درخواست هر گونه راهنمایی در مورد گوشی

• Thread starter Thread starter GTA
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
موزیک ، بلندی صدا و کیفیت صداش خوب باشه
خوراک اس ام اس باشه
باتریش خوب باشه
خوشگل هم باشه
برنامه و بازی اینا هم بشه روش نصب کرد
همون انتخاب خودتون خیلی خوبه.تو این قیمت فکر میکنم از بهترین ها باشه.با قیمت 260تومن.
سلام
من تو برند HTC بین چند تا گوشی موندم و نمیدونم کدوم رو بگیرم :
HTC G1 - HTC Magic - HTC Hero - HTC Tatto - HTC T3333 Touch2
( ملاکم برای خرید اینه : رنگ بدنش بعد از مدتی نره - خوشگل باشه-ارزش داشته باشه )
من خودم بیشتر از Magic خوشم اومده اما بازم دوستان کمک کنن ممنون میشم .
بین اینایی که نوشتید Hero و G1 خوبن.
کیفیت ساختشون هم خیلی بالاست و به این راحتیا رنگشون نمیره.
ولی الان آندروید ورژن 1.5 (یعنی همونی که روی hero هست) بلوتوثش برای ارسال فایل نمیتونه استفاده بشه!
نرم افزار و بازی مثل بقیه زیاد نداره.البته به زودی براش ساخته میشه.
ولی در کل اگه میخوای HTC بگیری به نظر من Diamond2 بگیر!

سلام
من تو برند HTC بین چند تا گوشی موندم و نمیدونم کدوم رو بگیرم :
HTC G1 - HTC Magic - HTC Hero - HTC Tatto - HTC T3333 Touch2
( ملاکم برای خرید اینه : رنگ بدنش بعد از مدتی نره - خوشگل باشه-ارزش داشته باشه )
من خودم بیشتر از Magic خوشم اومده اما بازم دوستان کمک کنن ممنون میشم .

اگه اندریود میخوای که هیچ ولی اگه ویندوز موبایل میخوای بنظر من انتخابهای بهتر و زیباتری هم هست . البته اگه قیمت برات مهم نباشه حتما اچ دی 2 بگیر و گرنه اچ دی و دایموند 2 از نظر زیبایی یه سر و گردن از انتخابهای شما بالاترن .
به نظر بنده زیباترین گوشی htc ،دایموند 1 و اچ دی هستش .

بچه ها میخوام s8300 بگیرم !!
کسی نظری ،راهنمایی ،صحبتی چیزی نداره :دی
کسایی که داشتن یا دارن یا آشنا هستن باهاش نظراتشون رو بدن لطفا:دی
ممنون

راستی من خودم یه سوال دارم!! :biggrin1:
من یه گوشیه 5800 نوکیا دارم،میخوام GPS رو فعال کنم،میرم توی قسمت Positioning Methods که فعالش کنم ولی اصلا هیچ گزینه ای به اسم GPS نداره،فقط یه گزینه به اسم Bluetooth GPS داره که اونم ماله دستگاه های جانبی GPS دار هست.
چه جوری GPS خود گوشی رو فعال و استفاده کنم؟

آره ماله من چینیه،طرف گفت تحت لیسانس فنلاند زده!!:-"
خوب یعنی اینکه کلا GPS نداره؟ یا اینکه به صورت نرم افزاری قفلش کردن؟ نمیشه استفاده کرد ازش؟

کسی میتونه منو کامل راهنمایی کنه؟
در ضمن اگر در مورد هک کردن گوشی هم بهم کمک کنین،ممنون میشم:biggrin1:

بعد موقع خرید چیزی رو نمیخواد چک کنم ؟؟؟(منظورم مدل HTC ) . ساخت کجا باید زده باشه ؟ منظورم اینه که از کجا بفهمم که طرف تو پاچم نمیکنه ؟؟؟

سلام بر دوستان
من یه مشکلی با بازی های 240x320 دارم
سایز گوشی من دقیقا همینه ولی وقتی بازی ها رو میخوام اجرا کنم بیا وسط بازی یه پیغامی میاد که یه ارور درباره حافظه جاوا میده.
کسی میدونه چیه این ارور چیه و چجوری میشه رفعش کرد؟
گوشیم:nokia 6233

یا حق

کسی میتونه منو کامل راهنمایی کنه؟
در ضمن اگر در مورد هک کردن گوشی هم بهم کمک کنین،ممنون میشم:biggrin1:
باید برنامه ی مختص GPS اونم واسه 5800 که تاچ داشته باشه رو دانلود و ساین کنی اونوقت میتونی از GPS گویشت استفاده کنی. چین و فنلاند هم هیچ فرقی ندارند. نوکیا جدیدا کارخونه تو چین هم زده و اونجا هم تولید میکنه منتها بعضی از گوشی هاش رو.
فنلاند ، مجارستان، چین یا هند هیچ فرقی با هم نمیکنن و نوکیا تو هر 4 کشور کارخونه داره.

