درخواست نرم افزار هاي كاربردي

الان که آخرین ورژنش 9.7 هست !

------------------------------------------------------
یه برنامه برای خاموش کردن کامپیوتر می خوام تایمر داشته باشه این DAP احمقه بعضی وقتا بعد از وقت رایگان هم دانلود می کنه !
الان از این استفاده می کنم :
[FONT=Arial,Helvetica]Vista Shutdown Timer[/FONT]
ولی باگ داره !

یه برنامه برای خاموش کردن کامپیوتر می خوام تایمر داشته باشه این DAP احمقه بعضی وقتا بعد از وقت رایگان هم دانلود می کنه !
ولی باگ داره !
شما خوب از DAP استفاده نکن از IDM استفاده کن واقعا عالیه خودمم از IDM استفاده میکنم !

یه نرم افزار می خوام که صداهایی که در حال پخشه یا هر صدایی رو ضبط کنه.
(حالا یه سوال بی ربط.شرمنده جایی ر و میشناسید که soundtrack بازی های قدمی و جدید رو داشته باشه که دیگه از این نرم افزار استفاده نکنم.؟؟؟؟)

ولی باگ داره !

PC Auto Shutdown 4.5

یه نرم افزار می خوام که صداهایی که در حال پخشه یا هر صدایی رو ضبط کنه.
(حالا یه سوال بی ربط.شرمنده جایی ر و میشناسید که soundtrack بازی های قدمی و جدید رو داشته باشه که دیگه از این نرم افزار استفاده نکنم.؟؟؟؟)

تمام نرم افزار های ضبط و ویرایش صدا این کار رو میکنن. مثل JetAudio یا Nero WaveEditor یا خیلی برنامه های دیگه(مطمئناً یکیش رو سیستمت هست که نیاز به نرم افزار جداگانه نداشته باشی)

در هر صورت، آهنگ بازی های قدیمی رو ، خیلیاشون رو اینجا میتونی پیدا کنی ;;)

ممنون.یه سوال دارم:من از IDM برای دانلود استفاده میکنم.اما بعضی جاها 16 تا کانکشن میده ولی بعضی جاهای دیگه 1 دونه که سرعت خیلی کم میشه.اکثرا این اتفاق تو جاهایی هست که قابلیت resume نداره.باید چه کنم؟ ؟ ؟ ؟؟

سلام دوستان.
ببخشید من برنامه eXtreme_Games_Manager_v1.0.1.9 رو که یه برنامه
مدیریت بازی هستش رو دانلود کردم اما از زبان فارسی پشتیبانی نمیکنه.
یعنی موقعی که یه متن فارسی توش مینویسم بعد که سیو میکنم خراب میشه
و به یه زبون دیگه در میاد.

لطفا هر کسی میتونه یه برنامه مدیریت بازی معرفی کنه که بتونم یه لیست خرید درست کنم
و کارای دیگه.
خیلی ضروری هستش لطفا کمکم کنید.
هر برنامه ای باشه خوبه.
دوستان ببخشید همچین برنامه ای نیستش یا شما نمدونید؟
خیلی بهش نیاز دارم.

ممنون.یه سوال دارم:من از IDM برای دانلود استفاده میکنم.اما بعضی جاها 16 تا کانکشن میده ولی بعضی جاهای دیگه 1 دونه که سرعت خیلی کم میشه.اکثرا این اتفاق تو جاهایی هست که قابلیت resume نداره.باید چه کنم؟ ؟ ؟ ؟؟
بستگی به سروری داره که بهش وصل شدی و داری ازش دانلود میکنی !

---

اونایی هم که قابلیت Resume نداره فایلش مستقیم نیست حتما ! مثل Rapidshare ... !

دوستان من دنبال یه برنامه برای BEEP گذاشتن روی فایل های موزیک میگردم. یه برنامه که قابلیت کات کردن و ادیت موزیک هم داشته باشه. همراه با کرک و سریال و پچ.

ممنون

دوستان دنبال یه برنامه توپ میکردم این فیلم های Bluray Rip که 500 -600 مگ هست( mkv , avi ) ( 720*1280 ) اچ دی هم هست رو به DVD تبدیل کنم . کسی میتونه کمک کنه ؟ ( فوریه...! )

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or