درخواست هر گونه راهنمایی در مورد گوشی

• Thread starter Thread starter GTA
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظرم اگه میخوای HD2 بگیری نگیر چون یک کامپیوتر جیبیه و خیلی بزرگه بهتره iphone 3gs را بگیری....

حالا خود آیفون انگار خیلی کوچیکه!!!:eek: کسی که با اندازه آیفون مشکل نداشته باشه مطمئنا با Hd2 هم نخواهد داشت!! وقتی آب از سر آدم بگذره دیگه فرقی نمیکنه سیل بیاد یا یه قطره بارون!! هر جفت اینا جزو گوشی های بزرگ و گوش کوبن:دی

سلام

الان n95 نوش هست هنوز ؟ حدود قیمت دست دومش چنده ؟ الان گوشی که قابلیت های ان 95 را داشته باشه قیمتش چنده حدودا ؟ برندش مهم نیست !

سلام

الان n95 نوش هست هنوز ؟ حدود قیمت دست دومش چنده ؟ الان گوشی که قابلیت های ان 95 را داشته باشه قیمتش چنده حدودا ؟ برندش مهم نیست !
سلام
نوش که دیگه نیست و پیدا نمیشه!
دست دومش اگه تمیز باشه حدود 200 قیمتشه.
گوشیهایی که هم قابلیت با n95 باشن زیادن، مثل:
n85
n79
n82.....
که حدود قیمشون 300هست همه!(آک).

اقا این سامسونگ جت چه طور گوشیه ؟ از لحاظ نرم افزار هاش و ..... کیفیت صفحش که خیلی عالیه !!!
تو این رنج قیمت دیگه چی میشه خرید که مثل این باشه تقریبا ؟

اقا این سامسونگ جت چه طور گوشیه ؟ از لحاظ نرم افزار هاش و ..... کیفیت صفحش که خیلی عالیه !!!
تو این رنج قیمت دیگه چی میشه خرید که مثل این باشه تقریبا ؟
سلام
همونطور که خودت گفتی از لحاظ کیفیت تصویر،عالیه نسبت به قیمت! ولی خب مثلاً تاچش مقاومتی هست و حساسیت نه خیلی خوب!
ظاهرش که عالیه.
سرعتشم که از اسمش معلومه
دوربین هم که یه 5 خوب داره با فیلمبرداری مناسب d1
اینترفیس سامسونگ هم بد نیست و جالبه!

ولی خب سیستمعامل نداره که این باعث میشه نرمافزارهای زیادی واسش نیاد....و فقط با برنامه های جاوا کار کنه.
در کل گوشی خوبیه با قیمت 300تومن!
..

البته گوشی s8300 ultra touch از بعضی لحاظ نسبت به جت بهتره و قیمتش هم کمتر!
کشویی هست و تاچ خازنی که حساسیت زیادی نسبت به مقاومتی ها داره،دوربین 8 با کیفیت بالا و فیلمبرداری عالی،ساپورت کامل ازdivx.xvid
البته چیزایی هم کم داره نسبت به جت مثل 3دهم اینچ صفحه کوچیک تر،wlan و تعداد پیکسل کم
gsmarena_001.jpg

قیمت این 260تومن هست!
به نظر من جت گوشی خوبیه اگه با بدون سیستمعامل بودن مشکل نداری!

ممنون بابت راهنمائی که کردید
والا من اول میخواستم ایپاد تاچ بگیرم ولی نمی دونم چرا از این خوشم امد :دی
تا حالا با ایپاد تاچ کار نکردم بنظر شما جت چقدر کیفیت صفحش بهتر از ایپاد هست ؟
یه جیز دیگه فروشنده جت به من میگفت که جی پی اس اینا تو ابران کار نمی کنه !!؟ راست میگه ؟

ممنون بابت راهنمائی که کردید
والا من اول میخواستم ایپاد تاچ بگیرم ولی نمی دونم چرا از این خوشم امد
تا حالا با ایپاد تاچ کار نکردم بنظر شما جت چقدر کیفیت صفحش بهتر از ایپاد هست ؟
یه جیز دیگه فروشنده جت به من میگفت که جی پی اس اینا تو ابران کار نمی کنه !!؟ راست میگه ؟
خواهش میکنم
آیپادتاچ هم چیزه خوبیه!خودم دوست دارمش!
باید ببینی چی برات مهمه!اگه مثلاً کیفیت موسیقی میخوای مطمعنن آیپاد و موزیک پلیر ها خب بهترن از جت!
از لحاظ کیفیت صفحه هم خب برتری جت اینه که تعداد پیکسلهاش بیشتره و رنگ ها رو هم بهتر نشون میده بدلیل amoled بودن و همینطور کنتراست بهتری داره نسبت به آیپاد تاچ!(مثلاً مشکی آیپاد تاچ،سرمه ای هست تغریباً!!)
تنها خوبیه صفحه آیپاد تاچ و آیفون نسبت به جت اینه که توی نور مستقیم خورشید خیلی بهتر عمل میکنن! و البته صفحه بزرگتری دارن.
همینطور از لحاظ حساسیت تاچ هم اصلاً قابل مقایسه نیستن!آیپاد تاچ خیلی بهتره به دلیل خازنی بودن!

