درخواست نظر برای بازیم!!!

آیا از این بازی با این داستان حمایت میکنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    70

محمد رضا mr

کاربر سایت
سلام.
من میخوام یه بازی بسازم که داستانشو زیر نوشتم میشه یه اسم خوب بهم معرفی کنید و بگید باتوجه به داستان بازی موفقی خواهدشد یا نه؟
نام بازی = ……
سبک بازی = پلتفورمینگ :x2D
داستان بازی =
خطر لورفتن سورپرایزهای داستان!!
داستان درباره ی یه حیوونی(بیربس) هست که قبل از رفتن به خواب زمستانی خیلی پر خوری میکنه و غذاهای چرب و چیلی میخوره و باعث میشه در طی شش ماه خوابش کابوس های عجیبی ببینه و بازی هم در خواب حیوون شروع میشه!!!(البته اینجاش در آخر بازی معلوم میشه ولی شما الان میدونید!!!:d)
درابتدای بازی شما کاراکتر بازی یعنی بیربس را در فضایی عجیب میابید که پر از تله های مرگبار از قبیل..
چنگالهای سه لبه!!,قاشق های نوک تیز!!,و چاقوهای برنده!است!!
!:d:d
بازی به صورت سیاه سفیدو اینجور رنگها(خاکستری و...) و بدون رنگ شاد هست!!این درحالی است که سبک بازی یک بازی هیجانی کمدی هست!!!شما در طی این مدت باید طبق نقشه ای که دارید از هر مکان به مکان دیگری بروید.شما هیچ هدفی در بازی به جز زنده ماندن ندارید و تنها باید برای بدست آوردن آذوقه به مکان های مشخص شده بروید(البته بیربس فکر میکند که اگر چهار لوح را پیدا کند از این دنیا نجات میابد که در چاپتر چهارم معلوم میشه اینطور نیست!!!)!!هر جابه جایی 1 ماه از خواب بیربس است یعنی بازی 6 چاپتر دارد که البته ممکن است بعدا برای چاپتر های اضافی از قبیل قبل و بعد از خوابیدن یه فکرایی بکنم!!!b-)

دربازه ی موتور بازیهم میخوام بازی رو بااستفاده از GAME MAKER8بسازم.b-)

آخرین ویرایش:
حيفت نيومد اين ايده رو با گيم ميكر بسازي؟؟؟؟؟
خوب برو از unity3d استفاده كن ميتوني از مدل هاي سه بعدي هم در بازي دو بعديت استفاده كني مثل بازي وينترباتم كه شخصيتش سه بعدي ولي محيط دو بعديه . ميتوني هرجايي از بازي رو به راحتي از
دو زبون برنامه نويسي استفاده كني كه محدوديتي در كد نويسي هم نداري!
موتورش رايگانه ميتوني دانلود كني اگر هم ميخواي از امكانات نسخه پروش استفاده كني كركش
هست!
موفق باشي

اگه براي بازي يك هدف بهتر و مشخص تر طراحي كني بهترb-)

و داستانت هم جوري تغيير بده كه بشه اونو ادامه داد (مثلا موضوع بازي جوري باشه كه بشه نسخه دومشم ساخت و در نسخه دوم اون خواب ببيند انسان شده)

موفق باشي​

منم موافقم که ایده خوبیه ، گرچه الآن تازه بیسش تو ذهنت هست و هر چی بیشتر میگذره ایده های خلاقانه تری به ذهنت میرسه . شرط میبندم اونچیزی که مد نظرت هست رو الآن بصورت تصویری تو ذهن خودت شبیه سازی کردی ! و این عالیه !

من هم این بازی رو 100% دان می کنم !

اما یه نکته خیلی مهم اینه که حتما در مورد گرافیکش با یکی همکاری کنی ، اینجوری بهتر و سریعتر می تونی کار رو پیش ببری . در مورد انجین هم گرچه game Maker به نظر شخصی خودم ضعیفه ، اما اگه درست کار بشه می تونه یه بازی 2D خوب از آب در بیاد . در مورد داستانشم که الآن اگه لو بره که دیگه مزه نداره ;)

