G gigily کاربر سایت Sep 2, 2011 #76 سلام،من این موضوع رو الان بعد از یه سال دیدم به کجا رسید این پروژه؟اگه هنوز تموم نشده به من بگو یه چند تا نظر بزارم.
سلام،من این موضوع رو الان بعد از یه سال دیدم به کجا رسید این پروژه؟اگه هنوز تموم نشده به من بگو یه چند تا نظر بزارم.
م محمد رضا mr کاربر سایت Sep 29, 2011 #78 دوستان ممنون که به فکرید ولی این بازی کنسل شده و دارم رو یه چیز دیگه کار می کنم! (البته اگه کارم با اون تموم شد شاید بیام سراغ این! :d ) ممنون.
دوستان ممنون که به فکرید ولی این بازی کنسل شده و دارم رو یه چیز دیگه کار می کنم! (البته اگه کارم با اون تموم شد شاید بیام سراغ این! :d ) ممنون.
amir.movafagh کاربر سایت Sep 30, 2011 #79 نوشته شده توسط محمد رضا mr: دوستان ممنون که به فکرید ولی این بازی کنسل شده و دارم رو یه چیز دیگه کار می کنم! (البته اگه کارم با اون تموم شد شاید بیام سراغ این! :d ) ممنون. بیشتر... خیلی بد شد حالا میساختی یه نگاهی مینداختیمم
نوشته شده توسط محمد رضا mr: دوستان ممنون که به فکرید ولی این بازی کنسل شده و دارم رو یه چیز دیگه کار می کنم! (البته اگه کارم با اون تموم شد شاید بیام سراغ این! :d ) ممنون. بیشتر... خیلی بد شد حالا میساختی یه نگاهی مینداختیمم
I iload کاربر سایت Dec 25, 2011 #82 سلام شما چنتا بازی رو کنسل کردی ؟ داشتم این بخش رو میخوندم دیدم زیاد تاپیک زدی ولی خروجی نداری ؟! الان رو چی کار میکنی ؟!
سلام شما چنتا بازی رو کنسل کردی ؟ داشتم این بخش رو میخوندم دیدم زیاد تاپیک زدی ولی خروجی نداری ؟! الان رو چی کار میکنی ؟!
majid1889 کاربر سایت Jun 30, 2012 #83 دوست عزیز معمولا برای معرفی بازی توی پست اول چند تا شات از بازی میذارن