باید برنامه ی مختص GPS اونم واسه 5800 که تاچ داشته باشه رو دانلود و ساین کنی اونوقت میتونی از GPS گویشت استفاده کنی. چین و فنلاند هم هیچ فرقی ندارند. نوکیا جدیدا کارخونه تو چین هم زده و اونجا هم تولید میکنه منتها بعضی از گوشی هاش رو.
فنلاند ، مجارستان، چین یا هند هیچ فرقی با هم نمیکنن و نوکیا تو هر 4 کشور کارخونه داره.
اا...!! ایول! :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
کلی خوشحال شدم!!! :biggrin1: چون dep بودم که اه گوشیی که خریدم gps نداره!! کلی هم به فروشنده فحش دادم!! :laughing::biggrin1:
خب،مثلا گارمین رو اگه نصب کنم gps گوشی هم فعال میشه؟ من اصلا حوصله sign کردن و اینا ندارم،imei گوشیم رو دادم به یه سایت ژاپنی بعد از 8 یا 9 روز که درست شد،وقتی فایل ها رو ساین میکنم توی گوشی نصب نمیشه!! :mad: چون این imei هم ثبت شده،نمیتونم بدمش به یه سایت دیگه... :(
پس اگه راهنماییم کنی که گوشی هک کنم،خیلی ممنون میشم! :biggrin1::biggrin1:

اا...!! ایول! :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
کلی خوشحال شدم!!! :biggrin1: چون dep بودم که اه گوشیی که خریدم gps نداره!! کلی هم به فروشنده فحش دادم!! :laughing::biggrin1:
خب،مثلا گارمین رو اگه نصب کنم gps گوشی هم فعال میشه؟ من اصلا حوصله sign کردن و اینا ندارم،imei گوشیم رو دادم به یه سایت ژاپنی بعد از 8 یا 9 روز که درست شد،وقتی فایل ها رو ساین میکنم توی گوشی نصب نمیشه!! :mad: چون این imei هم ثبت شده،نمیتونم بدمش به یه سایت دیگه... :(
پس اگه راهنماییم کنی که گوشی هک کنم،خیلی ممنون میشم! :biggrin1::biggrin1:
خب شما یه کار کن. برنامه SmartcomGPS 5800 رو دانلود کن بدون هیچ دردسری اجراش کن. (ساین هم نمیخواد:دی)

بچه ها میخوام s8300 بگیرم !!
کسی نظری ،راهنمایی ،صحبتی چیزی نداره :دی
کسایی که داشتن یا دارن یا آشنا هستن باهاش نظراتشون رو بدن لطفا:دی
ممنون
گوشی خوبی ـه LCD بزرگ و خازنی هم داره. دوربینش هم نسبت به بقیه گوشی های 8MP خیلی خوبه. تنها بدیش نبود سیستم عامل ـه که اگه زیاد اهل برنامه و ... نیستی مهم نیست.
سلام بر دوستان
من یه مشکلی با بازی های 240x320 دارم
سایز گوشی من دقیقا همینه ولی وقتی بازی ها رو میخوام اجرا کنم بیا وسط بازی یه پیغامی میاد که یه ارور درباره حافظه جاوا میده.
کسی میدونه چیه این ارور چیه و چجوری میشه رفعش کرد؟
گوشیم:nokia 6233
یا حق
حافظه جاوا؟ متن انگلیسی ارور رو بگو تا بهتر بتونم کمکت کنم. شاید بخاطر پربودن حافظه ی خود گوشی.
چه خوب! :biggrin1: فقط یه چند تا نقشه هم میتونی بزاری؟ به خصوص نقشه رشت. اگه تهران اینا هم بزاری که دیگه چه بهتر!:biggrin1:
پویا جان تو Mobilestan.net هرنقشه ای میتونی پیدا کنی.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or