درخواست نرم افزار هاي كاربردي

سلام

یه نرم‌افزار خوب برای بازیابی اطلاعات می‌خوام
شاخ باشه دیگه :biggrin1:

tnx
بهزاد جان، Recover My files بهترین نرم افزار تو این زمینه هست ولی انتظار نداشته باش که 100% اطلاعات رو به طور کامل باز یابی کنه
این لینک صفحه ی معرفیش تو TakDownload هست که لینک دانلود هم داره [ولی باید اول بری تو انجمن هاشون عضو شی]
این هم لینک معرفیش تو P30Download هست که لینک دانلودش پایین صفحه هست
Handy Recovery هم یه نرم افزار جمع و جور و عالی برا این کار هست اینم لینکش

نرم افزاري هست كه به كمك اون بشه بعد از dissconnect شدن دانلود كردن ادامه پيدا كنه؟
اگه هست لينك دانلودشو لطفا بديد.
يه برنامه هم واسه تبديل فرمت هاي صوتي به mp3 مي خواستم كم حجم باشه لطفا :blushing:

نرم افزاري هست كه به كمك اون بشه بعد از dissconnect شدن دانلود كردن ادامه پيدا كنه؟
يه برنامه هم واسه تبديل فرمت هاي صوتي به mp3 مي خواستم كم حجم باشه لطفا :blushing:
http://www.videohelp.com/tools/Rad_Video_Tools

وقتی به نت وصل نباشی چطور میشه چیز دانلود کرد؟:biggrin1:

Total Video Converter 3.10

Total Video Converter 3.10 Patch PSC

متاسفانه من کامپیوترم دچار یک نوع ویروس شده که تو هر فایلی میری یک new folderتشکیل میشه و وقتی بازش میکنی وارد my document میشه کسی ویروس کش خاصی برای این ویروس سراغ داره چند تا نصب کردم ولی فایده ای نداشت شنیدم یک ویروس کش خاص داره لطفا اگه آشنایی دارید لینک دانلود رو بزارید

من خودم یکبار به این ویروس دچارشدم ولی چون نمیدونستم کدوم آنتی ویروس بدردم میخره خودم دست به کار شدم! من که اینکار رو کردم درست شد شما هم امتحان کن اول یه بار سیستم رو ریستارت کن تا اگه یکی از این new folder ها رو اجرا کردی از حافظه خارج شه بعد برو توی منوی استارت بعد all programs\start up اونجا یه فایلی درست شده که قبلا نبود اسمش رو یادم نیست ولی شکل برنامه های تحت داس است اونو باید پاکش کنی بعد یه بار سیستم رو ریستارت کن بعد یه دونه از همینnew folder های ویروسی رو پیدا کن بدون اینکه اجراش کنی باproperties حجمش رو ببین بعد برو توی searsh خود ویندوز تنضیمات رو اینجوری کن:
1.جستجو رو شامل همه ی درایوها کن.
2.کلمه ی exe.* رو درفیلد جستجو قرار بده.
3.(مهمترین مرحله) توی قسمت what size is it حجم اون new folder رو که دیدی وارد کن و at most رو انتخاب کن بعدش جستجو کن حالا تمام اون فولدر های الکی رو برات پیدا میکنه و میتونی پاکشون کنی (حواست باشه چیزای دیگه که همراه این فولدر ها پیدا شده رو پاک نکنی! فقط فولدر ها ) نکته ای که اینجا باید بگم اینکه در طول تمام این مراحل اصلا هیچ کدوم از این new folder ها رو اجرا نکن چون موقع پاک کردنشون با پیغام خطا مواجه میشی . امیدوارم مشکلت حل شه

سلام به همگی .
من یک فیلم از اینترنت دانلود کردم که به صورت یک فایل تصویری هست . برای همین من نمیتونم این رو روی Cd رایت کنم چون حجمش از یک Cd بالاتر هست . اگر امکانش هست برنامه ای به من معرفی کنید که من بتونم این فایل تصویری رو به دو فایل تقسیم کنم تا بتونم اون رو روی 2 تا Cd رایت کنم .
از همگی ممنونم .

