درخواست نرم افزار هاي كاربردي

اقا من چنتا از اهنگام صداشون کمه بعضیها هم صداشون زیاده بعد که play list درس میکنم پوستم کنده میشه همش باید صدا رو کم و زیاد کنم حالا یه برنامه میخوام که بشه یا صدای اهنگارو بلند کرد یا اونایی رو که صداشون زیاده کم کرد

اقا من چنتا از اهنگام صداشون کمه بعضیها هم صداشون زیاده بعد که play list درس میکنم پوستم کنده میشه همش باید صدا رو کم و زیاد کنم حالا یه برنامه میخوام که بشه یا صدای اهنگارو بلند کرد یا اونایی رو که صداشون زیاده کم کرد

Audacity بد نیست .. البته free است .
http://audacity.sourceforge.net/

در effect هاش amplify داره .. البته خوب مطمئنا به پای برنامه های حرفه ای نمیرسه .. که خوب برای ما در ایران مجانی هستند :biggrin1:

بی زحمت اگه میشه به این درخواست من پاسخ دهید:برنامه ای میخوام که به وسیله آن بشه اتوران یا صفحان اینتراکتیو طراحی کرد با پشتیبانی از زبان فارسی .البته دلیل اصلی این که اینجا درخواست دادم این بود که تمام برنامه هایی که دارم از زبان فارسی پشتیبانی نمیکنه و علامت سوال مینویسه پس اگه همچین نرم افزاری دارید بزارید ممنون میشم
یا راهی بگید که این نرم افزارایی که دارم زبان فارسی هم ساپورت کنه

متاسفانه من کامپیوترم دچار یک نوع ویروس شده که تو هر فایلی میری یک new folderتشکیل میشه و وقتی بازش میکنی وارد my document میشه کسی ویروس کش خاصی برای این ویروس سراغ داره چند تا نصب کردم ولی فایده ای نداشت شنیدم یک ویروس کش خاص داره لطفا اگه آشنایی دارید لینک دانلود رو بزارید
اگه مشکلت با کار هایی که اون دو تا دوستمون گفتن حل نشد به لینک زیر برو و برمامه رو دانلود کن
برنامه ایرانیه و کسی به اسم جمشید نوشتتش
http://www.p30lord.com/forums/showthread.php?t=2146

یه برنامه ای قبلا به چشمم خورد که الان هرچی میگردم نمیدونم کدو صفحه است.:(
برنامه ای که میشه dvd-rom ت موقع اجرای فیلم به جای 150 دقیقه 15 دقیقه کار کنه کسی میدونه کجاست؟
الان dvd-rom خوب چیه تو بازار؟ قیمتش چنده؟(dvd-rom نه رایتر)

DVDIdle Pro 5.9.8.5

در مورد DVD-Rom هم Brand های معمولی قیمتی بین 20 تا 30 هزار تومن دارند

بچه ها من یک برنامه برای دانلود می خوام که هم بتونه عکس هایی رو که فورمت tgaدارن رو باز کنه هم بتونم مثل برنامه paint اون رو با قلم روش چیزی بکشم امیدوارم منظورم رو گرفته باشید!اگر همچین برنامه ای برای دانلود هست لطفا لینک بگذارید (;

بچه ها من یک برنامه برای دانلود می خوام که هم بتونه عکس هایی رو که فورمت tgaدارن رو باز کنه هم بتونم مثل برنامه paint اون رو با قلم روش چیزی بکشم امیدوارم منظورم رو گرفته باشید!اگر همچین برنامه ای برای دانلود هست لطفا لینک بگذارید (;
با photoshop تست کردی ببینی باز میشه یا نه؟!

آقا نرم افزار مناسبی دارید برا Rip کردن فیلم های DVD به فورمت های مختلف؟
متاسفانه من کامپیوترم دچار یک نوع ویروس شده که تو هر فایلی میری یک new folderتشکیل میشه و وقتی بازش میکنی وارد my document میشه کسی ویروس کش خاصی برای این ویروس سراغ داره چند تا نصب کردم ولی فایده ای نداشت شنیدم یک ویروس کش خاص داره لطفا اگه آشنایی دارید لینک دانلود رو بزارید
شما اگه Data Base ویروس های انتی ویروست آپ دیت باشه مطمعن باش مشکلی برات پیش نمیاد مثلا من خودم این تروجان رو DL کردم و آنتی ویروسم به راحتی شناساییش کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or