دوست عزیز ایده جالبی داره گیمت داستان هم خوبه فقط یه نصیحتی بهت میکنم اگه با همین گرافیک سیاه و سفید که گفتی و دو بعدی هم هست بازیت رو بسازی خیلی خوب میشه و بهتر از اب در میاد اگه بری سراغ سه بعدی و بخوای رو گرافیک کار کنی خودت با دست خودت بازیتو نابود کردی در نهایتم بازیت از نظر گرافیکی مثل بقیه بازی های ایرانی اشغال از اب در میاد پس کار خودتو خراب نکن همین ایده ای که داری بسیار عالی هست و شاهکار با همین گرافیک دو بعدی که میگی در ضمن اگه تو ضمینه طراحی شخصیت ها و Artwork و Concept Art کمکی خواستی من واست مجانی انجام میدم (البته اگه پشت کار داشته باشی و وسط کار جا نزنی)
در ضمن در مورد داستانم اگه بیشتر از این توضیح ندی و سوپرایز هارو لو ندی فکر کنم بهتر باشه

منم موافقم که ایده خوبیه ، گرچه الآن تازه بیسش تو ذهنت هست و هر چی بیشتر میگذره ایده های خلاقانه تری به ذهنت میرسه . شرط میبندم اونچیزی که مد نظرت هست رو الآن بصورت تصویری تو ذهن خودت شبیه سازی کردی ! و این عالیه !

من هم این بازی رو 100% دان می کنم !

اما یه نکته خیلی مهم اینه که حتما در مورد گرافیکش با یکی همکاری کنی ، اینجوری بهتر و سریعتر می تونی کار رو پیش ببری . در مورد انجین هم گرچه game Maker به نظر شخصی خودم ضعیفه ، اما اگه درست کار بشه می تونه یه بازی 2D خوب از آب در بیاد . در مورد داستانشم که الآن اگه لو بره که دیگه مزه نداره ;)
بله دقیقا همین طوره من الان تو ذهنم دارم بازی میکنم!!:d
دوست عزیز ایده جالبی داره گیمت داستان هم خوبه فقط یه نصیحتی بهت میکنم اگه با همین گرافیک سیاه و سفید که گفتی و دو بعدی هم هست بازیت رو بسازی خیلی خوب میشه و بهتر از اب در میاد اگه بری سراغ سه بعدی و بخوای رو گرافیک کار کنی خودت با دست خودت بازیتو نابود کردی در نهایتم بازیت از نظر گرافیکی مثل بقیه بازی های ایرانی اشغال از اب در میاد پس کار خودتو خراب نکن همین ایده ای که داری بسیار عالی هست و شاهکار با همین گرافیک دو بعدی که میگی در ضمن اگه تو ضمینه طراحی شخصیت ها و Artwork و Concept Art کمکی خواستی من واست مجانی انجام میدم (البته اگه پشت کار داشته باشی و وسط کار جا نزنی)
در ضمن در مورد داستانم اگه بیشتر از این توضیح ندی و سوپرایز هارو لو ندی فکر کنم بهتر باشه
باشه شما بهتون pmدادم.:-*
ایده خیلی جالبی و داستانش هم عالیه اره من حتما دان میکنم. راستی صداگذاری و موسیقی به عهده کیه؟
فعلا هیچکس انتخاب نشده:(( من همین دیشب شروع به نوشتن داستانش کردم.;)
داستانش خیلی خوبه
من دیال اپ دارم وگرنه حتما بعد از ساختش دانلود می کردم
موفق باشی
فکر نکنم حجمش خیلی زیاد بشه!!
اگه براي بازي يك هدف بهتر و مشخص تر طراحي كني بهترb-)

و داستانت هم جوري تغيير بده كه بشه اونو ادامه داد (مثلا موضوع بازي جوري باشه كه بشه نسخه دومشم ساخت و در نسخه دوم اون خواب ببيند انسان شده)

موفق باشي​
ممنون.پیشنهاد بسیار خوبی بود و منم یه فکرایی براش کردم.;;)
حيفت نيومد اين ايده رو با گيم ميكر بسازي؟؟؟؟؟
خوب برو از unity3d استفاده كن ميتوني از مدل هاي سه بعدي هم در بازي دو بعديت استفاده كني مثل بازي وينترباتم كه شخصيتش سه بعدي ولي محيط دو بعديه . ميتوني هرجايي از بازي رو به راحتي از
دو زبون برنامه نويسي استفاده كني كه محدوديتي در كد نويسي هم نداري!
موتورش رايگانه ميتوني دانلود كني اگر هم ميخواي از امكانات نسخه پروش استفاده كني كركش
هست!
موفق باشي
اگر شما برنامه های بالارو با آموزش فارسی دارید بدید چشم با اونا شروع میکنم.:x
silent hill(animals) :d or dream of potbelly or delishez nightmare
:d

The Dream of The Beast
رویای جانور
--------------------------------
The Black Dream
رویای سیاه
--------------------------------
Sleep of Darkness