درخواست هر گونه راهنمایی در مورد گوشی

• Thread starter Thread starter GTA
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حاجی چه تیریپیه؟؟؟؟؟
آخه 2نفر از رفیقام از 2 جا مختلف آینو خریدند و تاچش سرویس شد.........
تاچ آینو چش شد؟!:biggrin1:
یه جوری داری میگی آینو انگار بهترین تاچ هست و تنها خازنی توی گوشی ها!!
با با خب آیفون دار ها مگه مشکل داشتن تا حالا؟!یا کسایی که i8910 داشتن؟!و....
شاید رفیقات نمیدونستند تاچ aino همه جا کار نمیکنه اینقدر فشار دادن تا نابود شده گوشی!!:biggrin1:

اول یه چیزی در مورد Aino بگم اونم اینه که این گوشی درسته که تاچ هست ولی همه جای گوشی تاچش کار نمیکنه!مثلاً توی کل منو های سونی اریکسون قابلیت تاچ وجود نداره!!
فقط توی منو مولتیمدیاش میشه از تاچ استفاده کرد!
یعنی این صفحه:
gsmarena_005.jpg

....
حالا بین گزینه های مد نظر شما اگر واسه مولتیمدیا میخوای فکر میکنم اول aino و جت و بعد دایموند2!
میتونی روی Arena هم فکر کنی!
من تاحالا هرچی گوشی داشتم sony ericsson بوده aino چون fulltouch نیست شک دارم دیگه خونده بودم اون مطلبو
از نظر رابط کاربری و سرعت جت بهتره یا دایموند 2؟
سامسونگ اینترفیسش یه جوریه! دوستمم f480 داره خیلی دوست ندارم تغییر کرده اینترفیسش یا همونه؟
ممنون از جوابت

من تاحالا هرچی گوشی داشتم sony ericsson بوده aino چون fulltouch نیست شک دارم دیگه خونده بودم اون مطلبو
از نظر رابط کاربری و سرعت جت بهتره یا دایموند 2؟
سامسونگ اینترفیسش یه جوریه! دوستمم f480 داره خیلی دوست ندارم تغییر کرده اینترفیسش یا همونه؟
ممنون از جوابت
سامسونگ که تغیر کرده نسبت به f480!اون موقع ها خیلی اینترفیس مسخره ای داشت الان خیلی بهتر شده!
سرعت جت هم بیشتر از دایموند 2هست !
از اسمش معلومه دیگه"جت"پردازشگرش 800مگاهرتز هست در مقابل 526مگاهرتزی که دایموند2هست!
من خودم بودم بین این 2تا دایموند2میگرفتم!

سامسونگ که تغیر کرده نسبت به f480!اون موقع ها خیلی اینترفیس مسخره ای داشت الان خیلی بهتر شده!
سرعت جت هم بیشتر از دایموند 2هست !
از اسمش معلومه دیگه"جت"پردازشگرش 800مگاهرتز هست در مقابل 526مگاهرتزی که دایموند2هست!
من خودم بودم بین این 2تا دایموند2میگرفتم!
مرسی دلیلتم میگی چرا دایموند 2؟

مرسی دلیلتم میگی چرا دایموند 2؟
خواهش میکنم.
خب دایموند2 سیستمعامل داره اونم ویندوزموبایل 6.5 که به شخصه خیلی دوسش دارم مخصوصاً با وجود تاچ فلو شرکت HTC که واقعاً هم عالی هست از هر نظر!
ولی جت سیستمعامل نداره و نسبت به ویندوز موبایل محیط بسته تر و خسته کننده تری داره!و برنامه های زیادی هم نداره برعکسه گوشی های سیستمعامل دار!
بعلاوه از ظاهر دایموند2 بیشتر خوشم میاد!و همینطور ظاهر منو هاش!
فکر میکنم این دلایل کافی باشه!ا

