درخواست هر گونه راهنمایی در مورد گوشی

• Thread starter Thread starter GTA
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مرسی فقط برای خرید اینها تایوانین دیگه برای اینکه بفهیم تایوانی هست یا نه باید چیکار کرد؟ بغیر label ...؟
آره تایوانی هستش،گوشی های گرون htc رو تایوان میزنه ارزون هارو بیشتر اوقات چین.
دایموند هم فقط تایوانی داره و از این لحاظ مشکلی نخواهید داشت که مثلاً ساخت چین بدن بهتون بجای تایوان! راه دیگه ای بغیر از لیبل برای گوشیهای htc نمیدونم!

اقا این htc google هنوز تو بازار شرق اسیا وارد شده یا نه اگه وارد شده میشه از تایلند با قیمت خوب اورد
از عرضه این گوشی دقیق خبر ندارم ولی اگر توی شرق اومده به بازار با قیمت خوبی نمیتونید بگیرید در تایلند!!
البته اگه منظورتونnexus باشه!

فرقشون اینه که 3gs دوربین 3.2مگاپیکسل داره دربرابر 3g که 2مگاپیکسل هست!
و پردازشگر قوی تری داره 3gs که باعث شده سرعتش بیشتر از قبل باشه مخصوصاً در اجرا برنامه و بازی.
و 32گیگ هم داره 3gs که 3g نداشت!
3g کلاً چیزه جالبی نبود نسبت به اون 2تای دیگه!اگر میخوای بگیری یا 2g بگیر یا 3gs .
قیمت 3g 16gb فکر میکنم حدود 650اینطورا باشه!کارکردش هم هم بسته به تمیزی قیمت میخوره ولی معمولش روی 520هست تغریباً
3gs هم کارکرده 16گیگش فکر میکنم حدود 700اینطورا باشه!
البته اینا قیمتهای دقیق نبود ولی کار راه اندازه!;)

آخرین ویرایش:
دوستان یکی از دوستای من موبایل N97i تقلبی دو سیم کارته از این چینی ها داره. کی برد نداره و گوشی لمسیه. موقعی که می خواد زنگ بزنه، پیغام خطای Operator Error می ده در حالی که اگه بهش زنگ بزنن می تونه حرف بزنه و SMS هم براش میاد و می تونه بفرسته. سیم کارتش روی گوشی های دیگه بدون مشکل کار می کنه و سیم کارت من هم روی اون گوشی همین ایراد رو می داد. گفتم شاید ایراد از تنظیمات باشه، می خواستم ریست کنم Password خواست. خود اون دوست کد رمزش رو عوض نکرده، پس من 12345 , 1111 و 1234 و 0000 رو زدم هیچکدوم جواب نداد. بین دوستان کسی می دونه مشکلش چیه و Password این گوشی های چینی چیه؟
خیلی ممنونم.

اقایون امروز من رفتم گوشی HTC Magic رو بگیرم بعد طرف گفت این گوشی سیستم عاملش اندروید هستش و خیلی از چیزاش تو ایران کار نمیکنه و اصلا تو ایران نیومده , بعد گفتم خوب Hero چی بازم همینو گفت اما گفت تو ایران هست اما شرکت اینا رو گارانتی نکرده و فعلا نمیکنه . حالا به نظر دوستان Hero خوب نیست بگیرم ؟؟؟ من اصلا اهل برنامه ریختن نیستم بلوتوثم لازم ندارم , فقط بشه باهاش زنگ و SMS زد , همین . خرابم نشه فقط .

آخرین ویرایش:
آندروید چون بیس کاریش با اینترنت هست گفته تو ایران بدرد نمیخوره ولی بقیه چیزاش مشکلی نداره
چیزایی که شما لازم داری رو جفتشون بهت میدن خیالت راحت
بین ماجیک و هیرو هم صد در صد هیرو بهتره

گوشی زیر 250 فینگر تاچ چی پیشنهاد میکنید ؟
بستگی داره توی گوشی چی بیشتر به کارت بیاد!
مثلاً اگه موزیک زیاد گوش میدی خب بهترین گزینه ها :
nokia 5800 که قیمتش بدون گارانتی همون حدود 250الی260هست.
و
nokia 5530 قیمت اینم بدون گارانتی حدود 215هست

5530 هم جدیدتره و هم زیبا تر ولی در عوض gps نداره سایز نمایشگرش کوچیک تره و اسپیکرش ضعیف تره و 4گیگ مموری کمتر نسبت به 5800کم داره بعلاوه هدفون 2تیکه و کنترل دار!
دوربین جفتشون هم 3.2 مگاپیکسل هست که خیلی عادی هست کیفیتش!
.....

