درخواست هر گونه راهنمایی در مورد گوشی

• Thread starter Thread starter GTA
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این فشاری رو از کجا آوردی؟!؟ بهش میگند مقاومتی!!
در ضمن تو پست هات میدیدم داری میگی صدای اسپیکر 5800 خیلی خوبه و از این حرفا!!! نمیدونم چرا این فکرو میکنی ؟! ولی پیشنهاد میکنم این حرف و نزنی دیگه!!! اینقدر هم از این 5800 و 5530 تعریف نکن که جزو گند های نوکیا حساب میشه!!!
شما چرا اینقدر هجومی با من صحبت میکنید!!!:confused:
در مورد تاچ مقاومتی هم درسته،من یه مقدار از کلمه بازاریش استفاده کردم!ولی جفتش یه معنی میده!
در مورد صدای اسپیکر 5800 هم نمیدونم شما این حرفت رو از کجا اوردی!!!کاملاً مشخصه که یا صداشو نشنیدی یا صدای خوب از نظر شما چیزه دیگه ای هست مثل گوشی چینیها که نه کیفیت دارند و نه باس!فقط بلندند!!;)
این 2تا گوشی هم توی این قیمتها برای موزیک از بهترین ها هستن و شکی درش نیست!نمیدونم شما چرا مخالف اینو میگی!

من هجومی صحبت کردم؟!؟ اگه ناراحت شدی ببخشید!!!

در مورد 5800 باید بگم که!!! وقتی صداشو نشنوی چه فایده داره که مثلا کیفیتش خوب باشه یا بد!!! معمولا صدای اسپیکراول به خاطر زنگ خوردن اهمیت داره در وهله دوم برای موزیک گوش کردن!!! پس یکی از مشکلاتش همین صدای کم اسپیکرش هست!!!

در مورد مشکلات دیگش حرف نمیزنم!!!

در مورد حرف آخرت هم ممکنه برای موزیک گوش کردن خوب باشه!! ولی به طور کلی اصلا گوشی ای نیست که صاحبش رو راضی نگه داره!!! (تجربه شخصی)
تو همین رنج قیمت میشه گوشی های دیگه ای هم برای موزیک گوش کردن انتخاب کرد!!!

من هجومی صحبت کردم؟!؟ اگه ناراحت شدی ببخشید!!!

در مورد 5800 باید بگم که!!! وقتی صداشو نشنوی چه فایده داره که مثلا کیفیتش خوب باشه یا بد!!! معمولا صدای اسپیکراول به خاطر زنگ خوردن اهمیت داره در وهله دوم برای موزیک گوش کردن!!! پس یکی از مشکلاتش همین صدای کم اسپیکرش هست!!!

در مورد مشکلات دیگش حرف نمیزنم!!!

در مورد حرف آخرت هم ممکنه برای موزیک گوش کردن خوب باشه!! ولی به طور کلی اصلا گوشی ای نیست که صاحبش رو راضی نگه داره!!! (تجربه شخصی)
تو همین رنج قیمت میشه گوشی های دیگه ای هم برای موزیک گوش کردن انتخاب کرد!!!
هر چند صداش کم و ضعیف نیست ولی دیگه بحث نمیکنم در مورد صدای اسپیکرش!
الان از نظر شما چه گوشیهایی صدای اسپیکرشون خیلی خوبه؟!
ممنون
بچه ها نظرتون درباره گوشي c905 چي است بعد قيمت ان حالا چند است
به نظر من یکی از بهترین گوشیهای سونی اریکسون هست و اگر چیزایی که میخوای رو داره مطمعن باش گوشی بدی نیست.
قیمتشم حدود 315هست.
البته میتونی روی s8300 هم فکر بکنی که چیزی از c905 کم نداره به غیر از Wlan ولی خیلی چیزا هم بیشتر داره!مثل فیلمبرداری خیلی بهتر و داشتن تاچ خازنی و نمایشگر AMOLED.و...

خودت اینجارو ببین میفهمی کدوما خیلی خوبن!!!
همونطور که میدونی بیشتر گوشیها واسه آهنگ و... یه اسپیکر دارن و برای شنیدن صدای مکالمه یه اسپیکر دیگه!
اینی که شما گزاشتی برای تست اون اسپیکری هست که در مکالمه استفاده میشه و نه اون اسپیکری که باهاش آهنگ و .. پخش میشه!
واسه این گفتم احتمالاً نشنیدید صداش رو!