خواهش میکنم.
خب دایموند2 سیستمعامل داره اونم ویندوزموبایل 6.5 که به شخصه خیلی دوسش دارم مخصوصاً با وجود تاچ فلو شرکت HTC که واقعاً هم عالی هست از هر نظر!
ولی جت سیستمعامل نداره و نسبت به ویندوز موبایل محیط بسته تر و خسته کننده تری داره!و برنامه های زیادی هم نداره برعکسه گوشی های سیستمعامل دار!
بعلاوه از ظاهر دایموند2 بیشتر خوشم میاد!و همینطور ظاهر منو هاش!
فکر میکنم این دلایل کافی باشه!ا
منم نظرم بیشتر رو دایموند 2 بود ولی از CPu میترسم کند نیست؟تاحالا چون گوشیام همه جاوا بودن

نقل قول:
تاچ i8910 در مقایسه با ایفون چطوره ؟
اگه از نظر حساسیت میگید که باید بگم ضعیف تره و آیفون ازون بهتر عمل میکنه!البته نه خیلی ولی به هرحال بهتره!

از نظر رابط کاربری چطور ؟

منم نظرم بیشتر رو دایموند 2 بود ولی از CPu میترسم کند نیست؟تاحالا چون گوشیام همه جاوا بودن
دایموند2 cpu قوی داره به این نگاه نکنید که 526مگاهرتز هست(البته اصلاً526 کم نیست)ولی خیلی قوی تر از این حرف هاست!
بنچ مارک هاشو اگه ببینی میفهمی چی میگم!تغریباً بقیه گوشی هایی که 526مگاهرتز هستن،نصف پردازشگر دایموند2 کار میکنند!!مثل x1 و حتی i900.
خودمم نمیدونم دلیلش چیه ولی به هر حال قوی هست دیگه:biggrin1:
پس از طرف cpu مشکل نداشته باشید.;)

از نظر رابط کاربری چطور ؟
خب به هر حال آیفون بخاطر رابط کاربری عالیش خیلی سر صدا کرد ولی i8910 همون سیمبیانی هست که روی 5800بود البته سامسونگ کمی باهاش ور رفته و بهترش کرده مثلاً ویجت های مخصوص سامسونگ ازافه شدن که کار باهشون جالبه! درکل هیچکدومشون بد نیستن!
این دیگه بر میگرده به سلیقه و نیاز ها!
یه چیزم بگم اینه که سرعت آیفون بیشتر هست از i8910.
نرم افزار و بازیهای آیفون هم بیشتره.

دایموند2 cpu قوی داره به این نگاه نکنید که 526مگاهرتز هست(البته اصلاً526 کم نیست)ولی خیلی قوی تر از این حرف هاست!
بنچ مارک هاشو اگه ببینی میفهمی چی میگم!تغریباً بقیه گوشی هایی که 526مگاهرتز هستن،نصف پردازشگر دایموند2 کار میکنند!!مثل x1 و حتی i900.
خودمم نمیدونم دلیلش چیه ولی به هر حال قوی هست دیگه:biggrin1:
پس از طرف cpu مشکل نداشته باشید.;)
اینم پس خوبه این lcd دایموند با جت چون اون 16 میلیون و oled هست خیلی تفاوت چشم گیر داره؟

اینم پس خوبه این lcd دایموند با جت چون اون 16 میلیون و oled هست خیلی تفاوت چشم گیر داره؟
خب بالاخره چون amoled هست رنگهارو بهتر و پر رنگ تر نشون میده ولی دایموند صفحه قابل قبولی داره و به مشکل بر نمیخورید!

اقا تاچ HTC Magic نسبت به Iphone چطوره ؟؟؟ سرعت چی ؟؟؟
تاچ ماجیک هم بخاطر خازنی بودن از حساسیت بالایی برخورداره ولی خب آیفون در حال حاضر حساس ترین تاچ رو داره و از ماجیک هم بهتره.
سرعت هم باز آیفون از سریعترین گوشی هاست ،هرچند ماجیک سرعت کمی نداره ولی در برابر آیفون کم میاره!

خب بالاخره چون amoled هست رنگهارو بهتر و پر رنگ تر نشون میده ولی دایموند صفحه قابل قبولی داره و به مشکل بر نمیخورید!
مرسی فقط برای خرید اینها تایوانین دیگه برای اینکه بفهیم تایوانی هست یا نه باید چیکار کرد؟ بغیر label ...؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or