دروددوستان عزیز سری نرم افزار های مربوط به دریافت درایور های کامپیوتر رو می خوام. که با اسکن کامپیوتر درایور سخت افزار هایی که نصب نشده و یا قدیمی هست رو نشون میده و از دیتا بیس خوده شرکت سازنده و یا هر جای دیگه لینک دانلود میده. کرک و یا سریال هم داشته باشه ممنون میشم.
http://pcu.cmclab.net/download/setupCMCIS.exeبچه ها یک زحمت بکشید
انتی ویروس قدرت مند CMC Anti Virus رو برام بزارید
با لینک مستقیم با تشکر

(یعنی Nuck شده)خوب شما روی پارت اول کلیک کن تا با win rar باز بشه بعد اون بالای برنامه Extract to رو بزن محل سیو شدن فایلت رو مشخص کن و پایین سمت چپ برنامه تیک keep broken files رو بزن و بزار اکسترکت بشه! همچین گیرم نیست winrar فقط باید بلد باشی چیکارش کنیسلام
من یه سوال دارم
من یه فیلم دانلود کردم 8 گیگ ولی پارت 48 که میشه پارت آخر لینکش پاک شده،(یعنی Nuck شده)
میخوام ببینم که نرم افزاری هست که بدون اینکه همه پارت ها را بخواد بتونه فایل را UnRAR کنه؟ (یعنی مثل Winrar نرم افزار گیری نباشه) آخه فایلم یه فیلم هستش و حالا طوری نیست 10 دقیقه پایانی را نداشته باشم
منون
خوب شما روی پارت اول کلیک کن تا با win rar باز بشه بعد اون بالای برنامه Extract to رو بزن محل سیو شدن فایلت رو مشخص کن و پایین سمت چپ برنامه تیک keep broken files رو بزن و بزار اکسترکت بشه! همچین گیرم نیست winrar فقط باید بلد باشی چیکارش کنی![]()
یعنی حتی اگه یک پارتش را اصلا نداشته باشم بازم کار میکنه؟