در مورد gps هم اون فروشنده یه چیزی پرونده واسه خودش!
راه اندازی gps جت کمی دردسرش بیشتر از گوشیهای سیستمعامل دار هست ولی کاملاً قابل انجام و قابل استفاده هست از طریق google map;)

من را راهنمایی کنید من گوشی تاچ در حد قیمت 380 هزار تومان می خواهم از همه نظر کامل باشد لطفا عکسش را هم بزارید
گوشی تا این قیمت کم نیست و بهتره یه سری از خواسته هات رو بگی تا بهتر بشه گوشی برای شما معرفی کرد!
من نمیدونم سیستمعامل بدردت میخوره یا نه ولی من فرض رو میگیرم که تو سیستمعامل لازم نداری!
2تا از خوب ها رو میگم:

1.گوشیLG Arena Km900
(قیمتش حدود 390اینطورا هست)
.دوربین 5مگاپیکسل با فلاش و فیلمبرداری d1
.حافظه داخلی 8گیگابایت بعلاوه درگاه مموری که تا 32گیگ ساپورت میکنه
.صفحه نمایش با کیفیت و رنگ عالی 3اینچی و تاچ خازنی و همینطور متد مولتی تاچ(مثل آیفون)
.داشتن تمام راه های ارتباطی مثل Gpsوwlanو...
.گیرنده و فرستنده FM
.اینترفیس مناسب
.و....
اینم لینک تمام قابلیتها.

lg-km900-arena-001.jpg

........................
2.گوشی LG GC900 Viewty smart
(قیمتش حدود 360اینطورا هست)
همه چیز این گوشی مثل همون آرنا هست(بالایی)با کمی تفاوت از جمله:

-دوربین 8مگاپیکسل با فلاش و فیلمبرداری d1
-حافظه داخلی 1.5گیگابایت
-کیفیت صدای بدتر نسبت به آرنا
-ظاهر متفاوت

لینک تمام قابلیتها.

وعکس:
lg-gc900-viewty-1.jpg

به نظر من توی گوشی های تاچ تا این قیمت ای 2تا خیلی خوبن و همه چی کامل هستن
.....................................................................
سلام من میخواستم بین این دو گوشی کدومو بخرم
HTC google nexus one
i phone 3gs
راهنمایی کنید قیمت مهم نیست
سلام
هر جفت این گوشیها از بهترینها هستن و انتخاب برمیگرده به خواسته های خودت!
برتری آیفون :کیفیت صدای بهتر و حساسیت تاچ بهتر و داشتن تعداد زیادی برنامه و بازی!

برتری های گوگل:صفحه بزرگتر و amoled و دوربین 5 مگاپیکسل با فلاش که از 3 مگاپیکسل آیفون خب بهتره! همینطور در فیلمبرداری هم گوگل خیلی بهتره ،
پردازشگر قویتر 1گیگاهرتزی
جدیدتر و تک تر بودن

من خودم پیشنهادم گوشی HTC هستش.

دوستان اهل فن يه گوشي تا رنج 300 ، تاچ اسكرين معرفي ميكنيد؟
ضمنا كيفيت تصوير lcd برام خيلي مهم هست . همچنين پرستيژ گوشي نيز اهميت داره برام . تاچ مقاوم ميخوام كه بعد دو هفته از بين نره و اعصاب خورد كن نشه ... كيفيت صدا مهم نيست چون اصولا هندزفري توي گوشم هست . قابليت هاي مالتي مديا هم اهميت داره .
مارك ترجيحا sony ercison باشه .
ممنون
پ.ن : رو را برم! :d

دوستان اهل فن يه گوشي تا رنج 300 ، تاچ اسكرين معرفي ميكنيد؟
ضمنا كيفيت تصوير lcd برام خيلي مهم هست . همچنين پرستيژ گوشي نيز اهميت داره برام . تاچ مقاوم ميخوام كه بعد دو هفته از بين نره و اعصاب خورد كن نشه ... كيفيت صدا مهم نيست چون اصولا هندزفري توي گوشم هست . قابليت هاي مالتي مديا هم اهميت داره .
مارك ترجيحا sony ercison باشه .
سلام دوست عزیز
توی این قیمت سونی اریکسون اصلاً گوشی تاچ نداره!متاسفانه!پس باید از برند های دیگه انتخاب کنید!
نسبت به چیزایی که شما از گوشیتون انتظار دارید من بهتون گوشی سامسونگ جت رو پیشنهاد میدم
هم پرستیژ بالایی داره و هم زیباست و هم قابلیتهای کامل و خوبی داره توی این قیمت.

Samsung S8000 Jet

(قیمت حدود 290تا 300)

قابلیت ها:
.نمایشگر 3.1اینچی تاچ با تعداد پیکسل 480x800 که از تکنولوژی AMOLED هم استفاده میکنه که باعث شده کیفیت و کنتراست و شفافیت عالی داشته باشه نمایشگر این گوشی

.دوربین 5مگاپیکسل همراه بافلاش...و فیلمبرداری با اندازه ی DVD که کیفیت مناسبی هم داره

.حافظه داخلی 2گیگ(البته نوع 8گیگ هم داره) بعلاوه وجود درگاه مموری که تا16گیگ ساپورت میکنه

.جک3.5میلیمتری برای هدفون

.حالت انتخابی دالبی در پخش موسیقی و فیلم در هدفون

.انواع سنسور حرکتی

.استفاده از اینترفیس تاچ ویز2 بهمراه قابلیت 3بعدی و منوی مکعبی

.انواع راه های ارتباطی مثل:WlanوGPS و3G...

.باتری مناسب

.دیزاین و ظاهر زیبا و با کیفیت

.پشتیبانی از فورمت های تصویری Divx و Xvid

.پردازشگر قوی 800مگاهرتزی که باعث شده سرعت گوشی مثل اسمش باشه!

و.....

samsung-jet-01.jpg

اون دکمه مکعبی جلوی گوشی جنس براق و شیشه مانندی داره
gsmarena_024.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or