درخواست نرم افزار هاي كاربردي

دوستان عزیز سری نرم افزار های مربوط به دریافت درایور های کامپیوتر رو می خوام. که با اسکن کامپیوتر درایور سخت افزار هایی که نصب نشده و یا قدیمی هست رو نشون میده و از دیتا بیس خوده شرکت سازنده و یا هر جای دیگه لینک دانلود میده. کرک و یا سریال هم داشته باشه ممنون میشم.
درود
نرم افزار زیر رو تست کن:
Driver Genius Pro v9.0.0.186
Crack
برای کرک کردن :
1. Install Driver Genius Pro v9.0.0.186, and do not run.
2. Copy the two files "Register.Key & DriverGenius.exe" to program directory,i.e. C:\Program Files\Driver-Soft\DriverGenius.
3.DONE!

سلام
من یه سوال دارم
من یه فیلم دانلود کردم 8 گیگ ولی پارت 48 که میشه پارت آخر لینکش پاک شده،:(( (یعنی Nuck شده)
میخوام ببینم که نرم افزاری هست که بدون اینکه همه پارت ها را بخواد بتونه فایل را UnRAR کنه؟ (یعنی مثل Winrar نرم افزار گیری نباشه) آخه فایلم یه فیلم هستش و حالا طوری نیست 10 دقیقه پایانی را نداشته باشم
منون

سلام
من یه سوال دارم
من یه فیلم دانلود کردم 8 گیگ ولی پارت 48 که میشه پارت آخر لینکش پاک شده،:(( (یعنی Nuck شده)
میخوام ببینم که نرم افزاری هست که بدون اینکه همه پارت ها را بخواد بتونه فایل را UnRAR کنه؟ (یعنی مثل Winrar نرم افزار گیری نباشه) آخه فایلم یه فیلم هستش و حالا طوری نیست 10 دقیقه پایانی را نداشته باشم
منون
خوب شما روی پارت اول کلیک کن تا با win rar باز بشه بعد اون بالای برنامه Extract to رو بزن محل سیو شدن فایلت رو مشخص کن و پایین سمت چپ برنامه تیک keep broken files رو بزن و بزار اکسترکت بشه! همچین گیرم نیست winrar فقط باید بلد باشی چیکارش کنی:دی

خوب شما روی پارت اول کلیک کن تا با win rar باز بشه بعد اون بالای برنامه Extract to رو بزن محل سیو شدن فایلت رو مشخص کن و پایین سمت چپ برنامه تیک keep broken files رو بزن و بزار اکسترکت بشه! همچین گیرم نیست winrar فقط باید بلد باشی چیکارش کنی:دی

یعنی حتی اگه یک پارتش را اصلا نداشته باشم بازم کار میکنه؟

دوستان برای دیدن و کار روی فایل های EPS چه نرم افزار هایی وجود داره؟ فوتوشاپ CS4 که اصلا خوب نیست! حالا من Illustrator رو امتحان نکردم اما کلا کسی به فایل های EPS کار کرده؟ میتونه منو راهنمایی کنه؟

سلام ...
من به این 3 تا لینک واسه ویندوز Seven Ultimate 64Bit نیاز دارم ...
Windows XP Mode --- Windows Virtual PC --- Windows XP Mode update
http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx
خودم که لینک دانلودشو بهم نمیده ! هی میگه نرم افزار نصب کن ! نصب میکنیم ! آپدیت میکنه ! ولی هیچ اتفاقی نمیفته و ویندوز هم همچنین جنینون ِ ...
مرسی ...

سلام
من یه نرم افزار ترجمه دانلود کردم به نام Systran 6 premium translator.اونجایی که گذاشته بود واسه دانلود گفته بود زبان فارسی رو هم ساپورت میکنه ولی الان که نصبش کردم میبینم نمیکنه!
میشه یه آپدیتی چیزی بزارین که زبان فارسی رو هم ساپورت کنه!؟
بسیار ممنون.:smile:

سلام
برای موبایل sonyericson w902 یک نرم افزاری بگید که اگه کسی با شماره بطور مثال 0938******* زنگ زد یا زنگ نزنه یا رد تماسش کنه فکر کنم به نام blacklist این نرم افزار معروفه ممنون میشم راهنماییم کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or