درخواست نرم افزار هاي كاربردي

سلام
من در حال نصب ویندوز یکی از درایوامو فرمت کردم که حاوی اطلاعات مهمی بود ! میخواستم بدونم ایا میشه اینا رو برگردوند اگه اره با چه برنامه ای ؟ لطفا آموزششم بدید ممنون !

توی بازار بزرگ یه مغازه هست توی طبقه همکف که دستگاه Recovery داشت. همون دربی که وارد میشی راهروی اول از سمت راست بود.
بخاطر یه بازی چه کارا که نمیکنی ها ! :دی

ویرایش : خب بایست اونجا تا جلو رویت انجام بدهند !

اطلاعاتی که دارم همش عکسو فیلم خانوادگی هستن ! نمیتونم به هر جایی اعتماد کنم ! همون بهتر که پاک بشه !
اگر اینطوریه که بهترین راه امتحان همون برنامه هایی هست که برات گذاشتم
مخصوصا عکس ها احتمال برگشتنشون هست. اما فیلم ها و فایل های حجم بالا اگر هم بازیابی بشن ، سالم نیستند و مشکل دار بر میگردن.

سلام خدمت تمامی دوستان

چند برنامه درست حسابی ( نه از این ها که ویندوز رو به فنا می دند یا برای ریجسترشون و تبلیغاتشون ویندوز رو داغون می کنند )

زیبا ساز ویندوز 7 اورجینال :دی

ممنون میشم بگید و لینک بدید فقط کرک آدمی زادی هم باشه لطفا هر برنامه ایی هم می دیدید آخرین ورژن

( زیبا ساز مثلا هر چی می تونی باشه از سه بعدی کردن تا ..... ) چند تا پیشنهاد و لینک بدید ممنون میشم

موفق باشید !

سلام خدمت تمامی دوستان

چند برنامه درست حسابی ( نه از این ها که ویندوز رو به فنا می دند یا برای ریجسترشون و تبلیغاتشون ویندوز رو داغون می کنند )

زیبا ساز ویندوز 7 اورجینال :دی

ممنون میشم بگید و لینک بدید فقط کرک آدمی زادی هم باشه لطفا هر برنامه ایی هم می دیدید آخرین ورژن

( زیبا ساز مثلا هر چی می تونی باشه از سه بعدی کردن تا ..... ) چند تا پیشنهاد و لینک بدید ممنون میشم

موفق باشید !

سلام.

Winstep Xtreme 12.2

Rainmeter 1.5 Rev 340 + Skins and Themes

آخرین اپدیت ویروس کش کسپر (افلاینش ) و اخرین کی هاشو میخوا م!
با تشکر

سلام.به این سایت زیر مراجعه کنید:

اینجا

منم میخوام ! یه سری عکس رو از روی هارد لبتاپ که فرمت شده برگردونم ! کدوم نرم افزار بهتره ؟!

شما همون نرم افزاری که دوستمون تو اون پست قرار دادن رو استفاده کنین ببینین جواب میده....

درود

لطفا یه نسخه از متلب معرفی کنید که روی وین7 64 نصب بشه!
2011b 32bit دارم اما نصب نمیشه 8-|

سلام.شما نرم افزار پایین رو نصب کن ببین حل میشه مشکلت:

Microsoft Windows SDK 7.1

اگه نشد به لینک های پایین مراجعه کن:

How to properly install Matlab 2011b on Win7 64bit

Which version (32 or 64-bit) is installed by default from the Windows DVD? How can I install 32-bit MATLAB on my 64-bit Windows machine?

درود

لطفا یه نسخه از متلب معرفی کنید که روی وین7 64 نصب بشه!
2011b 32bit دارم اما نصب نمیشه 8-|

دوست عزیز اینم خدمت شما موفق باشین .

---------- نوشته در 10:37 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:33 AM ارسال شده بود ----------

منم میخوام ! یه سری عکس رو از روی هارد لبتاپ که فرمت شده برگردونم ! کدوم نرم افزار بهتره ؟!

سعید جان معذرت دیر جواب میدم گرفتار بود و از طرفی نتم قطع تا بیان وصلش کنن کمی زمان اداری لازمه دیگه . شما با همون نرم افزار بالایی کار کنین باز جایی گیر کردین بپرسین من جواب میدم کمکتون کنم موفق باشین .
آخرین اپدیت ویروس کش کسپر (افلاینش ) و اخرین کی هاشو میخوا م!
با تشکر

سلام داداش صابر خسته نباشین داداشم . صابر جان هر وقت اپدیتی کی چیزی خاستین از کسپر به این لینک برین که هر 5 روز اپدیت میشه موفق باشین داداشم .

سلام
همه خسته نباشن
دوستای گل یک نرم افزار کم حجم باشه من عکسای 3 یا 4 مگیمو بکنم 1 مگ بزارم تو فروشگاه دعوامون شده
فکر کنم سوالم تکراریه ولی خوبه دیگه تکرار کلا چیز بدی نیست
فقط برنامهکم حجم باشه بهتره

سلام
همه خسته نباشن
دوستای گل یک نرم افزار کم حجم باشه من عکسای 3 یا 4 مگیمو بکنم 1 مگ بزارم تو فروشگاه دعوامون شده
فکر کنم سوالم تکراریه ولی خوبه دیگه تکرار کلا چیز بدی نیست
فقط برنامهکم حجم باشه بهتره

Easy Image Modifier InspireSoft

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or