درخواست نرم افزار هاي كاربردي

PFConfig

سلام! کسی میتونه کرک نرم افزار PFConfig برام پیدا کنه؟؟؟
ببینید ، من چند تا سریال ازش دارم که روی همه ورژناشم کار میکنه ، یعنی قبول میکنه ، اما موقع تنظیم و شروع کار ارور میده و میگه باید نرم افزارو بخری!!!!
کرکش برای هر ورژنی باشه فرقی نمیکنه ، فقط کار کنه !!!!
نرم افزار مشابه مثل این هست ؟؟؟
مشکل اصلی من تنظیم UPD و TCP هست که نمیدونم باید چطوری تنظیم کنم که کار کنه!!! کار این نرم افزارم اینه که خودش اتوماتیک این کارو میکنه برای تمام بازی ها . . .
ممنون میشم راهنمائیم کنین . . .

دوستان لینک دانلود اخرین ورژن IDM و فایر فاکس 4 و اخرین ورژن FLASH PLAYER که بشه باهاش فیلمای یوتیوبو در حال حاضر دید لطف میکنید بدید...ممنون.

بچه ها دنبال یه نرم افزار ریکاوری قدرتمند می گردم ! لطفا خفن ترینش رو معرفی کنید :d فوری بی زحمت چون کارم لنگه !!!! :(( چند تا نرم افزار امتحان کردم ولی جواب نداده باسه همین لطفا دیگه بهترینش رو معرفی کنید . مرسی

دوستان لینک دانلود اخرین ورژن IDM و فایر فاکس 4 و اخرین ورژن FLASH PLAYER که بشه باهاش فیلمای یوتیوبو در حال حاضر دید لطف
میکنید بدید...ممنون.

IDM 6.05 Build 14 final
Flash Player 10.3
Firefox هم از سایت خودش بگیر .

بچه ها دنبال یه نرم افزار ریکاوری قدرتمند می گردم ! لطفا خفن ترینش رو معرفی کنید :d فوری بی زحمت چون کارم لنگه !!!! :(( چند تا نرم افزار امتحان کردم ولی جواب نداده باسه همین لطفا دیگه بهترینش رو معرفی کنید . مرسی

Pc Tools File recover رو امتحان کردی ؟ من یک بار استفاده کردم جواب داد ;)

سلام.
دوستان یه نرم افزار می خواستم که اگه یه اهنگ رو بهش بدیم ، خودش اتوماتیک اسم آهنگ ، تاریخ ، اسم البوم و عکس البومش رو درست کنه!
ممنون.

سلام . چند تا فایل ویدیویی دارم که فرمت هاش متفاوته . چه جوری می تونم فرمتشون رو به DVD تبدیل کنم تا روی dvd پلیر نشون بده ؟ با چه برنامه ای ؟

سلام

من یه انیمیشن به همراه زیرنویسش رو دانلود کردمه ولی نمیدونم چجوری میشه زیرنویسو بهش اضافه کرد، پسوند فایل زیر نویس هم srt هستش، در ضمن همینجوری زدم انیمیشنو اجرا کردم ولی هیچ دیالوگی پخش نمیشه، صحبت میکنن ولی صدایی بجز صداهای محیط نمیاد!؟

سلام

من یه انیمیشن به همراه زیرنویسش رو دانلود کردمه ولی نمیدونم چجوری میشه زیرنویسو بهش اضافه کرد، پسوند فایل زیر نویس هم srt هستش، در ضمن همینجوری زدم انیمیشنو اجرا کردم ولی هیچ دیالوگی پخش نمیشه، صحبت میکنن ولی صدایی بجز صداهای محیط نمیاد!؟

برای نمایش زیر نویش Srt فایل زیرنویس رو بزار کنار انیمیشن و اسم 2 تا فایل رو یکسان کن.

دوستان براي ساخت Gif چه نرم افزاري رو پيش نهاد ميكنيد؟ يه چيزي كه كار باهاش سر راست باشه! البته منظورم Gif كردن فيلم و اينا نيست! ساخت Gif هاي گرافيكي هست!

• Like
Reactions: Cloud Strife

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or