سلام
من در حال نصب ویندوز یکی از درایوامو فرمت کردم که حاوی اطلاعات مهمی بود ! میخواستم بدونم ایا میشه اینا رو برگردوند اگه اره با چه برنامه ای ؟ لطفا آموزششم بدید ممنون !
اگر اینطوریه که بهترین راه امتحان همون برنامه هایی هست که برات گذاشتماطلاعاتی که دارم همش عکسو فیلم خانوادگی هستن ! نمیتونم به هر جایی اعتماد کنم ! همون بهتر که پاک بشه !
اطلاعاتی که دارم همش عکسو فیلم خانوادگی هستن ! نمیتونم به هر جایی اعتماد کنم ! همون بهتر که پاک بشه !
سلام خدمت تمامی دوستان
چند برنامه درست حسابی ( نه از این ها که ویندوز رو به فنا می دند یا برای ریجسترشون و تبلیغاتشون ویندوز رو داغون می کنند )
زیبا ساز ویندوز 7 اورجینال![]()
ممنون میشم بگید و لینک بدید فقط کرک آدمی زادی هم باشه لطفا هر برنامه ایی هم می دیدید آخرین ورژن
( زیبا ساز مثلا هر چی می تونی باشه از سه بعدی کردن تا ..... ) چند تا پیشنهاد و لینک بدید ممنون میشم
موفق باشید !
دوستان یه نرم افزار درست و حسابی با استفاده راحت برای ساخت اتوران میخواستم . میشه راهنمایی کنید ؟
آخرین اپدیت ویروس کش کسپر (افلاینش ) و اخرین کی هاشو میخوا م!
با تشکر
منم میخوام ! یه سری عکس رو از روی هارد لبتاپ که فرمت شده برگردونم ! کدوم نرم افزار بهتره ؟!
درود
لطفا یه نسخه از متلب معرفی کنید که روی وین7 64 نصب بشه!
2011b 32bit دارم اما نصب نمیشه![]()
درود
لطفا یه نسخه از متلب معرفی کنید که روی وین7 64 نصب بشه!
2011b 32bit دارم اما نصب نمیشه![]()
سعید جان معذرت دیر جواب میدم گرفتار بود و از طرفی نتم قطع تا بیان وصلش کنن کمی زمان اداری لازمه دیگه . شما با همون نرم افزار بالایی کار کنین باز جایی گیر کردین بپرسین من جواب میدم کمکتون کنم موفق باشین .منم میخوام ! یه سری عکس رو از روی هارد لبتاپ که فرمت شده برگردونم ! کدوم نرم افزار بهتره ؟!
آخرین اپدیت ویروس کش کسپر (افلاینش ) و اخرین کی هاشو میخوا م!
با تشکر