سلام به همگی .
من یک فیلم از اینترنت دانلود کردم که به صورت یک فایل تصویری هست . برای همین من نمیتونم این رو روی Cd رایت کنم چون حجمش از یک Cd بالاتر هست . اگر امکانش هست برنامه ای به من معرفی کنید که من بتونم این فایل تصویری رو به دو فایل تقسیم کنم تا بتونم اون رو روی 2 تا Cd رایت کنم .
از همگی ممنونم .
با vcd cutter میشه اینکار رو کرد;)

متاسفانه من کامپیوترم دچار یک نوع ویروس شده که تو هر فایلی میری یک new folderتشکیل میشه و وقتی بازش میکنی وارد my document میشه کسی ویروس کش خاصی برای این ویروس سراغ داره چند تا نصب کردم ولی فایده ای نداشت شنیدم یک ویروس کش خاص داره لطفا اگه آشنایی دارید لینک دانلود رو بزاری
سلام و عرض خسته نباشید .
احتمالا تا حالا با تروجان New Folder.exe مواجه شده اید !
قسمتی از مشخصات این تروجان به شرح زیر است :
1 . آیکون آن شبیه آیکون یک پوشه است .
2 . اندازه ی آن 140 کیلوبایته .
3 . پس از اجرای این تروجان ، محتویات پوشه ی My Documents نمایش داده می شود .
4 . این تروجان ، تولید مثل هم می کنه !
5 . گزینه ی Turn Off Computer رو از منوی Start حذف می کنه .
6 . از اجرای Registry Tools ، Windows Task Manager و System Configuration Utility جلوگیری می کنه .
7 . پس از مدتی Registry Tools و Task Manager رو غیر فعال می کنه .
8 . ظاهرا توسط شخصی به نام علی صادقی نوشته شده ، چون وقتی داشتم کدهای اسمبلی این برنامه ی مخرب رو مشاهده می کردم با جمله ی زیر مواجه شدم :

i am ali sadeghi,master of you

چقدر هم مغرور !
sadsmiley.gif

9 . فکر کنم اسم اصلی این برنامه ی مخرب Mahsa باشه !
حالا این مهسا خانوم چه نسبتی با علی صادقی داره ، الله اعلم !
laughingsmiley.gif

...
خلاصه به درخواست یکی از دوستان ، من نشستم و ضد این تروجان رو نوشتم که می تونید از لینک زیر دانلود کنید ...

دانلود Kill New Folder.exe

خود تروجان رو هم می تونید از قسمت ضمیمه دانلود کنید .

پس از اینکه برنامه ی Kill New Folder.exe کار خودش رو انجام داد ، باید مابقی تروجان ها رو خودتون به صورت دستی پاک کنید .
برای پاک کردن مابقی تروجان ها به شیوه ی زیر عمل کنید :
1 . به منوی Start بروید و روی گزینه ی Search کلیک کنید تا پنجره ی مربوطه نمایش داده شود .
2 . در سمت چپ روی گزینه ی All files and folders کلیک کنید .
3 . در قسمت All or part the file name عبارت New Folder.exe را تایپ کنید و روی گزینه ی Search کلیک نمایید .
حالا تمام فایل های پیدا شده رو پاک کنید .
حواستون باشه مجددا یکی از اونا رو اجرا نکنید .
موفق باشید .

http://forum.p30world.com/showthread.php?t=78838

یه برنامه ای قبلا به چشمم خورد که الان هرچی میگردم نمیدونم کدو صفحه است.:(
برنامه ای که میشه dvd-rom ت موقع اجرای فیلم به جای 150 دقیقه 15 دقیقه کار کنه کسی میدونه کجاست؟
الان dvd-rom خوب چیه تو بازار؟ قیمتش چنده؟(dvd-rom نه رایتر)

برنامه ای که میشه dvd-rom ت موقع اجرای فیلم به جای 150 دقیقه 15 دقیقه کار کنه کسی میدونه کجاست؟

سلام
تو تایپیک ODAT TOP WAREZ فکر کنم صفحه 5 تا 10 رو بگردی بتونی پیداش کنی.
یا علی مدد

همین بالای صفحه لینکش رو دادم!

Total Video Converter 3.10

Total Video Converter 3.10 Patch PSC

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or