بهزاد جان، Recover My files بهترین نرم افزار تو این زمینه هست ولی انتظار نداشته باش که 100% اطلاعات رو به طور کامل باز یابی کنهسلام
یه نرمافزار خوب برای بازیابی اطلاعات میخوام
شاخ باشه دیگه :biggrin1:
tnx
http://www.videohelp.com/tools/Rad_Video_Toolsنرم افزاري هست كه به كمك اون بشه بعد از dissconnect شدن دانلود كردن ادامه پيدا كنه؟
اگه هست لينك دانلودشو لطفا بديد.
يه برنامه هم واسه تبديل فرمت هاي صوتي به mp3 مي خواستم كم حجم باشه لطفا :blushing:
نرم افزاري هست كه به كمك اون بشه بعد از dissconnect شدن دانلود كردن ادامه پيدا كنه؟
اگه هست لينك دانلودشو لطفا بديد.
يه برنامه هم واسه تبديل فرمت هاي صوتي به mp3 مي خواستم كم حجم باشه لطفا :blushing:
با vcd cutter میشه اینکار رو کردسلام به همگی .
من یک فیلم از اینترنت دانلود کردم که به صورت یک فایل تصویری هست . برای همین من نمیتونم این رو روی Cd رایت کنم چون حجمش از یک Cd بالاتر هست . اگر امکانش هست برنامه ای به من معرفی کنید که من بتونم این فایل تصویری رو به دو فایل تقسیم کنم تا بتونم اون رو روی 2 تا Cd رایت کنم .
از همگی ممنونم .
سلام و عرض خسته نباشید .متاسفانه من کامپیوترم دچار یک نوع ویروس شده که تو هر فایلی میری یک new folderتشکیل میشه و وقتی بازش میکنی وارد my document میشه کسی ویروس کش خاصی برای این ویروس سراغ داره چند تا نصب کردم ولی فایده ای نداشت شنیدم یک ویروس کش خاص داره لطفا اگه آشنایی دارید لینک دانلود رو بزاری
یه برنامه ای قبلا به چشمم خورد که الان هرچی میگردم نمیدونم کدو صفحه است.
برنامه ای که میشه dvd-rom ت موقع اجرای فیلم به جای 150 دقیقه 15 دقیقه کار کنه کسی میدونه کجاست؟
الان dvd-rom خوب چیه تو بازار؟ قیمتش چنده؟(dvd-rom نه رایتر)
همین بالای صفحه لینکش رو دادم!یه برنامه ای قبلا به چشمم خورد که الان هرچی میگردم نمیدونم کدو صفحه است.
برنامه ای که میشه dvd-rom ت موقع اجرای فیلم به جای 150 دقیقه 15 دقیقه کار کنه کسی میدونه کجاست؟
الان dvd-rom خوب چیه تو بازار؟ قیمتش چنده؟(dvd-rom نه رایتر)