتز هست
htc-hd2.jpg

اینم لینک عکسهای بیشتر
.
حالا باز اگه اینا رو خوشتون نیومد خواسته هاتون رو بگید تا دوستان بهتر راهنمایی کنند!;)

این Motorola MILESTONE بدجور چشم رو گرفته اصلا حواسم به برند Moto نبود یه Razor داشتم گوشی خوبی بود اما آنتن دهیش زیاد تعریف نداشت .
از HTC HD 2 خیلی تعریف شنیده بودم اما بعضی ها میگفتم مشکلات کوچیکی داره که اونم با آپدیت رفع میشه .
از برند Sony هم خسته شدم برام تکراری شده:biggrin1:
Anti-Gameware عزیز میخوام نظرت رو بین این دو تا Nokia N900 و HTC HD2 بدونم .
بابت راهنمای هم یه دنیا ممنون

آخرین ویرایش:
این Motorola MILESTONE بدجور چشم رو گرفته اصلا حواسم به برند Moto نبود یه Razor داشتم گوشی خوبی بود اما آنتن دهیش زیاد تعریف نداشت .
از HTC HD 2 خیلی تعریف شنیده بودم اما بعضی ها میگفتم مشکلات کوچیکی داره که اونم با آپدیت رفع میشه .
از برند Sony هم خسته شدم برام تکراری شده
Anti-Gameware عزیز میخوام نظرت رو بین این دو تا Nokia N900 و HTC HD2 بدونم .
بابت راهنمای هم یه دنیا ممنون
آره این میلستون واقعاً گوشی کاملی هست و چشم منم گرفته!
hd2 هم یه سری مشکل ها داشت که همونطور که خودتون گفتید با آپدیت حل شد!یه چیزه جالب دیگه این گوشی هم صفحه زدخشش هست که میگن با چاقو هم بکشی روش چیزیش نمیشه!!

n900 و hd2 جفتشون گوشی های خوبی هستن ولی با هم خیلی متفاوت هستن.و انتخاب بین این 2تا بیشتر به نیازهاتون مربوط میشه!
و البته یه فاصله قیمتی حدود 100تومن دارند که خب اینم باز تاثیر گزار هست در انتخابتون!
ولی درکل برتریهای hd2
یه صفحه بزرگ و خازنی که مطمعنن کار باهاش اونم در محیط وینمو6.5 لذت بخش خواهد.
و همینطور مدیریت قوی و نرمافزار های کاربردی مختلف یک نکته مثبت هست

از طرف n900 با قیمت کمتر و داشتن سیستمعامل جدیدMaemo که تا حالا تجربه ای نداشتی ازش میتونه جذاب باشه!
و همینطور داشتن کیبورد سخت افزاری کارامد و زیبا
و 32گیگ حافظه داخلی هم چیزه خوبیه

نکته منفی n900 هم اینه که این سیستمعامل هنوز براش نرمافزار و بازی زیادی نیومده و هنوز خیلی ساپورت نمیشه! و صفحه اش هم مقاومتی هست!
از لحاظ مولتیمدیا هم جفت گوشی ها خیلی عالی نیستن و بیشتر گوشیهای بیزینسی هستن!
دوربین 5 جفتشون هم باز کیفیت آنچنانی نداره!(البته فیلمبرداری n900 خوبه ولی عکس...)

ولی کلاً بخوای حساب کنی hd2 ارزش خرید بیشتری داره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or