درخواست نرم افزار هاي كاربردي

درود به همگی :دی!
من یه مشکل خیلی جدی دارم و باید تا امشب حلش کنم. یه پروژه واسه یکی از درسهامه که باید یه فیلم کوتاه 120 ثانیه ای ( نهایت ) ساخته بشه. یه سری نرم افزار میخواستم.
اولیش یه برنامه واسه رکورد و تغییر صداس. یعنی صدا رو ضبط کنم و بعد تغییرش بدم یه اون صدایی که میخوام مثل خشن یا صدای آروم.
دومیش میخوام ببینم کسی میتونه در رابطه با حرکات انیمیشن ها کمک کنه؟ چون که میخوام چند تا عکس متحرک بذارم و نیاز به این دارم که مثلا دهان و دستشون تکون بخوره. میدونم با فلش میشه و کار کردم باهاش منتها یه چیز خیلی ساده میخوام.
ممنون میشم واقعا بدجوری گیر کردم اگه تا 4 شنبه نرسونم بیچارم.

کمک!Help!تاسکده

دوستان كسي هست بتونه جديدترين نسخه فاير فاكس با كرك اش رو لينك بده !!!
ديگه اين فاير فاكسي كه دارم برخي از سايت ها رو نميتونه باز كنه :d

دوستان كسي هست بتونه جديدترين نسخه فاير فاكس با كرك اش رو لينك بده !!!
ديگه اين فاير فاكسي كه دارم برخي از سايت ها رو نميتونه باز كنه :d
فایرفاکس نیازی به کرک نداره
آخرین نسخه (نهایی) این برنامه رو هم میتونید از لینک زیر دریافت کنید
-
پ.ن: بعید میدونم باز نشدن سایت ها به نسخه فایرفاکستون مربوط باشه

سلام.اخرین نسخه از برنامه IDM میخواستم که با فایرفوکس 12 هماهنگ باشه.لطفا همراه با کرک باشه.همچنین برنامه آفیس هم میخواستم.البته برای SP2 رو.با تشکر.:)

فایرفاکس نیازی به کرک نداره
آخرین نسخه (نهایی) این برنامه رو هم میتونید از لینک زیر دریافت کنید
-
پ.ن: بعید میدونم باز نشدن سایت ها به نسخه فایرفاکستون مربوط باشه

حرف شما تا حدودي درست بود :d مشكل از اون سايت ايرانيه كه كلا" با فايرفاكس حال نميكنه مي گه بايد اكسپلورر داشته باشيد :|

دوستان حالا اكسپلورر بديد اگر هم كرك داره اون رو هم مرحمت كنيد :d

حرف شما تا حدودي درست بود :d مشكل از اون سايت ايرانيه كه كلا" با فايرفاكس حال نميكنه مي گه بايد اكسپلورر داشته باشيد :|
خیلی از سایت های ایرانی همچین شرایطی رو دارند ، از جمله سایت دانشگاه ها
اینترنت اکسپلورر که همراه با خود ویندوز نصب میشه و نیازی به نصب نداره.
اما اگر آخرین نسخه این برنامه رو خواستید میتونید از لینک زیر دانلود کنید

دوست عزیز اکسپلورر اشغال برو گوگل چرم اینو نصب کن پرواز کن موفق باشی . هرچند من فایر فاکسو از همه بیشتر دوست دارم چون مشگل دارین چرمو پیش نهاد میدم . موفق باشین .

دوستان یه نرم افزار لینک بدین که باهاش بتونم Shortcut های خراب و به درد نخور که باید تو Uninstall برنامه هام پاک می شدن و نشدن رو بشناسه و پاک کنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or