اگر دوربین برات مهمه که خب با 280تومن میتونی یه گوشی خیلی خوبی بگیری به اسم s8300 ultra touch
دوربینش 8مگاپیکسل هست و با کیفیت عالی همراه با فیلمبرداری d1و...
این گوشی هم تاچه و هم کی پد داره داخل کشوش!
تاچشم خازنی هست مثل آیفون بعلاوه از تکنولوژی OLED استفاده میکنه نمایشگرش!
samsung-s8300-4.jpg

بستگی داره توی گوشی چی بیشتر به کارت بیاد!
مثلاً اگه موزیک زیاد گوش میدی خب بهترین گزینه ها :
nokia 5800 که قیمتش بدون گارانتی همون حدود 250الی260هست.
و
nokia 5530 قیمت اینم بدون گارانتی حدود 215هست

5530 هم جدیدتره و هم زیبا تر ولی در عوض gps نداره سایز نمایشگرش کوچیک تره و اسپیکرش ضعیف تره و 4گیگ مموری کمتر نسبت به 5800کم داره بعلاوه هدفون 2تیکه و کنترل دار!
دوربین جفتشون هم 3.2 مگاپیکسل هست که خیلی عادی هست کیفیتش!
.....

اگر دوربین برات مهمه که خب با 280تومن میتونی یه گوشی خیلی خوبی بگیری به اسم s8300 ultra touch
دوربینش 8مگاپیکسل هست و با کیفیت عالی همراه با فیلمبرداری d1و...
این گوشی هم تاچه و هم کی پد داره داخل کشوش!
تاچشم خازنی هست مثل آیفون بعلاوه از تکنولوژی OLED استفاده میکنه نمایشگرش!
samsung-s8300-4.jpg
s8300 ultra touch عجب گوشی هست اگر می دانستم همچین گوشی وجود دارد 5800 را نمی گرفتم

ممنون دوربین زیاد برام مهم نیست بیشتر دنبال کیفیت صدا و تصویر هستم امکانات دیگه
من به یه چیزی اعتقاد دارم واون اینه که هر شرکتی بهترین جنسش تخصوصی ترین محصولش هست مثلا سامسونگ هیچ وقت نمی تونه دوربینی بهتر از نیکون یا کانن بسازه و برعکس اینم هست .
حالا چه طور شده سامسونگ تونسته از غول موبایل دنیا جلو بزنه !؟

ممنون دوربین زیاد برام مهم نیست بیشتر دنبال کیفیت صدا و تصویر هستم امکانات دیگه
من به یه چیزی اعتقاد دارم واون اینه که هر شرکتی بهترین جنسش تخصوصی ترین محصولش هست مثلا سامسونگ هیچ وقت نمی تونه دوربینی بهتر از نیکون یا کانن بسازه و برعکس اینم هست .
حالا چه طور شده سامسونگ تونسته از غول موبایل دنیا جلو بزنه !؟
آره خب مطمعنن همینطوره.
راستی حالا به همچین چیزی اعتقاد داری چرا یه آیپاد تاچ یا یه همچین چیزی نمیگیری؟!هم صدای عالی داره و صفحه عالی و هم خیلی چیزای دیگه!در کنارش هم یدونه ازین گوشی 30تومنی ها بگیر خلاص!:biggrin1:

اگرم که میخوای حتماً موبایل باشه موزیک پلیرت پس فکر میکنم بهترین گزینه شما همون 5800 باشه!واسه موزیک گوشی خوبیه!;)

اون جمله آخرت رو هم متوجه نشدم!؟کدوم قول موبایل دنیا؟!اگه منظورت نوکیا هست که باید بگم مدتی هست سامسونگ خودش رو به قول دنیای موبایل تحمیل کرده!و الان یکی از بهترین و اصلی ترین شرکتهای ساخت گوشی هست!و واقعاً هم کارش عالی و شرکتهای دیگه نتونستن باهاش رقابت نزدیکی داشته باشند!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or