همونطور که میدونی بیشتر گوشیها واسه آهنگ و... یه اسپیکر دارن و برای شنیدن صدای مکالمه یه اسپیکر دیگه!
اینی که شما گزاشتی برای تست اون اسپیکری هست که در مکالمه استفاده میشه و نه اون اسپیکری که باهاش آهنگ و .. پخش میشه!
واسه این گفتم احتمالاً نشنیدید صداش رو!

جان؟!؟:eek::confused:

خوندی اصلا اونجارو؟!؟ میخوای واست ترجمه کنم؟!؟

1) A phone ringing. We use an old-school ringtone, resembling the ringing of an old phone. It seems that most phones do well when we use it.

ردیف سوم تو جدول نوشته ringing !!!!

بعدشم شما فکر کن من اصلا صدای این گوشی خز شدرو نشنیده باشم!!!:laughing: خوبه گفتم خودم داشتم!!!

دیگه من بحث ادامه نمیدم!! شما هم بهتره ادامه ندی!!!

دوست عزيز با تشكر شما. ديروز امتحان كردم، هيچكدوم از اينا رو قبول نكرد. رمز ديگه اي سراغ نداريد؟
توی این لینکی که واست پایین گزاشتم میتونی تمام کدهای مستقیم گوشی چینی هارو ببینی!برو اون کد ریست رو پیدا کن و بزن تا ریست بشه.
اینجا
امیدوارم کار کنه!

میتونی یه گوشی تاشو خوب معرفی کنی - سیستم عامل هم داشته باشه

گوشی تاشو دیگه خیلی کم تولید میشه مخصوصاً سیستمعامل دار!
ولی اگه بدون سیتمعامل بخوای گزینه زیاده!البته من میگم بدون سیستمعامل یعنی یا از جاوا سونی اریکسون یا سری 40 نوکیا!که ایناهم واسه خودشون کلی توپن:biggrin1:
حالا باز بستگی به بودجه و مواردی که لازم دارید داره!؟
از سونی اریکسون اینا چیزای خوبین:
W980:
قیمتش حدود 200هست.
دوربین 3.2مگاپیکسل
نمایشگر 2.2اینچی
شتابسنج
8گیگابایت حافظه داخلی(البته دیگه مموری نمیخوره)
باتری مناسب
ظاهر زیبا
پخش موسیقی خوب
اسپیکر استریو
se-w980-01.jpg

............
W508
قیمتش حدود 165هست.
دوربین 3.2مگاپیکسل
نمایشگر 2.2اینچی
شتابسنج
بدنه رویی گوشی ضد خش
1گیگ مموری همراه
ظاهر زیبا
باتری خوب
پخش موسیقی خوب
se-w508-02.jpg

قابهای جلوش هم براحتی عوض میشن و توی جعبه هم فکر کنم 2تا قاب جلو داشته باشه.
............

2 تا سوال : من گوشی 5800 دارم . اول اینکه بعضی وقتا که گوشی رو خاموش روشن می کنم اسم آهنگایی که قبلا درست کردم بهم می ریزه و Most played و Recently added و ... همه رست میشه . دلیلش چیه ؟
دوم اینکه من یه تم دانلود کردم که یحتمل ویروسی بوده . حالا هر بار که می رم تو بخش تم گوشی Restart میشه یه آنتی ویروس برای موبایل هم ریختم ولی فایده نداشت . در ضمن این ویروسه دومی تو memory یه چون وقتی memory رو در آوردم مشکل حل شد. به جز فرمت کردن مموری راه دیگه ای نیست ؟

2 تا سوال : من گوشی 5800 دارم . اول اینکه بعضی وقتا که گوشی رو خاموش روشن می کنم اسم آهنگایی که قبلا درست کردم بهم می ریزه و Most played و Recently added و ... همه رست میشه . دلیلش چیه ؟
دوم اینکه من یه تم دانلود کردم که یحتمل ویروسی بوده . حالا هر بار که می رم تو بخش تم گوشی Restart میشه یه آنتی ویروس برای موبایل هم ریختم ولی فایده نداشت . در ضمن این ویروسه دومی تو memory یه چون وقتی memory رو در آوردم مشکل حل شد. به جز فرمت کردن مموری راه دیگه ای نیست ؟
اولی:
شنیده بودم که توی این گوشی همچین مشکلی بوده و مثل اینکه بهترین راه عوض کردن فریمور گوشیتون هست!به جدیدترین آپدیت کنید.
دومی:
به غیر از فرمت کردن، شما میتونید با مموری ریدر،مموریتون رو به کامپیوتر وصل کنید و از طریق آنتی ویروسی که رو pc دارید مموریتون رو ویروس گیری کنید.
یا بعد از وصل کردن به کامپیوتر اون فایل رو پاک کنید!شاید درست بشه!
;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or