raya2
کاربر سایت
دوستان لینک دانلود اخرین ورژن IDM و فایر فاکس 4 و اخرین ورژن FLASH PLAYER که بشه باهاش فیلمای یوتیوبو در حال حاضر دید لطف
میکنید بدید...ممنون.
بچه ها دنبال یه نرم افزار ریکاوری قدرتمند می گردم ! لطفا خفن ترینش رو معرفی کنید :d فوری بی زحمت چون کارم لنگه !!!! چند تا نرم افزار امتحان کردم ولی جواب نداده باسه همین لطفا دیگه بهترینش رو معرفی کنید . مرسی
سلام . چند تا فایل ویدیویی دارم که فرمت هاش متفاوته . چه جوری می تونم فرمتشون رو به DVD تبدیل کنم تا روی dvd پلیر نشون بده ؟ با چه برنامه ای ؟
سلام
من یه انیمیشن به همراه زیرنویسش رو دانلود کردمه ولی نمیدونم چجوری میشه زیرنویسو بهش اضافه کرد، پسوند فایل زیر نویس هم srt هستش، در ضمن همینجوری زدم انیمیشنو اجرا کردم ولی هیچ دیالوگی پخش نمیشه، صحبت میکنن ولی صدایی بجز صداهای محیط نمیاد!؟
دوستان براي ساخت Gif چه نرم افزاري رو پيش نهاد ميكنيد؟ يه چيزي كه كار باهاش سر راست باشه! البته منظورم Gif كردن فيلم و اينا نيست! ساخت Gif هاي گرافيكي هست!
سلام، بچه ها یه برنامه می خواسم مثل برنامه ای که روی لپ تاپ های dell هست که effect های جالب روی web cam میزاره و میزاره ار خودت عکس و فیلم بگیری!!!!!!