مهدی میگه سری جدیداش کیفیت دوربینش پایین اومده.بابا k800 چشه مگه؟!؟ دوربینش حرف نداره البته نسبت به قیمتش!!!
خوب با تو جه به این که هردو قدیمی هستند!! و اختلاف قیمتشون ناچیزه!! k850 به صرفه تره!!! ولی من بازم اصلا در مخَیلم نمیگنجه یک گوشی کیفیت دوربینش با یک گوشی دیگه فرق کنه اونم از یک مدل و مارک سونی اریکسون!!!
من امروز 3gs 16gig رو تو پایتخت 1.050 تومن قیمت کردم!! باب دلت که میمونه!! ولی به نظر من ارزش 1 میلیون پول دادن رو نداره!!! یدونه ipod touch بگیر 320 تومن همون هiphone فقط سیم کارت نمیخوره دوربین هم نداره!!
k850 گرونه؟!؟ مگه چنده؟! بالا 200 تومن که فکر نکنم باشه تازه اگه پیدا شه!!!همین سونی کنسول هاش از FAT به Slim افت کیفیت داشته، بعید نیست اصلا. نینتدو DS هم یه سری مدلاش بدتر از یه سری مدلاش هستن، این قضیه اصلا غریب نیست. باز میگم، این نظر مهدیه.
K850 دیگه خیلی گرونه، من بخوام یه دوربین خوب کانون که تو جیب راحت جا میشه بگیرم 300 ایناس.
اوف چه خبره يك تومن تو گوشي شاب 16 گيگ 900 تومن :confused:
k850 گرونه؟!؟ مگه چنده؟! بالا 200 تومن که فکر نکنم باشه تازه اگه پیدا شه!!!
خب من که گفتم پایتخت قیمت کردم!!!
اگه همون 900 تومن واست پول زیادی نیست بگیر!!! ولی واسه ما فقیر فقرا 900 تومن برای این گوشی زیادیه!!!
k850 حدود 250 هست اونطور که بچه ها میگن. مشکلم اینه که پوله کلی feature میدم که عمرا نمیشه تو ایران استفاده کرد. بدی دیگشه اینه که هدفون خودش رو فقط میخوره این سونی ـه کوفتی. باز خوبی K850 اینه که یه مموری غیر از M2ـه کوفتیش میخوره بهش.
یه سوال دیگه، روی این سونی اریکسون ها میشه بازی های J2ME نصب کرد؟ کلا از لحاظ نرم افزار و بازی در چه مرحله ای هستن؟
این 320 که گفتم ماله امروزه 32 گیگایپاد تاچ هم باید نسل سوم بگیری که قیمتش حدود 400 به بالاست